Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברגע שנכנסים לשיפוץ אז כולנו מכירים את זה שמתחילים להסחף....

אז הלכתי ללכת אם הזרם.

החלטתי להוריד את המסך מראה שהיה ברשותי לטובת מסך בגובה יותר נמוך ובמיקום יותר נוח על חשבון פתחי יציאות המיזוג באמצע.

18022009(004).jpg

10022009(002).jpg

B.M.W 1802 1976

PUNTO GT 1996

פורסם

הורדתי את הפתחים ואת המסגרת שמחזיקה אותם.

ובמקביל פירקתי את מסגרת המסך וקיבעתי אותה בזוית הרצויה,לא לפני שנשברה לי המסגרת לכמה חלקים מעצבנים...:evil:

10022009(003).jpg

10022009(004).jpg

B.M.W 1802 1976

PUNTO GT 1996

פורסם

ואי מאוד מאוד אהבתי.. אבל... לא חבל על המזגן?? (אפילו שבפיאט המזגן לא משהו).

אני עושה משהו על הדש בורד שאני יסיים את זה אני יראה לך..

באמת אהבתי את זה.

אלמוג.

:evil:SEAT IBIZA CUPRA-R:evil:

פורסם

יש עדיין2 פתחים בצדדים...(שכרגע יהיו יותר חזקים בעוצמה עקב סגירת הפתחים האחרים)

ויש אופציה להוריד פתחים מתחת לרדיו או מעל המסך....

אז היו רגועים...

B.M.W 1802 1976

PUNTO GT 1996

פורסם

אתה תמות מחום בקיץ - אתה שוכח שקר עכשיו.

הפתחים בצדדים ממש לא מספיק בשביל לקרר את הרכב כמו שצריך ובנוחות.

תכין מראש את הפתרונות החליפיים כי זה יהיה מורגש בעוד כמה חודשים...

מעבר לזה עבודה מהממת יצא לך לפי התמונות מקצועי לחלוטין.

תתחדש!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני רואה שהתחלת להריץ עבודה פתאום חח**הפורום אינו צ'אט**

יצא פצצה :)

ובתור בעל 2 פונטויים לשעבר אני לא חושב שאתה צריך בכלל את הפתחים האלה

גם כשהיה לי אותם הם היו סגורים רוב הזמן כדי שהפתח של הנהג יוציא כמה שיותר אוויר קר..

לדעתי אל תעשה כלום עכשיו מקס' בקיץ תארגן משהו..

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

נראה מעולה, תתחדש. הפינישים נראים טוב מאוד, תוכל לפרט את תהליך הצביעה כולל החומרים?

בקרוב אעלה משהו דומה שעשיתי על ספייס, אני לא מבסוט מהפינישים ואני שוקל מקצה שיפורים טרם ההרכבה.

ראיתי פרוייקט דומה בחו"ל, שם ויתרו על על פתחי המזגן העליונים והמסך בלט מעט מעלה. אני מניח שזה תלוי בהעדפות המשתמש.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

• תוכן חדש...