Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אימון דריפט ראשון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
במקרה זה קרה איתי. חבר שמשתתף בראלי והוא מאוד מקצועי כבר הרבה שנים בתחום הראלי. היצתרף לאימון דריפטים

ומצטער להגיד.אבל השליטה שלו הייתה במילים יפות - אגרסיבית ולא שילטתית בכלל. אני לא אומר שהוא לא נכנס לדריפט. אבל שליטה בדריפט ברמה הזאת זה היה ביום הראשון שרכשתי תרכב.

השליטה שלא היתה לא שליטתית??? מעניין אם אותו אדם מקצועי הוא שליטתי בראלי. יש כמה מתחרים שמתחרים שנים ולא מגיעים לתוצאות, יש חדשים שדווקא כן מראים תוצאות...

בכל מקרה בואו לא נעשה השוואה מי נוהג יותר טוב ואיזה סוג נהיגה דורש יותר כישרון או אימון, זה בכלל לא קשור לפה.

נדב

נ.ב. כמו שדובי אמר אנחנו נוסעים בשבילים מפותלים, נהיגת ראלי רייד זה גם אתגר קשה ביותר אם כי אחר מבחינת מיומנות הנהיגה.

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

• תגובות 125
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלא תבינו לא נכון, אני לא מזלזל לרגע בנהיגת ראלי, לדעתי זה הדבר הכי אמיתי שיש!

פשוט כל הדיבור של חבורת ילדים משתוללים עיצבן אותי.

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם
שלא תבינו לא נכון, אני לא מזלזל לרגע בנהיגת ראלי, לדעתי זה הדבר הכי אמיתי שיש!

פשוט כל הדיבור של חבורת ילדים משתוללים עיצבן אותי.

תאמת שאני עם תום בקטע הזה. והלוואי שזאת הייתה הפעם הראשונה שאני שומעה מנהג ראלי ביטוי כזה המייחס דריפטים

ונדב. הנהג בתחום ראלי מאוד מקצועי ומגיע תמיד למקום מאוד גבוה. מכירים אותו הרבה פשוט לא אוהב לנקוט בשמות פה.

והכוונה שלי בביטוי הזה היא שזרק הוא ידע.אבל לשמור על אותה זווית ולהישאר תמיד בדריפט בין שני כיכרות .לא הצליח אולי קצת בסוף אבל היה לו קשה.

A.R.T Performance

פורסם
בתור התחלה אני מבקש סליחה.

דובי

קיבלתי וסלחתי. :-)

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

חברה', אתם כולכם צודקים, רק בוא נשמור על ראש פתוח כי בתאכלס: אנחנו כולנו שואפים לאותה המתרה ועובדים קשה בשביל להינות בסוף ולהשתפר

קצת ראש פתוח, נהגי ראלי, ונהגי דריפטינג. קצת כבוד אחד לשני.

אין פה טעם בכלל להשוות רמות,זה לא רלוונטי.

ובאמת,לא כדאי לפרסם שום דבר, כי המצב בארץ לא מאפשר את זה

לדעתי,גם כשיהיה ספורט המוטורי חוקי - לא ישתנה הרבה

אנשים - עדיין אותם אנשים והמנטאליות שלהם.

בכל מקרה: רוני, שמח מאוד לשמוע שסוף סוף עברת לדבר האמיתי,אחרי שהתאמנת בLFS

אני עברתי את אותה הדרך,ומי שחווה את זה - בהחלט יודע עד כמה התהליך מרגש!

מי חשב בכלל שסימולטור במחשב יכול כל כך לעזור בנהיגה אמיתית במסלול, אבל תתפלא...

תוך חודש-חודשיים אתה מגיע לרמה שבדר"כ אנשים לא מגיעים לבד גם בכמה שנים

בהצלחה באימונים

פורסם

אני מפרגן לכל העוסקים בדריפטינג.

יחד עם זאת אני לא רואה שום דבר טוב שיכול לצמוח מפרסום הסרטון.

גם אם אפשר להסביר במילים שאין סכנה ממשית לאדם בסרטון, לשוטר או חבר כנסת זה יצור רושם רישוני של זעזוע וסלידה שיהיה קשה להשכיח.

הייתי מעדיף שיראו בנו אנשים רציניים שרוצים ספורט מוטורי מוסדר ובטיחותי, הסרטון הזה לא עוזר.

פורסם
חברה', אתם כולכם צודקים, רק בוא נשמור על ראש פתוח כי בתאכלס: אנחנו כולנו שואפים לאותה המתרה ועובדים קשה בשביל להינות בסוף ולהשתפר

קצת ראש פתוח, נהגי ראלי, ונהגי דריפטינג. קצת כבוד אחד לשני.

אין פה טעם בכלל להשוות רמות,זה לא רלוונטי.

ובאמת,לא כדאי לפרסם שום דבר, כי המצב בארץ לא מאפשר את זה

לדעתי,גם כשיהיה ספורט המוטורי חוקי - לא ישתנה הרבה

אנשים - עדיין אותם אנשים והמנטאליות שלהם.

בהצלחה באימונים

מחזק מאוד.אני ההוכחה החיה והנושמת.

רוני. אם אני יכול לתת לך הצעה אחת. תזמין את אחד התותחים הLFS כמו אלכס או אביחי, ותביא לו לשחק בבית שלך ופשוט תסתכל. לא תאמין כמה אתה יכול ללמוד מזה!!!

A.R.T Performance

פורסם
ונדב. הנהג בתחום ראלי מאוד מקצועי ומגיע תמיד למקום מאוד גבוה. מכירים אותו הרבה פשוט לא אוהב לנקוט בשמות פה.

והכוונה שלי בביטוי הזה היא שזרק הוא ידע.אבל לשמור על אותה זווית ולהישאר תמיד בדריפט בין שני כיכרות .לא הצליח אולי קצת בסוף אבל היה לו קשה.

זה לא אומר כלום, אם זו הייתה ההתנסות הראשונה שלו בדריפטים. גם אני מחשיב את עצמי כנהג כביש טוב וכנהג ג'ימקאנות מצוין (ועל זה יש לי קבלות :-P ) אבל נתקלתי בדיוק באותה בעיה באימון הראשון שלי - קושי בשמירת על זווית וקושי במעבר כיוון ("שמיניה") בין שתי כיכרות בדריפט ללא הפסקה. הסיבה פשוטה - זה סגנון נהיגה אחר לחלוטין ודורש התרגלות. לקראת סוף האימון השתפרתי ואני משוכנע שעוד שניים שלושה אימונים אני כבר אשלוט בזה די טוב.

אני מפרגן לכל העוסקים בדריפטינג.

יחד עם זאת אני לא רואה שום דבר טוב שיכול לצמוח מפרסום הסרטון.

גם אם אפשר להסביר במילים שאין סכנה ממשית לאדם בסרטון, לשוטר או חבר כנסת זה יצור רושם רישוני של זעזוע וסלידה שיהיה קשה להשכיח.

הייתי מעדיף שיראו בנו אנשים רציניים שרוצים ספורט מוטורי מוסדר ובטיחותי, הסרטון הזה לא עוזר.

נו באמת. קח את אותו שוטר או חבר כנסת ותראה לו כל אחד מעשרות אלפי הסרטונים הדומים שיש ביו-טיוב. אם בחו"ל עושים את זה, אין סיבה שזה לא יהיה כאן. אולי צריך להיות טרי גרנט בשביל לעשות דונאטס על כפות הרגליים של אנשים, אבל מספיק להיות ניב סדובסקי בשביל לעשות דונאטס מסביב לתום סדובסקי... :lol:

בהצלחה באימונים

מחזק מאוד.אני ההוכחה החיה והנושמת.

רוני. אם אני יכול לתת לך הצעה אחת. תזמין את אחד התותחים הLFS כמו אלכס או אביחי, ותביא לו לשחק בבית שלך ופשוט תסתכל. לא תאמין כמה אתה יכול ללמוד מזה!!!

LFS בפירוש עזר מאוד. ובקשר להצעה - נראה לי שאני מסתדר טוב מאוד לבד. בחודשים האחרונים LFS זה המשחק היחידי שאני משחק, לפחות פעמיים שלוש בשבוע (אין לי זמן לשחק במשהו אחר) ואני חושב שהגעתי לרמה מספיק גבוהה - כולל ניצחונות כמעט בכל המכוניות וכל המסלולים על PRO וכולל דריפטים לאורך רוב המסלולים מבלי להתקע או להסתבסב. כמובן שגם אם זה מאפשר ללמוד את הטכניקה - במציאות זה קצת יותר מסובך...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני,

LFS הוא סימולטור מעולה, אבל צריך לזכור שהוא רק סימולטור.

הוא אולי יכול ללמד אותך קווים נכונים ותאוריה, אבל את זה אתה יכול ללמוד גם מספר.

הבעיה היא התחושת כביש שהסימולטור לא יכול להעביר.

אפילו עם ההגה של G25 זה עדיין פשוט לא אותו דבר!

האינפוטים הסביבתיים שאתה מקבל ברכב שונים מאוד מכל סימולטור שקיים היום בשוק

(ואלא שמעבירים את התחושת כביש המלאה עולים כמו מיאטה)

פורסם
רוני,

יש לך טעות מאוד גדולה.אני התחלתי לשחק קודם בסימולטור ואחרי זה רק התחלתי במציאות

וללא ספק זה אותו הדבר. הדבר היחיד שאתה לא מקבל מהסימולטור זה G פורס.זה הכל. כל השאר פשוט מדהים לגלות שזה בידיוקקקקק אותו הדבר. כמובן שמדובר רק על הG25 וLFS

לרוני. לצערי הרב אני חייב להגיד לך שאתה טועה. גם אני הייתי בראש שלך "לומד לבד יותר טוב" וגם אני לפני שקיבלתי עזרה הייתי עושה הכל "מושלם"-הכל בעיני המתבונן. אני חשבתי שמושלם. אבל ברגע שראיתי את אביחי נוהג אצלי. ונתן לי כמה טיפים.תתפלא שהכל הישתנה. שמיים וארץ, וכמובן אני מדבר לטובה. אז לפני שאתה פוסל כדי שתבדוק.

ועוד משהו, גימקאנה וכביש זה שונה לחלוטין מדריפטים. בניגוד לזה ראלי מבוסס על טכניקות של דריפטים. אם לא שמת לב אף פעם אין פניה אחת שאוטו לוקח כמו כביש.הכל על הצד. כמובן שאני לא מדבר על הצד ,נעילות ובלאגנים אבל רוב הפניות זה מקסימום הגה ישר עם לא הגה נגדי.תבדוק את זה.

A.R.T Performance

פורסם
רוני,

לכן כתבתי הודעה מעליך ש-LFS מאפשר ללמוד את הטכניקה, אבל במציאות זה יותר מסובך...

יש לך טעות מאוד גדולה.אני התחלתי לשחק קודם בסימולטור ואחרי זה רק התחלתי במציאות

וללא ספק זה אותו הדבר. הדבר היחיד שאתה לא מקבל מהסימולטור זה G פורס.זה הכל. כל השאר פשוט מדהים לגלות שזה בידיוקקקקק אותו הדבר. כמובן שמדובר רק על הG25 וLFS

לרוני. לצערי הרב אני חייב להגיד לך שאתה טועה. גם אני הייתי בראש שלך "לומד לבד יותר טוב" וגם אני לפני שקיבלתי עזרה הייתי עושה הכל "מושלם"-הכל בעיני המתבונן. אני חשבתי שמושלם. אבל ברגע שראיתי את אביחי נוהג אצלי. ונתן לי כמה טיפים.תתפלא שהכל הישתנה. שמיים וארץ, וכמובן אני מדבר לטובה. אז לפני שאתה פוסל כדי שתבדוק.

ועוד משהו, גימקאנה וכביש זה שונה לחלוטין מדריפטים. בניגוד לזה ראלי מבוסס על טכניקות של דריפטים. אם לא שמת לב אף פעם אין פניה אחת שאוטו לוקח כמו כביש.הכל על הצד. כמובן שאני לא מדבר על הצד ,נעילות ובלאגנים אבל רוב הפניות זה מקסימום הגה ישר עם לא הגה נגדי.תבדוק את זה.

יואן - זה קרוב, אבל לא אותו הדבר. כוחות ה-G הן לא ההבדל היחיד אלא מכלול התחושות שאתה מקבל מהרכב, שאתה פשוט לא יכול לקבל עם הגה ומסך בלבד. אולי עם המכשיר הזה אפשר לקבל משהו מספיק קרוב:

http://www.youtube.com/watch?v=ld6xT5yfbhw דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

בכל מקרה - לא טענתי שללמוד לבד יותר טוב, לא טענתי שאני עושה הכל מושלם - להפך, בזמן האימון הראשון ישבו אצלי באוטו שלושה אנשים שונים עם ניסיון רב בדריפטים וכל אחד מהם נתן לי עצות שקיבלתי בשמחה. בקשר ל-LFS - ברור שתמיד אפשר לשפר (עובדה שלא תמיד מצליחים לתפוס את היריבים שלך ב-PRO) אבל מהניסיון שלי מנהיגת כביש אני חושב שהגעתי לרמה די טובה במשחק, גם בנהיגת מסלול וגם בנהיגת דריפטים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...