Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי רכב מסוג יונדאי גטס 2007 מליסינג דרך Avis. למי שיודע או לא, Avis נותנים אחראיות מלאה על כל חלקי הרכב למשך תקופה של שבועיים עד חודש מיום קבלת הרכב. כך שאם משהו התגלה כתקול, אפשר לדרוש שיתוקן.

אחרי כמה ימים שמתי לב שארבע נורות בדש-בורד לא עובדות:

א. נורית לוח שעונים, בין 0-60 בספידומטר לא עבדה ופתאום חזרה לעבוד. ביקשתי שיחליפו.

ב. נורית חיווי שהמזגן דולק, על המתג - לא עבדה.

ג. נורית רקע ללחצן מפשיר אדים - מגע רופף, כשלוחצים חזק מהבהבת.

ד. נורית רקע ללחצן אורות משולש.

קבלתי מ- AVIS "הפניה" למוסך יונדאי בת"א, והם אישרו להחליף את כל הנוריות.

הרכב שהה במוסך מספר שעות, ושחזרתי נאמר לי כך:

א. מתג מזגן הוחלף.

ב. נורת לוח שעונים הוחלפה.

ג. תוקנה הבעיה בתאורת הרקע של לחצן מפשיר האדים.

ד. בלחצן המשולש לא אמור להיות אור

בדיעבד מסתבר כי מבין ארבע הטענות, רק הראשונה נכונה. הם באמת החליפו את מתג המזגן.

נורת לוח השעונים לא הוחלפה. הם אפילו לא פתחו אותו.

לא נגעו בתאורת הלחצן של מפשיר האדים, ובלחצן המשולש צריך להיות אור.

פורסם

אין לי כח להתעסק בזה. זה עניין של כמה שעות כולל התעסקות ונסיעה למוסך וכו'. רציתי לשתף אתכם.

חזרתי למוסך לעניין אחר ושאלתי שוב לגבי האור בלחצן המשולש, ושוב אמרו לי שלא אמור להיות שם אור.

אבל אני יודע שאמור להיות שם אור כי ראיתי ברכבים אחרים מאותו הדגם והשנתון, ופשוט לא בא להם להתעסק בזה.

אתה יודע מה, אני אפנה ל- AVIS ואבקש מהם להפנות אותי למקום אחר. שישברו את הראש עם יונדאי לבד.

פורסם

לרגע חשבתי שמדובר בבחורה שמגיעה למוסך .........

תסריט מה זה מוכר

יום נעים, נגה

גנן גידל דגן בגן.

גננת גידלה את הגנן.

פורסם

לרוב מתגי יונדאי יש תאורה (בבסיס המתג רואים את הבית מנורה).

אם הרכב עדין באחריות יונדאי, אמורים להחליף לך את המתגים בלי להתעסק יותר מדי, ולא את הנורה.

פורסם

תתלונן.

תפנה לאויס וליונדאי בתלונה.

אם זה לא עובד אז תפנה לאיגוד המוסכים ותנדנד בלי סוף.

אני הגשתי תלונה וכנראה שלא 'ישבתי' מספיק, אז הם לא כל כך התייחסו.

הכי חשוב: לא לוותר!

נ.ב.

זה מזכיר לי מקרה דומה שקרה לי עם אורנג' שהגשתי מכשיר והם בכלל לא תיקנו, אבל זה כבר סיפור אחר...

:twisted:הליסינג שלך זה רכב השטח הטוב ביותר...:twisted:

איביזה 2006 שחורה

• תוכן חדש...