Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עם תמונות כאלו, עדיף שהיית מבקש ממישהו אחר לצלם... :?

השמים היו אכן קודרים והיה טיפה גשם בהתחלה, אבל אחרי שהתחלנו הפסיק. מה שהיה נחמד מאוד כי המגרש נשאר רטוב :lol:

ברכות לג'רמי על המקום הראשון!! (מפתיע :p ) ולאלון - כמעט, כמעט העפתי אותך מהפודיום... שתי פסילות על הקו הלבן... בושה! :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

העיקר שהיה כיף !

ואני מצטער מראש שלא הצלחתי להגיע.... הצבא עשה בעיות =\ ...

וגם זה היה רחוק לי... (ביוחד בסובארו שלי....)

בכל מיקרה במידה והיה עוד אחד בסגון אני ישמח לשמוע אם יהיה לי אפשרות להגיע אני יבוא ! 8)

המשך יום נעים!

פורסם

אוף הייתי בטוח שזה יתבטל עעקב מזג האויר..

באשדוד היה מזג אויר ממש מגעיל...

טוב נו פעם הבאה....

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

:mm_yeah: על עצם קיום האירוע במזג אוויר סוער.

הארגון היה יעיל ללא בזבוזי זמן מיותרים.

מסלול "מרענן" עם מס' אלמנטים חדשים כמו רוורס ו360 מעלות. :p

פעמיים עליה למסלול היו מעט מדי לטעמי.

כל הכבוד לג'רמי על הוספת עוד גביע לארון הג'ימקאנות שלו. :wink:

כן ירבו ארועים מסוג זה.

פורסם

הארוע היה קצר במתכוון בגלל מזג האויר, אבל לא רצינו לבטל - זה היה מבחן אמיתי לגרעין המועדון. ארועים הבאים יהיו גדולים יותר וארוכים יותר עם הרבה יותר זמן מסלול. אחת הכוונות היא שנביא לאירוע הבא רכבים אחידים (206 1.6 ידני, למשל - אני עובד על ישראל מומסכי גליל (זה שם המוסך) שידאג לנושא) וכולם ינהגו על אותו סוג רכב - ככה ג'רמי לא יוכל להשתמש ב 309 נייטרו שלו :D וישאיר סיכוי גם לאחרים....

מקווה שנהנתם - עכשיו ברור שיש גרעין רציני עליו אפשר להתבסס לארועים הבאים - אם ביום כזה ללא פרסום מגיעים 50 איש ומתוכם 30 משתתפים - אז יש סיכוי שנצליח להרים משהו רציני.

הכי חשוב זה ההמשכיות - אני אדאג לארגן לנו אולם בקרוב שנוכל לשבת ולתכנן את הארועים הבאים וגם לבחור נציגים שיהיו בעלי תפקידים במועדון ויהיו אחראים על ארגון תכנון ניהול ארועים וכו'.

תודה לכל מי שעשה מאמץ והגיע.

רוני - מגרש כזה רחב ואתה דורס קונוסים??? :D - מזל שלי, אחרת הייתי מסתכל עליך מאחור. תענוג לראות את ה VTS מסובבת את הזנב שלה - כל פעם אני נגנב מהרכב הזה מחדש. וג'רמי - נו זה ג'רמי - תראו מה 309 נהוגה בידי נהג מנוסה יכולה לעשות. (האמת שהוא מתאמן כבר חודש לארוע :wink: - סתאאאאם, באמת כל הכבוד. כל הכבוד מגיע גם לאח של קובי כהן (נהג הראלי) שלקח ממני את המקום השני :evil: . כנראה שהגנים של הנהיגה עברו במשפחה.

להתראות בעתיד הקרוב,

אלון

פורסם
עם תמונות כאלו, עדיף שהיית מבקש ממישהו אחר לצלם... :?

רוני

לפחות הוא לא צריך להטריח את עצמו למחוק את המספרים.... :lol:

הנה לינק לזיפ עם כמה תמונות שאני צילמתי (האיכות גם לא משהו כי צילמתי עם זום דיגיטאלי שפוגע באיכות)

http://prdupl02.ynet.co.il/ForumFiles/6361759.zip

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

קודם כל זה נשמע מגניב גאמיקנה בחורף :) בטח היו הרבה החלקות.

רק מעניין אותי לדעת אם זה היה פתוח לכולם או שזה בשושו, כי אני חושב שפיספסתי והייתי רוצה לבוא.

יאללה צריכים לעשות עוד מפגש גדול בגאמיקנה במיוחד בחורף צריך להיות מעניין שם :lol:

פורסם

היה אירוע מצוין!

מקום ראשון כמעט היה שלי! (טוב...פספסתי אותו באיזה 20 מקומות, אבל מי סופר)

וברצינות- הבנתי שיש עוד הרבה מה ללמוד בנושא ואני מאוד מקווה שהמועדון יתקיים ויהיו עוד הרבה מפגשים כאלה...

שוב תודה לאלון :!:

פורסם
רוני - מגרש כזה רחב ואתה דורס קונוסים??? :D - מזל שלי, אחרת הייתי מסתכל עליך מאחור. תענוג לראות את ה VTS מסובבת את הזנב שלה - כל פעם אני נגנב מהרכב הזה מחדש.

תראה, כמעט התפתיתי לקחת את הכסף ולהשאיר לך את המפתחות :wink:

והקונוס... הקונוס קפץ לי לכביש! סתם, האמת שהאוטו רחב ועדיין לא התרגלתי לגודל שלו :lol:

היית מסתכל עלי מאחור אם לא הייתי דורך על הקווים הלבנים פעמיים, אבל לא נורא - פעם הבאה אתה תראה!! :p

מזל שבלם היד עובד בסקסו בצורה נהדרת, אני רק מדמיין איך היה לעשות את הג'ימקאנה הזאת עם מכונית כמו ה-306 שהייתה לי...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

איזה מבאס הלכתי לישון אתמול מוקדם רק כדי להיות עירני להיום...

קמתי בבוקר ראיתי ת'מזג אוויר והייתי בטוח שזה יתבטל... חיקיתי לזה כל השבוע...

באמת שהתבאסתי עכשיו כשקראתי שזה אכן התקיים...

מחכה כבר לפעם הבאה, והפעם גם עם יתהפך העולם אני יגיע...!!!

• תוכן חדש...