Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגברה של HYBRID AUDIO CLARUS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כרגע מגבר MAC AUDIO Z4200 שאיתו אני הולך להגביר סט CLARUS ועוד סאב של MAGNAT. האם המגבר הזה יספיק לי או שאני צריך משהו יותר חזק ואיכותי. ומה אתם אומרים אולי לקנות מונובלוק כי אני הולך להחליף גם סאב אבל יותר מאוחר? או שאולי לקנות מגבר 5 ערוצים למשל HIFONICS 8006?

פורסם

מצד אחד אתה שואל אם לשפר, מצד שני אתה שואל על הייפוניקס:)

כדאי שתחליט.

המגבר שיש לך הוא מספיק, למרות שהיה עדיף אם היה משודך לסט מגבר קצת יותר איכותי.

אל תשכח לעשות איטום לדלתות :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

הייתי הולך על תצורה של שני ערוצים + מונו.

אם זה בתקציב, +1 לגבי הסאנדאון. תמורה נהדרת לאגרה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

רדיודיסק יעשה הגברה מעולה בהגברה של אחוריים :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אם אתה רוצה להגביר גם את האחוריים לך על 100.4 של סאנדאון. מגבר מעולה ובמחיר מצוין. ייתן לך מספיק כח לאחוריים + בגישור לסאב.

פאסיבי הכוונה הגברה באמצעות הקרוס המקורי של הסט, משמע זוג ערוצי הגברה לסט מושלם.

אקטיבי הכוונה הגברה עצמאית וישירה לכל אלמנט בנפרד. משמע לסט שני חלקים תאלץ להקדיש 4 ערוצי הגברה.

פורסם

המק שלך מבחינת כוח\הספק ממש לא פראייר, יש לו את כל הדרוש בכדי "להחזיק" עליו את הקלארוס.

שדרוג למגברים של סאן-דאון יהיה בהחלט שיפור באיכות הרכיבים כאשר מדברים על תחום ההגברה, אבל דווקא העצה הכי טובה ניתנה לך ע"י היבואן עצמו - תשקיע בבידוד של הדלתות.

לא תקבל הרבה משדרוג של המגבר כשהמידבאס המלפצתי הזה בועט ישירות על דלת לא מרוסנת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי,זה תלוי אם הוא עם רטיות על העיניים או לא.:wink:.

אם בכוונתך לעבוד עם סאב כמו האבוק או כאוס אז זה ברור שתזדקק למגבר חזק מאוד וגם אחד בעל נצילות מאוד גבוהה כדי לעבודה עם הסאבים הללו.

בנוסף, על הSRX4 אני לא הייתי ממליץ במקרה הזה כי הוא פשוט חלש מידי לקלארוס.

הSAX-100.4 הוא מגבר מעולה אבל אני לא חושב שאתה זקוק להגברה כזאת לרמקולים האחוריים.

תמכור את הZ4200, תקנה לך SAX-125.2 שהוא 2 ערוצים ואת האחוריים תגביר בעזרת הHU, אם כי אני מאמין שלאחר שתשמע את הקלארוס עובדים על ה125.2 לא תחשוב בכלל לחבר את האחוריים.

לגבי האיטום שהוא כאן זה חשוב ובהחלט מועיל,אבל לדעתי תשקיע קודם ברכיבים טובים ולאחר מכן באיטום.

under construction..

• תוכן חדש...