Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הרכב חזר למוסך.בחיבור למחשב התקבלו התוצאות הבאות:

ב - 98 מעלות החלו שני המאווררים לפעול,במהירות נמוכה עד ירידה ל - 94 וחוזר חלילה.הרכב עמד מונע במוסך כך שאין תוספת זרימה מרוח והרכב עמד בסככה מוצלת,סיבובי מנוע במהלך הבדיקה כ - 1100 סל"ד(גומיות סעפת יניקה יבשות,יש דליפת אויר ולכן הסרק הגבוה).

מה דעתכם - האם תקין?

אריק.

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

מתוך ההסבר באתר אליו מפנה השרשור עבורו קיבלת לינק:

The low fan speed is called for:
  1. When the engine temperature reaches 97°C and it will turn off when the temperature has droped to 90°C.
  2. When the air contitioning system is switched on. It will run permanently regardless of engine temperature.

The high fan speed is called for:
  1. When the engine temperature reaches 107°C.
  2. When the A/C refrigerant high pressure threshold is reached.
  3. When the temperature sensor circuit goes faulty. (open circuit)

נדמה לי שזה עונה על השאלה שלך. :idea:
פורסם

בהחלט.

תודה.

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

• תוכן חדש...