Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדגם HP J4660 - משולבת לשימוש ביתי .

TXJ4660_3.jpg

http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm/WF06b/18972-18972-238444-3328086-3328086-3645081-3692892.html?jumpid=oc_R1002_ILHEC-001_HP%20Officejet%20J4660%20All-in-One%20Printer&lang=he&cc=il

כיום יש לי פקס בנפרד ומדפסת HP גדולה - כמו מכונת צילום ( דומה למכשיר הנ"ל) וזה סוג המדפסת אשר אני רוצה .

כדאי או להעדיף פקס+טלפון בנפרד ומדפסת בנפרד .

השימוש לא כבד , ושני המכשירים תופסים שטח גדול , חשבתי לאחד ( יענו קואליציה , ממשלת אחדות :wink: )

וכן אני צריך את הפקס לשימוש בנפרד - לא דרך המחשב .

בתודה - אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

תבדוק כמה עולה הדיו.

זה ירד לך מהר.

היום כשקנון מייצרים את המנועים להרבה חברות (כולל HP) ולקשמרק לשאר (BROTHR,DELL IBM וכו) אין הרבה הבדל בביצועים אם בכלל.

מה שצריך להנחות אותך זה מחיר הדיו.

כמדומני שקנון זולים מכולם.

פורסם

למה לקנות הזרקת דיו ולא לייזר?

יש מכשירים משולבים לייזר מצויינים והטונר מספיק להמוןןןןןן דפים ולא מתייבש כל כך מהר.

אתה תופתע מהמחירים.

למשל HP 1522NF בפחות מאלף שקל.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

זה טוב בהנחה שהוא לא רוצה פלט צבעוני.

אם אפור מספק - אין כמו לייזר.

למרות שלייזר צבעונית לא כל כך יקרה.

פורסם

קניתי לפני כ-3-4 חודשים מדפסת משולבת HP J6413 ואני מרוצה ממנה מאוד , קודם כל פשוטה מאוד לתפעול , איכות הדפסה/סריקה גבוהה מאוד , ויש בה הרבה מאוד אופציות שעושות לך את החיים הרבה יותר נוחים (תריץ חיפוש עליה בגוגל תמצא הרבה מידע מפורט עליה).

בעניין הדיו ופה החלק החשוב , יש אפשרות לקנות למדפסת מחסנית XL של 18 מ"ל (המדפסת עצמה מהקופסא מגיעה עם מחסנית רגילה 4.5 מ"ל) , המחיר של מחסנית כזאת צבע שחור ממוחזרת ב-DMO הוא 113 שקל .

המחיר זהה גם לדיו צבעוני , ההבדל הוא בכמות שבדיו הצבועני המוגדלת היא 9 מ"ל לעומת 3.5 מ"ל המקורית שאיתה מגיעה המדפסת.

פורסם

גיסי קנה לפני שבועיים גרסה דומה, אותו דבר רק ללא טלפון.

עובדת ומדפיסה יפה מאוד, אבל בזאת נגמרת החו"ד...

מצטרף לאייל - אין הרבה הבדל בין החברות השונות, חוץ מהמדפסות של לקסמרק,

שגורמות לי להקיא. INTERFACE מהגיהינום, ועוד צרות.

אם השימוש הוא לא כבד, גם ההפרשים בעלויות הדיו קטנים, בסופו של דבר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

להחזקת קואלציה - יש עלויות :lol:

גם כך הדיו היה עולה לי כ 100 ש"ח לכל ראש במדפסת הקודמת .

( מקסימום אני אכתוב פחות בפורום ואחסוך :wink: )

אז להבנתי - המדפסות הללו די אמינות - קניתי .

תודה - אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...