Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הציפוי הנאנומרי לא בא כתחליף ל"אוטופיניש", אלא כשכבת הגנה נוספת מעליו.

אני משתמש (פה ושם) בציפוי הנ"ל והוא עושה עבודה לא רעה בכלל :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

משהו שמצריך השקעה של עוד 100 שקלים?

אני קונה מקארפלן את הדברים הבאים (הווקטרה צועקת כבר ומתחילה לרשום בעצמה על החלונות "נקו אותי") :p

לא סתם, הרכב מטופל בקפדנות, פשו החלטתי ללכת על הטוב ביותר ולקנות מקארפלן את התכשירים האיכותיים, כי בא לי לעשות "מינידייטלינג":

קיט טיפוח לרכב הכולל (שמפו אקרילי, וואקס אוטופיניש טפלון, ספריי לצמיגים (הגודייר והדאנלופ ישמחו), דשבורד פוליש, ספריי לריפודים ושטיחים) - 150 שקלים.

וואקס שחור לחלקי פלסטיק ופגושים - 34 שקלים.

תכשיר ניקוי ג'אנטים מקצועי + מברשת - 39 שקלים.

בד כותנה רך לוואקס - 28 שקלים.

מטלית ניקוי מיקרופיבר (תחליף לג'ילדה או ביחד) - 12 שקלים.

ספוג מיקרופיבר לקרצוף האוטו (נוח לדעתי יותר מכפפה) - 24 שקלים.

ועכשיו לאקסלוסיב :):

טי-קאט שפורפרת להשרת שריטות - 34 שקלים.

טי קאט משחזר צבע (פוליש עדין נוזלי) - 32 שקלים (עדיין לא החלטתי אם ללכת לזה שכולל פיגמנט צבע ב-49 שקלים).

סה"כ 353 שקלים כולל משלוח חינם, או 370 שקלים כולל משלו אם אקח את הפוליש השני.

Opel Vectra 2.2 TDI 2003

פורסם

שים לב שהT-CUT הוא פוליש. לא פשוט לעשות פוליש לצבע מטאלי בגלל שכבת הלקה. ממליץ להימנע אם אינך יודע לעבוד עם החומר הזה.

מעבר לזה, הספריי לצמיגים גורם להם להתייבש מהר יותר, ובכך מזיק. בנוסף, שימוש לא נכון עלול לגרור התזה אל סולית הצמיג, ובכך לתרום לאיבוד אחיזה כזו או אחרת. ממליץ להימנע.

במקום הווקס השחור, יותר פשוט לרכוש בקבוק של STP צהוב. יספיק ליותר זמן ועמיד מאוד.

!AWDSOME

פורסם

מה היעילות של מסיר השריטות או של הפוליש אם יש דהייה/פיצוץ בצבע? (הפעם לא בשביל האוטו שלי אלא בשביל וקטרה 01' כחולה עם דהיית צבע והתקלפות רצינית), תמונות היום או מחר.

Opel Vectra 2.2 TDI 2003

• תוכן חדש...