Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מקווה שיפצו על כך ב"אוטומוטור" איכותית יותר שנה הבאה.

כמו בכל שנה - גודל הציפיה כגודל האכזבה.

פורסם

אדרבה, חסך לי את כאבי הלב של "אחרי שלא הייתי הולך".

טוב שבוטל.

המחיר עולה כל שנה, והאיכות יורדת כל שנה, באותם אחוזים אגב.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ככה או ככה, אחרי שנה שעברה אין סיכויי שהרגל שלי תדרוך בתערוכה של "על גלגלים".

היה משעמם בצורה מפחידה.

בשנה שעברה עלות כרטיס הייתה 70-80 אם אני זוכר נכון.

בשביל רומסטר וקשקאי? תעשו לי טובה.

GS300.

פורסם

אף פעם לא הבנתי למה התערוכות האלה, כאלה יקרות. מה, לא לוקחים מספיק כסף מהמציגים?

המציגים הם הרי אלה שמרווחים לקוחות, מתוך אלה שבאים לבקר בתערוכה. הם אלה שנהנים מחשיפה למוצרים/רכבים/וכדו' שלהם. והם אלה שמרויחים ממה שקונים אצלהם.

לכן תמיד יש לי הרגשה שמצפים מאיתנו המבקרים שנממן את התערוכה. שיקחו סכום של 20-30 ש"ח בכיף, אך למה סכומים כאלה גבוהים. עבור דברים שגם כך את רובם אני יכול לראות בסיבוב קטן באיזור המסגר בתל אביב.

פורסם

מי שרוצה במקום - אני מארגן טיול מודרך בפסח ברח' המסגר בין סוכניות הרכב.

ואפילו יש מצב לבונוס מיוחד למקדימים להירשם - עצירה אצל הפרסי והתמקחות על מחירים + עצירה אצל ז'אן ו%^$@#$@ קטינות.

מחיר למהירי הרשמה : 50 ש"ח.

ותאמינו לי שהתמורה תהיה יותר טובה מגני התערוכה.

פורסם

מה בדיוק היתה הבעיה בתערוכה של שנה שעברה?

שם ראיתי את הפאביה לראשונה במציאות וזה בדיוק מה ששיכנע אותי שהיא מס' 2 ברשימה שלי לאחר הגרנדה פונטו.

אני נסעתי מהצפון עד ת"א במיוחד, שילמתי על דלק, על חנייה, על כניסה ולא התלוננתי.

שפע של מכוניות, צילמתי 350 תמונות. חשוב לציין את ניסאן שאירגנה ליד המכוניות המשעממות שלה דוגמניות יפות, לפחות היה לי עם מי להצטלם.

לתערוכה השנה לא תכננתי ללכת במילא, חבל על הדלק, שלא נדבר על הכניסה. ב- 100 ש"ח אני קונה כמה דברים שימושיים מאוד שחסרים לי עכשיו.

פורסם
מה בדיוק היתה הבעיה בתערוכה של שנה שעברה?

הבעיה היתה שכמעט את כל מה שראיתי בתערוכה אפשר לראות ברח' המסגר - בלי צפיפות, בלי ילדים זבי חוטב שדוחפים אותך - באווירה נינוחה, עם חיוך מצד נציגי המכירות וגם כוס קפה. :wink:

נכון שקיבלתי כרטיס חינם ונכנסתי ללא תור בכניסה האחורית, אבל גם כך החוויה (האישית שלי) הייתה "לא משהו".

פורסם

ביקור מישפחתי בביזיון הזה שנקרא "תערוכת רכב", עולה, כולל כל העלויות הנילוות, סביב ה 500 ש"ח.

מחיר יקר לכל הדעות, וכל זה על מנת לראות את כל המיטב שמציע לנו רח' המסגר.

רק שברח' המסגר הכל בחינם..

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...