Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל מנוע הנעה קידמית יכול ליפעול כהנעה אחורית/4WD/AWD?

במקרה הזה המנוע הוא 4G92 מנוע של סופר לנסר 1.6 95HP.

HU: PIONEER DEH-3950MPRAER: lightning audio B4.69.3 AMP1: JENSEN 2CH 200WAAT AMP2:JBL GTS180 2CH SUB:sundstreem xs12 250RMS

פורסם

המנוע עובד אותו דבר, הכל תלוי איך הוא מורכב וממה ואיך התמסורת מורכבת

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אז בכללי אפשר לעשות את זה? כי עם (=אם)כן אני יבצע את זה לבד בחניה,יש לי שכן שהוא פשוט תותח במכניאקה ודוד שלי מוסכניק(יש לו מוסך משלו).

כמה כזה דבר עולה ועם (=והאם)זה חוקי?

HU: PIONEER DEH-3950MPRAER: lightning audio B4.69.3 AMP1: JENSEN 2CH 200WAAT AMP2:JBL GTS180 2CH SUB:sundstreem xs12 250RMS

פורסם

שאלתי בהודעה מעלייך עם(=האם) זה חוקי עם (=אם) לא שמת לב.

פורסם

סורי, צודק, אכן לא שמתי לב, השנים משיגות אותי :lol:, לעניות דעתי זה לא חוקי. חכה לאחד מבוחני הרכב בפורום שיאשרו את דברי (או לא, למרות שאני ממש בספק)

אפילו טנדר סובארו להסב באופן חוקי ל4X4 כרוך במעבר 7 מדורי גיהנום אם בכלל יאשרו! וזה עוד רכב אשר כן יוצר במהדורת 4X4. לא שמעתי מימיי על לנסר 4X4..

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אתה צריך גיר שיתאים להנעה כפולה , סרן אחורי ודיפנרציאל מרכזי שיעביר את הכוח אחורה.

יכול להיות שאפשר להתאים את המערכת הנעה כפולה שיש במציבושי EVO של אותם שנים.

פורסם

אני לא יכול להישאר עם הגיר שיש לנו?ולהוסיף דיפ' בקקאקס' וכו'

פורסם

לא, ואל תשכח את ידיות ההילוכים הפנימיות - מעבר ל4X4 וכו' והפלסטיקה הנלווית.

פורסם

אני אחסוך את כל התשובות ואגיד ישר שאין מצב להשלים כזה פרויקט בפחות מ 20,000 ש"ח (אפילו בעבודה בחצר עם אבא והשכן), עכשיו אם תגיד שזה רלוונטי אז אפשר לפרט.

ובפעם האחרונה:

עם= ביחד. לדוגמא: אני עובד על האוטו עם אבא שלי.

אם= מילת התניה. לדוגמא: אני אעבוד על האוטו אם אבא שלי יהיה בבית.

ודוגמא משולבת לסיום: אני אעבוד על האוטו עם אבא שלי, אם הוא יהיה בבית.

אנא הקפד להבא על העניין ועל סימני הפיסוק.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אוקי סליחה על טעויות הכתיב,ולמה לאזעזל להוסיף עוד ידית הילוכים אני רוצה את זה AWD(ALL WILLS DRIVE) יעני 4X4 לכביש כמו בB4

פורסם

לא ציינת שאתה מעוניין רק במצב AWD / 4WD קבוע ולכן לעזאזל ציינתי גם את אפשרות זו.

פורסם

כמו שבגירה אמר, עלות פרוייקט כזה (ללא עבודה) תעבור את ה-20K (גם ללא הידית).

שים לב לרכבים בעלי AWD מגיעים לרוב עם מנוע גדול מ-1.6 ליטר ולא בכדי.

אני לרוב לא אוהב לייעץ לאנשים למכור את הרכב ולקנות אחד אחר (בעל AWD, לצורך העניין), אבל זה פשוט לא כלכלי, לא כדאי ומועד לתקלות.

פורסם

שניה, האם יש קשר בין זה שהמנוע 1.6 ''המסכן'' לא יכול להיתמודד עם הנעת AWD,ותביאו לי בבקשה רשימה של כל הדברים שצריכים חוץ מגיר ועם אפשר אז כלויות משוארות או מדויקות

אתה מתבקש בפעם האחרונה בהחלט לשים לב לשגיאות הכתיב.

פורסם

קיימת גירסת AWD לרכב שלך עם מנוע 4G92 (כמו שלך), אבל אני בספק אם הגיעה לארץ.

אתה יכול לנסות לייבא פאורטריין של לנסר AWD, או גאלאנט VR4 או של איבו מהשנים האלו.

Most people drive to work.

Others work to DRIVE

• תוכן חדש...