Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעה באור אדום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני יומיים עברתי צומת באור אדום. בדיוק כשהאור עבר לאדום עברתי את הצומת.

מסתבר שבצומת יש מצלמה אבל לא היה פלאש.

והשאלה שלי היא האם הסיכוי הוא במאה אחוז לקבל דו"ח? או שקיימת אפשרות שמדובר במצלמת דמה (אם קיימת בכלל כזו לאור אדום) והאם רק במקרה ויש פלאש היא אכן צילמה, או שאין קשר?

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אין פלאש, אין צילום.

כמו שקודמי ציין, מצלמת רמזור מצלמת שניה או שניים(אאל"ט) לאחר שהרמזור בצבע אדום מלא.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

המצלמה מצלמת אם עברת 2 שניות לאחר התחלפות הרמזור לאדום,אז אם אתה אומר שלא ראית פלאש ועברת איך שהרמזור התחלף - כנראה שלא צולמת.

אבל,איך הגעת בכלל למצב של לעבור באדום?

פורסם

חושב שכל מי שעובר באדום צריך לקבל עונש חמור ואני מקווה שצילמו אותך

בגלל עברות כאלו נהרגו המון אנשים !

פורסם
המצלמה מצלמת אם עברת 2 שניות לאחר התחלפות הרמזור לאדום,אז אם אתה אומר שלא ראית פלאש ועברת איך שהרמזור התחלף - כנראה שלא צולמת.

אבל,איך הגעת בכלל למצב של לעבור באדום?

כשהתקדמתי לצומת התחיל אור ירוק להבהב ולא הערכתי נכון שלא אספיק לעבור בצורה חוקית ושכבר התחלף לכתום כבר היה מאוחר מדיי ואי אפשר היה לבלום וממש איך שהתחלף לאדום עברתי את הצומת.

פורסם
לפני יומיים עברתי צומת באור אדום. בדיוק כשהאור עבר לאדום עברתי את הצומת.

מסתבר שבצומת יש מצלמה אבל לא היה פלאש.

והשאלה שלי היא האם הסיכוי הוא במאה אחוז לקבל דו"ח? או שקיימת אפשרות שמדובר במצלמת דמה (אם קיימת בכלל כזו לאור אדום) והאם רק במקרה ויש פלאש היא אכן צילמה, או שאין קשר?

יש משפט באנגלית שאומר - Only time would tell.

חכה בסבלנות ותדע את התשובה.

אני מאד מקווה שאתה מודע ומוטרד לפחות באותה המידה מהסכנה במה שעשית ושיכולת בקלות להימנע מכך !

דני G.

פורסם
יש משפט באנגלית שאומר - Only time would tell.

חכה בסבלנות ותדע את התשובה.

אני מאד מקווה שאתה מודע ומוטרד לפחות באותה המידה מהסכנה במה שעשית ושיכולת בקלות להימנע מכך !

דני G.

כן, אני מודע ואני כועס על עצמי שהעדפתי את האפשרות של הנסיעה ולא האפשרות הבטוחה שזה פשוט לעצור במקום כל הסיכונים.

אני פשוט לא מבין את עצמי כי תמיד אני עוצר ומעדיף תמיד את האפשרות של הביטחון והזהירות ולא מבין את עצמי- זה בלי קשר.

אבל כן, בנוסף גם מטריד אותי גם נתפסתי, אבל בלי קשר את הלקח למדתי.

פורסם
האמת שמגיע לך דו"ח....

נכון. מסכים איתך ומסכים פה עם כולם. עשיתי שטות נוראית שטות שבשום מצב לא אמורים לעשות ולמרות שאני נהג דיי ותיק (11 שנים) עדיין יש דברים שגם אחרי 100 שנה אסור שייקרו.

פורסם

שמח שאתה חושב ככה ואתה מצטער

כבר קרה לי שרק בנס ניצלתי ממוות בגלל שאיזה טיפש עבר באדום

אחד הדברים הכי חמורים בעיניי זה נסיעה באור אדום . תראה כמה אנשים נהרגים על כלום .

פורסם
שמח שאתה חושב ככה ואתה מצטער

כבר קרה לי שרק בנס ניצלתי ממוות בגלל שאיזה טיפש עבר באדום

אחד הדברים הכי חמורים בעיניי זה נסיעה באור אדום . תראה כמה אנשים נהרגים על כלום .

אכן כן. בלי פוזות או משהו ביני לבין עצמי אני מצטער על המעשה הטיפשי והמאוד מסוכן הזה. אני בכלל בהלם מעצמי שהכנסתי את עצמי למצב הזה ואני אוכל את עצמי שבכלל הגעתי לסיטואציה הזאת.

והיום יותר מתמיד אני מבין את זה ששנייה אחת, החלטה שמתקבלת בשבריר של שנייה יכול גם להסתיים באסון.

פורסם

אני לא יודע מה איתכם, אבל מאז הסיפרו שקרה לאור ( שקראתי עליו בפורום ), תמיד כשאני ראשון ברמזור, כשמגיע ירוק אני מחכה איזה שניה ורואה שאף אחד לא מנסה בטעות להוריד אותי.

כמובן שיש מקרים שנוסעים והרמזור מתחלף וצריך לשקול: א. לתת גז בתקווה שתעברו את הרמזור

ב. להאריך אם המרחק שלכם מקו עצירה מספיק גדול בשביל להספיק לעצור פחות או יותר לידו ולא בתוך הצומת.

אני לרוב גם לפני רמזורים מוריד טיפה את הרגל מהגז.

• תוכן חדש...