Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שמי סנדי אני בעליה של סיאט איביזה 1600 שנת 94 במצב מצויין שאין כמוה בארץ

יש לי בעיה שאני יודע שתהיה בעיה לתת הערכה לבעיה המדוייקת אבל גם מס הצעות גם יכול לעזור כי אני אפשר להגיד על סף יאוש (יפורט בהמשך).

לסיאט שלי יש בעיה של כניסת מים לרכב ולפעמים עם לאגמיי ונציה עם גונדולות.

אני לא יכול להגיד מהיכן הכניסה במדויק מאחר ויש מים בריצפה של כל המושבים אבל הכמות הגדולה ביותר היא של הכיסא ליד הנהג.

מה לא עשיתי בדקתי את המסילות של השמשה הקידמית שהם לא סתומות בבוץ ועלים.בדקתי שפתחי האיורור של המגן לא סתומים או חסומים.פרקתי את המושבים והרמתי את הבד של הריצפה לראות אולי יש חורים בריצפת האוטו ואין כלום.

עכשיו אני אספר מה כן יש.

יש לי ארבע נקודות של חלודה אבל לא מפותחת שאכלה את כל הפח בחיבור בין הגג לשמשה

לכן לקחתי נייר שיוף שיפתי את החלודה שמתי חומר נגד חלודה וצבע המרייט לבן שגם הוא נגד חלודה ובנוף לרחתי סיליקון שקוף ומרחתי מתחת לליסט שמסתיר את החיבור של השמשה לגג מה שיצר מצב שאטימות מושלמת של כל דבר אפשרי .ולמרות כל זה עדיין אני מבחין בנחיל שיורד מדופן הדשבורד הימני לבין הדלת וזה מטריף אותי.לגבי הסף יאוש הכוונה שלי בשלב מסויים היא אם אין פתרונות אני מתכוון לשבור את המשנ הקדמית ובאותה הזדמנות לתקן בצורה מקצועית את החלודה בגג והביטוח גם ככה מכסה שמשות לכן העלות היא של התיקון והצביעה אבל הזיין הוא שאם צובעים גג זה ירידת ערך ולסיאט שלי בשום פנים ואופן לא יהיה ירידת ערך ומאחר ואף אחד לא מבטיח לי שמקור המים באוטו הוא רק משם אני לא ממהר לפנות לפתרונות נואשים.

אני מקש ממכם בכל לשון של בקשה מאיפה עוד יכול להכנס לרכב מים ודרכים לבדוק זאת.

תודה רבה

סנדי וסיאט

פורסם

לפי תאורך כמעט בטוח שיש חלודה מתחת לשמשה הקדמית ולכן יש להוציאה ולתקן החלודה,טוב ויסודית, אצל פחח רכב ולצבוע ולהחזיר השמשה למקומה (עם אטימה טובה).

פחח טוב יבצע קודם בדיקה לאתור הנזילה עם צנור מיים שישקה הרכב מלמעלה.

אני יכול להמליץ על פחח/צבע טוב בראון לציון באם זה מתאים לך.

בברכה - רפי לין :idea:

פורסם

יש לי בעיה שאני יודע שתהיה בעיה לתת הערכה לבעיה המדוייקת אבל גם מס הצעות גם יכול לעזור כי אני אפשר להגיד על סף יאוש (יפורט בהמשך).

אני לא יכול להגיד מהיכן הכניסה במדויק מאחר ויש מים בריצפה של כל המושבים אבל הכמות הגדולה ביותר היא של הכיסא ליד הנהג.

מה לא עשיתי בדקתי את המסילות של השמשה הקידמית שהם לא סתומות בבוץ ועלים.בדקתי שפתחי האיורור של המגן לא סתומים או חסומים.פרקתי את המושבים והרמתי את הבד של הריצפה לראות אולי יש חורים בריצפת האוטו ואין כלום.

עכשיו אני אספר מה כן יש.

יש לי ארבע נקודות של חלודה אבל לא מפותחת שאכלה את כל הפח בחיבור בין הגג לשמשה

לכן לקחתי נייר שיוף שיפתי את החלודה שמתי חומר נגד חלודה וצבע המרייט לבן שגם הוא נגד חלודה ובנוף לרחתי סיליקון שקוף ומרחתי מתחת לליסט שמסתיר את החיבור של השמשה לגג מה שיצר מצב שאטימות מושלמת של כל דבר אפשרי .ולמרות כל זה עדיין אני מבחין בנחיל שיורד מדופן הדשבורד הימני לבין הדלת וזה מטריף אותי.לגבי הסף יאוש הכוונה שלי בשלב מסויים היא אם אין פתרונות אני מתכוון לשבור את המשנ הקדמית ובאותה הזדמנות לתקן בצורה מקצועית את החלודה בגג והביטוח גם ככה מכסה שמשות לכן העלות היא של התיקון והצביעה אבל הזיין הוא שאם צובעים גג זה ירידת ערך ולסיאט שלי בשום פנים ואופן לא יהיה ירידת ערך ומאחר ואף אחד לא מבטיח לי שמקור המים באוטו הוא רק משם אני לא ממהר לפנות לפתרונות נואשים.

תודה רבה

סנדי וסיאט

http://www.ffil.rog

http://www.dag.co.il

:lol::lol::twisted:

פורסם

האים בדקת את רדיאטור החימום בתוך האוטו שאולי הוא זה שנוזל ?

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

נצל"ש, תעזרו בבקשה..

אני מזכיר שוב - פג'ו 205 3 דלתות... הסיפור הוא כזה.. הגומיות שלי בדלתות קרועות, אין לי כסף לתקן כרגע, ויש חדירת מים קלה בגשמים, או כשאני רוחץ... אבל זה לא מדאיג אותי במיוחד, שטויות..

הבעיה היא אחרת - דווקא המושב החאויר, כולו ספוג מים.. השקתי את הרכב עם הצינור, המון, בנקודות שונות, ולא הגיעו מים נוספים... מתחת למושב מצאתי שלולית שייבשתי, והבעיה שנשארה היא שהספסל עצמו ספוג מים, לכן צריך לפרק ולסחוט.. השאלה היא מאיפה זה יכול להגיע? אין לזה ריח של דלק/שמן או משהו דומה... מים...

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

ולמרות כל זה עדיין אני מבחין בנחיל שיורד מדופן הדשבורד הימני לבין הדלת וזה מטריף אותי.

לבדוק את זרבוביות הניקוז של כונס האוויר אשר מתעל את האוויר אל מע' האיוורור.

להרים את מכסה המנוע, בחלק הקרוב את שמשת החזית ישנו כונס(אמבטיה) אויר, בתחתיתו ישנם פתחי ניקוז, לרוב הם נסתמים ומים חודרים דרך פתחים אלו אל תעלות האיוורור פנימה לרכב.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
הגומיות שלי בדלתות קרועות, אין לי כסף לתקן כרגע, ויש חדירת מים קלה בגשמים, או כשאני רוחץ... אבל זה לא מדאיג אותי במיוחד, שטויות..

בשביל 10 שקל למטר לא צריך לקחת משכנתא. :roll:

בדוק את הגומיות של תא המטען, את שתי הגומיות שמעל דלת תא המטען,

את איזור בתי הגלגל האחוריים ואת הגומיות של החלונות הצידיים האחוריים.

MCS 2008

פורסם

תודה רבה

סנדי וסיאט

תבדוק טוב טוב את הגומיות של הדלתות

אני לא יודע אם בסיאט הגומיות הם על גוף הרכב או בדלתות אבל איך שאתה מתאר את זה - יכול להיות שפשוט הגומיה יצאה מהמקום שלה ומשם חודרים המים.

אצלי זה היה כך בדיוק ובדיוק מאותו המקום (בין הדשבורד לדלת).

החזרתי את הגומיות למקום וכבר שנתיים שאין טיפה.

• תוכן חדש...