Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באוסטרליה למשל אני יודע שאפשר לגשת למבחן העיוני כמה פעמים שרק תרצה באותו היום. אתה משלם בכניסה פעם אחת ונבחן כאוות נפשך עד שאתה עובר:-)

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

ואני קראתי שבאוסטרליה אישה נכנסה לכלא (לא זוכר כמה זמן) בגלל שבמשך שנה היא ניסתה-ונכשלה-לעבור מבחן עיוני במשך 500 פעם (במשך שנה אחת!).

פורסם

לא נורא בפעם הבאה אני בטוח שהיא תצליח!8)

מישהו אמר לי פעם בעבר ש-"הטובים ביותר עוברים בשני"

כנראה שאצלה זה בפעם ה-800

פורסם

הכניסו אותה לכלא בגלל שהיא בסוף עברה בטח:lol: זה היה או להרחיק אותה מהציבור או להרחיק את הציבור ממנה כשהיא נוהגת..

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

חחחח מסכנה האישה, בכסף של הטסטים כבר לא נשאר כסף לאוטו שתיקח מונית וזהו;) ואם זה היה בארץ אז בכלל 771*250(כמה עולה טסט?) בערך 190000ש''ח :shock:

:turn-l: יש לי סחרחורת.
  • תוכן חדש...