Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפסח אנו אמורים לטוס עם הילד - יהיה בן שנה ושבעה חודשים - לבקר את הסבא וסבתא שלו שעושים שם שבתון.

כרגע יש לנו שלושה מושבים במחלקת תיירים, מה שלא יוצא זול משום שעל מושב שלו משלמים 90% כרטיס. ילד עד גיל שנתיים אמנם לכאורה משלם רק 10%, אבל רק אם הוא עליכם על הידיים... זו טיסה ראשונה שלנו איתו לכזה מרחק, עד עכשיו הטיסות היו קצרות, לקפריסין ואילת, ובהן הוא באמת היה לנו על הידיים.

חלופה אחרת, ולא ממש יקרה, היא שני מושבים במחלקת עסקים.

מה עדיף מנסיונכם?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
בפסח אנו אמורים לטוס עם הילד - יהיה בן שנה ושבעה חודשים - לבקר את הסבא וסבתא שלו שעושים שם שבתון.

כרגע יש לנו שלושה מושבים במחלקת תיירים, מה שלא יוצא זול משום שעל מושב שלו משלמים 90% כרטיס. ילד עד גיל שנתיים אמנם לכאורה משלם רק 10%, אבל רק אם הוא עליכם על הידיים... זו טיסה ראשונה שלנו איתו לכזה מרחק, עד עכשיו הטיסות היו קצרות, לקפריסין ואילת, ובהן הוא באמת היה לנו על הידיים.

חלופה אחרת, ולא ממש יקרה, היא שני מושבים במחלקת עסקים.

מה עדיף מנסיונכם?

אם אין לכם בעייה להיפרד אחד מהשני ל12 שעות, אז

לא עדיף כסא אחד בתיירים כסא אחד בעסקים, ומי שבעסקים לוקח איתו את הילד?

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

אני לא בטוח שתוכל לטוס בעסקים עם תינוק.

במחלקה ראשונה בוודאות אי אפשר.

אותי זה היה ממש מעצבן לשלם בשביל לשבת בעסקים ושאיזה תינוק יילל לי כל הטיסה!

ושלא תבין לא נכון, גם לי יש שלושה ילדים קטנים, אבל זה לא אומר שבגללם אחרים צריכים לסבול.

קח טיסת לילה, רוב הסיכויים שהוא יהיה ממוטט וישן, תקנה DVD נייד לרגעים שהוא ער וזהו.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לרוב לא עושים בעיות להכניס ילדים בגילאים האלה למחלקת עסקים.

ובלי שום קשר, האופציה לטעמי הכי טובה מבחינתכם, תשלם רק את הכרטיס של ה-10% ותבקש כמובן לשבת יחד עם אישתך.

כשתגיע לדלפק של חברת התעופה טרם העליה למטוס (לא איפה שאתה עושה צ'ק אין,אלא ממש טרם העליה למטוס), תבקש מהם להעביר את האדם השלישי שיושב איתכם בשורה למקום אחר כי יש לכם ילד קטן.

מנסיון של חברים עם ילדים,גם בטיסות ארוכות, תמיד לא היתה בעיה עם זה, והילד ישב במושב לבד.

חבל לשלם סתם מחיר כמעט מלא על הכרטיס של הילד,ולמרות שבדרך כלל אפשר להכניס למחלקת עסקים ילדים בגיל הזה, עדיף שלא לעשות את זה מתוך התחשבות בשאר הנוסעים ששילמו הרבה כסף עבור מחלקת עסקים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

4y2RwP8DcQ+d6rT9ATiAAAAAElFTkSuQmCC

אם באמת בעסקים לא יקר לך לדעתי עדיף לקחת 2 מושבים, המרחב שיש שם הוא מספיק גדול שלא יהיה קשה להחזיק ילד על הרגליים.

מעניין אבל איך מבחינת הבטיחות מאשרים להחזיק ילד ככה? הוא לא יהיה חגור כמו שצריך

פורסם

א. אפשר להטיס תינוק בעסקים. בטח ילד גדול יותר.

ב. הטריק של "אנחנו עם ילד תעבירו את... ותפנו לנו מושב" עשוי להיות יעיל, אבל לא בטיסות מבוקשות. בשנתיים האחרונות אני לא זוכר אפילו מקום אחד פנוי בטיסות שלי לארה"ב, ובטח שלא בפסח...

ג. לא ניפרד, כי לתחזק ילד בגיל הזה לבד במשך 6 שעות זה לא פשוט. אין בעיה בעסקים להטיס תינוק, אבל לתת לו "לבקר" אותך יחד עם האשה זה כבר סיפור אחר מבחינת ה"כללים" של מחלקת עסקים.

אז אם מישהו כבר טס, אשמח לשמוע על חוויות ורעיונות מעבר ל- DVD נייד, משום שהילד שלנו לא ממש מכור ל- TV (חוץ מפינג ופינגה, אבל את זה אפשר להבין ;-). http://www.babytv.co.il/view_program.aspx?l=4&i=9&p=27&si=5

פורסם

טריק שתמיד עובד זה תן לו שני שלוקים מיין בטיסה והוא ישן לכל אורך הטיסה.

אם יש אפשרות לעסקים תמיד יותר טוב אבל כמו שאמרו אם אני הייתי טס בעסקים ומשלם פי שניים על כרטיס ובסוף צריך לסבול ילד בוכה הייתי רוצח מישהו.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

זה תלוי בעיקר באופי של הילד. אם הוא ישן טוב בלילה, ולא נודניק - קח טיסת לילה וטוס בתיירים (2 כסאות מספיקים). אפשרות שנייה היא לשלם 90 אחוז ולעלות עם כסא הבטיחות שלו.

אנחנו טסנו בטיסת לילה ללוס אנג'לס (16 שעות) כשהקטנצ'יק היה בן 10 חודשים, והוא ישן רוב הטיסה.

לא רואה הצדקה לטוס ביזנס כאשר יש ילד קטן איתך. הבעייה אינה במרווח הרגליים, וספק אם הוא יעריך את התפריט העשיר של המחלקה היקרה יותר.

פורסם

היתרון בביזנס הוא (אולי) שהילד יכול להתכרבל עם אמא שלו (אני ממילא בקושי ישן בטיסות) משום שהכסא רחב דיו.

בנוסף, יש לו מקום ליד הרגליים שלנו לעמוד וכו', כאשר הכסאות במצב ישיבה, וגם הדיילים נחמדים יותר (כבר טסתי ביזנס ולידי היה זוג עם תינוק, אבל הם אמרו שיתכן ויהיה נוח יותר שלישייה בתיירים; מצד שני, הדייל היה מאוד סבלני אל התינוק, מה שקשה לי להאמין שיקרה במחלקת תיירים).

אני לא מאמין שהוא יישן רוב הטיסה. את השינה הוא בטח יתחיל בסביבות 21:00, מה שאומר שבאמצע הטיסה הוא כבר יהיה ער.

אגב, גם התפריט, שכמובן לא יעניין אותו, יהיה נוח יותר, כי הוא יוכל לקבל פירות מתי שירצה, שוקולד וכו', שוב, בגלל שהדיילים יהיו נוחים יותר.

מישהו טס עם הילד בביזנס פעם?

(ושוב, מטיסים תינוקות בכל הגילאים בביזנס; גם אני שילמתי כרטיס ביזנס ו"סבלתי" תינוקות שם, פעמיים כבר; כהורה אני דווקא יכול להבין זאת. עד שהייתי הורה זה באמת עצבן אותי).

פורסם

אם תבחר להשאר בתיירים, נסה לקבל מושבים במעבר ליד דלת החירום.

זה אמנם לא קל להשיג את המקומות האלו (נוסע מתמיד עוזר...) והספייס שם ליד המטבח והשירותים נוטה להפוך במהרה לטיילת לכל הסהרורים, אבל יהיה לכם הרבה מרחב שם ואם תוכלו להעלות איתכם סלקל...בכלל הסתדרתם!

בפעם האחרונה שטסתי לארה"ב (לפני שנה) הנוסעים בתיירים עם התינוקות קיבלו את המושבים בשורה הראשונה באמצע ושם גם יש מקום נכבד לרגליים. הדיילות חילקו להם סוג של מיטות תינוק מתקפלות והתינוקות ישנו שם, אבל יכול להיות שזה היה רק לשלב ההמראה והנחיתה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

היתרון במקומות הללו (אין כסאות ממול) הוא גם החיסרון (אין על מה לשים את הרגליים), אלא אם אתה ארוך באופן לא פרופורציונאלי, ואני לא מדבר על ארוך במובן יאשה.

תינוקות מקבלים עריסה (המיטות שדיברת עליהן) רק עד גיל 10 חודשים, ודווקא בשלב ההמראה/נחיתה הם חייבים להיות על הידיים של ההורים.

לא נותנים להכניס סלקל למטוס ללא כסא שמור. בטח לא על הרצפה.

פורסם

נכון, העריסות לא רלבנטיות. גם סל קל לא, הוא יהיה כבר בן שנה ושבעה חודשים.

יציאת חירום: לא מושיבים שם תינוקות.

מושב ראשון עם מרחב: כנראה למקורבים (לדיילים/טייסים) בלבד. יש לי נוסע מתמיד ועדיין לא הצליחו לשמור לי את המקום הזה... סוכן הנסיעות שלי (והוא סוכן מצוין) הסביר שזה מקום לעריסות, לא לתינוקות גדולים יותר...

נו שוין, לא קטן מספיק לעריסה, לא גדול מספיק כדי להעסיק את עצמו.

• תוכן חדש...