Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נזילת דלק -GTI 205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל פעם אני חושב לעצמי מחדש מה עוד לא היה לי עם האוטו הזה ואני מגיע למסקנה שהכל ואז כמו בכל נהיגה באוטו המדהים הזה הוא מצליח להפתיע אותי מחדש (והפעם לא לטובה :evil: ) בעקבות ריח חריף (מהרגיל :D -מי שמבין מבין) של דלק בתוך תא הנוסעים בדקתי אתמול וראיתי שיש סדק בתינור דלק עודפים מהמזרקים לכיוון מיכל הדלק(?) תקנו אותי אם אני טועה , בקיצור השאלה היא איפה קונים צינורות דלק חדשים בקוטר מתאים ובמידה ואני מחליף מאיפה עד איפה .

תודה רבה רבה

רועי שמופתע כל פעם מחדש :roll:

:roflmao: People drive big cars cause to make up for their small c0cks :roflmao:
פורסם
כל פעם אני חושב לעצמי מחדש מה עוד לא היה לי עם האוטו הזה ואני מגיע למסקנה שהכל ואז כמו בכל נהיגה באוטו המדהים הזה הוא מצליח להפתיע אותי מחדש (והפעם לא לטובה :evil: ) בעקבות ריח חריף (מהרגיל :D -מי שמבין מבין) של דלק בתוך תא הנוסעים בדקתי אתמול וראיתי שיש סדק בתינור דלק עודפים מהמזרקים לכיוון מיכל הדלק(?) תקנו אותי אם אני טועה , בקיצור השאלה היא איפה קונים צינורות דלק חדשים בקוטר מתאים ובמידה ואני מחליף מאיפה עד איפה .

תודה רבה רבה

רועי שמופתע כל פעם מחדש :roll:

חנויות חלפים מסויימות מחזיקות צינורות דלק (להזרקה, חשוב מאוד !).

בתל אביב יש חנויות נוספות (טכנו צינור) ועוד כמה ביצחק שדה.

המלצה שלי: אם התחלת בהחלפת צינור גומי אחד, תחליף את הכל ! סביר להניח שגם מצב האחרים לא הכי טוב.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אהלן ידידי לנשק (ולצרות ... )

אז ככה , ריח של דלק בתא הנוסעים נובע לרוב (לפחות אצלי :lol: ) מנסיון לשחק עם מאשבת הדלק .

אם אתה יודע או לא היא נמצאת מתחת למושב האחורי בצד של הנוסע , המשאבה מחוזקת למקומה ע"י טבעת אטימה מגומי ועוד טבעת חיזוק ממתכת .

את כל הקונסטרוקציה הזו מחזקים כ 8-9 ברגים .

1. תבדוק שהברגית מחוזקים טוב , אתה צריך מפתח או בוקסה 7 או 8 מ"מ .

2. תבדוק שטבעת האטימה שלמה ולא קרועה .

3. תבדוק את 2 הצינורות שיוצאים מהניפלים של המשאבה ( כמו שיאצק אמר ...)

4. תבדוק שלא נשפך לך קצת דלק במושב האחורי

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

הייתי היום בטכנו צינור ו 65 ס"מ צינור+2 בנדים פתרו את הבעיה.

סה"כ 35 שקלים..

תודה רבה איציק.

:roflmao: People drive big cars cause to make up for their small c0cks :roflmao:
  • תוכן חדש...