Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הציפ הוא של אפסולוט והותקן אצל פרלינג.

אגב ניראה לי באמת אני אלך לסדנה של E&A וידבר איתם על אלטרנטיבות לעניין הפריקה שמעתי שלפורג' יש פורק מיוחד לאיביזות שהוא פורק בסיגנון 50/50 והוא לא עושה שום בעיות זה מהמלצה של E&A.

אגב האיביזה כבר ניקנתה היום היא אצלי בחניה .8)

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

לכל הסקפטים, רכב דומה לשלי, מקפריסין :lol: עם צנרת מלאה, אינטר חזית ועוד הרבה מסביב גודשת באר 3 ביום יום, מגיעה בשקט לגדישה של 1.5 וצפונה וההבדל בהחלט מורגש, האוטו נוסע גיהנום בגדישה גבוהה מאוד(k03s). בריא זה בטוח לא ולנסוע ביום יום ככה זה מטופש, בשביל זה יש אבל boost control עם הגדרות high וlow, וכמו"כ אפשר לכבות את הבוסט קונטרול ולחזור להיות כמעט סטנדרטי מבחינת גדישה שזה תמיד נחמד..

אגב זה נכון שעם טורבו גדול יותר בגדישה גבוהה האוטו היה מוציא משמעותית יותר כח מעל הטורבו הזה, אבל בסה"כ זה טורבו מאוד(!!) זמין ונורא כיף להתנייד איתו כרכב יום-יומי.

מעבר לזה עם רכב טורבו אני תמיד חושב שחשוב שבכל זמן נתון שאתה מחזיק את הרכב יהיה לך כסף בצד למקרה ש....הטורבו ילך פייפן ולצערך, מסכן, תצטרך להביא טורבו יותר מעניין ;)

אבי.

פורסם

אין שום דבר מטופש בה לנסוע בגדישות של 1.5,עם הרכב מכוון כמו שצריך לא יקרה שום דבר.

עובדה שרוב הציפים של אפסולוט וריבו מכוונים ל1.5 .

אני שנים נסעתי עם גדישות כאלו ואפילו יותר,ולא הלך שום טורבו,וגם שמכרתי אותם הם היו נראים מצוינים ועד היום נוסעים איתם.

עם הראשון עברתי 80 אלף ק"מ.

והשני שהיה 45 אלף K03S .

תספיקו להיות עדנים למכוניות ספורט שלכם ותתחילו להתחרע כמו שצריך,זה המטרה שלהם:wink:.

פורסם

לגבי הפורק של פורג' המדובר והמאוד אמין!

אני מחזיק באחד כזה והוא מצויין הוא 50 50 והאוטו לא עושה רעש כאילו הוא הולך להכבה ולא כלום !!

הבעיה שאני לא יודע איפה להשיג אותו בארץ ולא שמעתי על מישהו שמחזיק בו!

אני אישי תהבאתי את שלי מארה"ב

פורסם

תפסיקו כבר עם התאוריות של 50\50, רכבי VAG עם מצערת אלקטרונית חייבים פורק פנימי !!!

כל מי שלא חושב כך, היו מספר דיונים עם הסברים מלומדים, אתם מוזמנים ללחוץ על כפתור "חיפוש"

לגבי פורק פנימי, אני נוסע כבר שנתיים עם גדישה של 1.1 באר על הפורק הפנימי המקורי, ה"שיפור" היחיד הוא INLET סיליקון ופילטר INBOX של K&N, העסק פשוט עובד נפלא, אני לא חושב שביום יום + מעט נסיעות קרביות צריך "להתחרע" יותר מזה.

לגבי פותח השירשור (תתחדש) הרכב שקנית, ללא הממיר, כנראה "עבר" טיפול חובבני בהסרת חיישני הלמדא ובביטול התקלה במחשב שנבעה מהסרתם, וחבל, החיישן הקדמי, לפני הממיר חשוב ביותר לסגירת הלופ מול המחשב וכוונון נכון של תערובת, החיישן האחורי חשוב פחות, תפקידו היחיד כמעט הוא לוודא שהממיר תקין, אין לו השפעה על התערובת והמפות במחשב.

עצתי לך, אם כבר אתה קונה ממיר חדש, שקול ללכת על ממיר "ספורטיבי" או פתוח מעט יותר ... אם בכל זאת קיבלת את המקורי, הוא לא רע בכלל.

My 2 Cents

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

הפילטר הספורטיבי שלי (כניסה ויציאה 3" 100CFL עלה 500 ש"ח) הורכב על FR, עבר 16000 ק"מ ועדיין לא נדלקה מנורה והוא עבר טסט בצ'מפיון פעמיים !!

...CASKA for life

• תוכן חדש...