Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי a3 או גולף gti?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני בן 18 וזה הרכב הראשון שלי!

התקציב הוא 70 אלף.

אני מיתלבט בין שני רכבים גולף gti ואאודי a3, שנתונים 2002 שני הרכבים עם טורבו

אני ממש מיתקשה להחליט!!

אני יודע שמבחינת הביצועים אין ממש הבדל, אני רוצה שתעזרו לי ליבחור יותר מבחינת איכות, יופי ,והנאה מהנהיגה קצת פוזה לא יזיק! :-)

תודה מראש.

פורסם

לא מבין בכלל בין המכוניות הללו אבל הסמל של אאודי על הגריל מקדימה לקח :-D

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם

אכן כמעט אותו הרכב,האודי תרגיש יוקרתית יותר וגם כבדה יותר,הנאה מנהיגה לא תרגיש יותר מדי.

ישנן חלופות מעניינות יותר.

אלפא 147 1.6-2.0 ליטר הרבה יותר מהנה לנהיגה,יפייפיה וגם איכותית.

סיאט ליאון טורבו תיתן לך תמורה גבוהה יותר לשקל מה2 הנ''ל.

Guest ספורטמוטורי
פורסם
תודה לכם

יש לי שאלה אחרת , יש דבר כזה אאודי שנת 2004 עם מנוע 1.8?

לא.

בשנת 2004 יש רק שני מנועי בנזין

אחד הוא ה1.6 עם 102 כ"ס

והשני הוא 2.0FSI עם 150 כ"ס

בשנת 2005 יש מנוע מוגדש שהוא ה2.0 FSI עם טורבו עם 200 כ"ס

מנוע ה1.8 טורבו עם 160 כ"ס הוא רק מסוף שנת 2007

ויש גם מנוע 3200 FSI

פורסם

טוב שמעו אני כבר סגור שאני הולך על אאודי, יש לי דילמה (גדולה!!) עם התיבת הילוכים.

יש לי שתי אפשריות:

אני יכול לקחת את זאת, ידני 180 כ''ס 1.8 שנת 2002 שזה מה שרציתי מהתחלה.

עכשיו פתאום אבא שלי דיבר עם חבר שלו שהוא מוכר AMBITION-TFSi שנת 2005 שהיא טיפרוניק((צבע שחור עם סנרוף מושבי עור ממש יפה)) בעל המכונית הוא חבר טוב של אבא שלי והוא עושה לנו מחיר טוב.

אם זה היה תלוי בי ההיתי לוקח כזאת רק ידני אבל אין אפשרות כזאת,זה או זה או זה.

עכשיו האם שווה לוותר על הידני ולקחת שנת 2005 שהיא יותר יפה לטעמי ויותר חדשה אבל טיפרוניק:x (לצערי הרב)

מה לעשות שווה לוותר על התיבת הילוכים בישביל זה?:-(

זה קצת דחוף לי אני צריך להחליט כבר בשבוע הזה!

תודה לכולם על העזרה (מקווה שלא חפרתי :-))

שבוע טוב

פורסם

בנקודה הזאת אני לא חושב שאפשר להחליט בשבילך, כל אחד יביע דעה שונה שב עם עצמך ותחליט מה יותר מועדף בשבילך.

פורסם

ברור שידני זה כיף.

אך לדעתי עדיף להתקדם בשנתון,היא תהיה מאובזרת יותר,חדשה יותר מה שאומר בלאי נמוך יותר.

איכותית יותר.

ההתלבטות לא קלה אך אני חושב שהייתי "מתפשר על החדשה יותר".

אם היא שייכת למישהו מבוגר\מוכר שלא התפרע איתה אפילו טוב יותר.

תחשוב כמה יעלה לך להחליף מגדש ברכב ועוד באודי 2002 שעברה לא מעט ובטח לחצו אותה פה ושם,ולא שמרו כראוי על הרכב ועל מכלוליו.

Guest ספורטמוטורי
פורסם

נכון שרק אתה יכול להחליט פה

אבל אם אתה מחפש דיעה אחרת אז בבקשה:

גם אני חיפשתי רק גיר ידני אטמוספירי(למה אטמוספירי,כי לי יש פחד ממגדש טורבו,זה יותר בלאי ויותר צריכת דלק ואחזקה אך אל תשכח שזה הרבה יותר כיף),אז בסוף הלכתי על הA3 החדשה עם מנוע 2.0FSI ללא טורבו, גיר טיפטרוניק 6 הילוכים והלכתי על זה למרות שהייתי מת לקנות אחת כזאת ידנית,אך לך תמצא ידנית,ועוד שתהיה במצב טוב ושמור,בכלל קשה למצוא מכונית ספורטיביות או קופה או הצ'בק לצעירים ידניות שלא עברוה התעללות, וגם בארץ למכור אוטו אוטומטי הרבה יותר קל מלמכור אוטו ידני,גם על זה חשבתי,וחבל שזה כך.

ובכלל אם אתה מדבר על הA3 שנת 2005 עם מנוע ה2.0TFSI טורבו,היא יותר חזקה מהA3 180 כ"ס הידנית.

זה גם 6 הילוכים טיפטרוניק מנוע עם 200 כ"ס עם מומנט של 28.5 קג"מ ,זינוק מ0-100 תוך 6.8 שניות בלבד,ומהירות מרבית של כ240 קמ"ש.

בקיצור לך על ה2005 אם אתה יכול,כי היא יותר אכותית,יוקתית,יציבה,מהנה,יפה,וגם חזקה מאוד.

בהצלחה.

פורסם

יש לי שאלה בקשר ליונדי קופה שנת 2003 עם מנוע 2.00 ידני

מבחינה חיצונים זה רכב משגע, ממש יפה.

השאלה שלי היא איך הוא מבחינת ביצועים ?

והאם הוא מישתווה לאאודי 2002 שהצגתי

Guest ספורטמוטורי
פורסם
יש לי שאלה בקשר ליונדי קופה שנת 2003 עם מנוע 2.00 ידני

מבחינה חיצונים זה רכב משגע, ממש יפה.

השאלה שלי היא איך הוא מבחינת ביצועים ?

והאם הוא מישתווה לאאודי 2002 שהצגתי

רק אל תגיד לי שאתה רציני.

עם כל הכבוד ליונדאי,אין לה מה לחפש מול אודי.

בכל מקרה אם אתה עדיין מתעקש על גיר ידני אז סבלנות זה במפתח,תחכה אתה אולי תמצא ידנית שמורה.

פורסם

לך על האודי 2005 בלי לחשוב פעמיים, לא יונדאי ולא נעליים!:shock: הביצועים, המראה, האבזור והיוקרה שלא קיימת ביונדאי,

מחכים לך באודי 2.0TFSI המדהימה! אם יש לך אפשרות לקחת כזה רכב עם אפשרות לתחזק אותו ללא בעיה מיוחדת,

אז לך על זה.

אלעד

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

• תוכן חדש...