Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בעוד חודש עליי לעבור טסט, וגם הגיע זמן הטיפול ולכן ביקרתי במוסך כדי לראות מה צריך לעשות.

המוסך עשה רושם של מקום מקצועי ואמין, ואף ראיתי המלצות עליו בפורום, אבל משהו מריח לי לא טוב.

לאחר שבחנו אותו שם בצורה סבירה (נסיעה+ליפט, בדיקת גלגלים-ציריות-תושבות-נזילות) נתגלו המון בעיות

(לא מפתיע, ברכב מהשנתון הזה שלא טופל בקנאות יתרה, בטוח יתגלה משהו כגון לאגרים.....).

אבל המחיר גרם לי לברוח משם בצרחות ולרצות להעיף את הכלה לכל הרוחות - לחלקים. וגם נשמע לי חשוד שכריות בולמים קידמיים לדוגמה יכשילו אותי בטסט. על מנת להתייעץ - אני מציג את רשימת התקלות ואת המחיר שהציעו לי תמורת הטיפולים הנ"ל:

- צינורות בלמים קידמיים - 310

- כריות בולמים קידמיים - 580

- לאגרים אחוריים 500

- בלמים אחוריים (תופים שזורקים שמן על הרפידות) - 780

- צלחות קידמיות (דיסקים+רפידות) - 560

- טיפול 10 - 380

- חיישן רוורס בגיר להדלקת אור רוורס - 100

-------------------------------------------

עד כאן היה מה שחובה לטסט כביכול, סה"כ 3200 לפני מע"מ

השאר:

רצועת טיימינג - 136

טיימינג - 680

ממיר קטליטי שהתפורר - 1050

כבל קלאץ' - 500

לאגר קידמי שמאלי - 440

שתי תושבות מנועה (תחתונה/קידמית שמתחת לרדיאטור) ותושבת שמאחורי הטיימינג, ימנית...)

-----------------------------------------

כמובן לא בטוח שאפשר לעבור טסט עם הממיר הקליטי הבעייתי אבל נניח את זה בצד... לדעתי המחירים מופרזים וגם כמות התיקונים שהם דחופים... נכון שלאגרים צריך להחליף, ושבכל זה יהיה צורך לטפל... אבל זה לא נשמע לי בסדר... להשבית רכב על זה? מה דעתכם?

גיליתי שהחלקים זולים מאוד ביחס למה שביקשו במוסך. חריטה+רפידות+משאבות לתופים+צינור בלמים, לעשות בחצר עם עזרה טובה - ואז ללכת ולראות על מה יכשילו אותי בטסט יהיה כדאי או בזבוז זמן?

תודה ענקית! זאת שאלה של חיים או תחבורה ציבורית לכמה שנים הקרובות לפחות :|

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

על כריות/תושבות בולמ"ז הרכב בהחלט ייפסל בטסט. מעבר לזאת, חופש בכריות ייגרום לחוסר יציבות בנסיעה ושחיקה מהירה של הצמיגים ואף בלאי מוגבר בשאר חלקי המתלה.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

זהו מחיר ההזנחה, אין סיכוי שאתה עובר טסט, עכשיו זה מחיר מול תועלת.

איך שלא תסובב את זה בשביל לעבור טסט אתה חייב להשקיע פה כמה אלפיות.

לגבי המחירים אני מעריך שאפשר למצוא יותר זול, כנראה שהמוסך נתן מחירים לחלקים איכותיים ולא זבל סיני.

פורסם

בסופו של דבר, אחר שביררתי כמה יעלו לי חלקים ואיזה מהטיפולים אני אצליח לעשות בבית - הגעתי למסקנה הבאה:

חלקים של בלמים עולים ממש זול (אמנם לא איכותיים במיוחד ואני מבין את המשמעות) ויש מי שיעזור לי לעשות את זה בבית.

כריות בולמים הציעו לי לעשות ב-300 כולל חלקים שזה לא רע.

בקשר ללאגרים אני פשוט לא מכיר את התהליך, חלק אומרים שלהחליף לאגרים אחוריים זה לא סיפור.

בבעיית התאורה אני אטפל בעצמי בוודאות, זו שטות ועוד במיוחד כשאני חשמלאי.

נשאר לי טיימינג , תושבות מנוע וכבל קלאץ' שהוא בכלל לא דחוף, וממיר קטליטי...

בלי הממיר הקטליטי אני לא עובר טסט, אלא אם כן - "מעבירים" לי.

ואני מפחד לבנות רק על זה... להשקיע את העבודה והכסף בשביל להישאר בכל זאת בלי טסט זה בזבוז...

Live fast, die young - leave a better looking corpse

• תוכן חדש...