Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מנוע איבו עם תיבת מהלכים אוטומט?,כי חבל שאמא שלי תישרוף שלושים קלאצ'ים בשעה

HU: PIONEER DEH-3950MPRAER: lightning audio B4.69.3 AMP1: JENSEN 2CH 200WAAT AMP2:JBL GTS180 2CH SUB:sundstreem xs12 250RMS

פורסם
קיימת גירסת AWD לרכב שלך עם מנוע 4G92 (כמו שלך), אבל אני בספק אם הגיעה לארץ.

אתה יכול לנסות לייבא פאורטריין של לנסר AWD, או גאלאנט VR4 או של איבו מהשנים האלו.

מה זה פאורטריין,וחוץ מזה קצת מידע לא יזיק לי,הבנתי שאני יכול לאשר את המנועים האלו 4G93 1800 ס''מק סביבות ה150HP,אותו מנוע בעל מגדש טורבו שמעלהה לו את ההספקק לכ 170,והמנועים של האיוו דור 1/2/3/4 4G62/4G63 שהם טורבו עם כ 250HP השאלה האם שווה להשקיע את ה30K האלו כדי ליקנות מנוע והכל או שכדאי ליקנות סופר לנסר 1800 אטמוספרית ואז לעשות אותה AWD

HU: PIONEER DEH-3950MPRAER: lightning audio B4.69.3 AMP1: JENSEN 2CH 200WAAT AMP2:JBL GTS180 2CH SUB:sundstreem xs12 250RMS

פורסם
מה זה פאורטריין תקרא לזה בעיברית "מערכת העברת כח"(גיר,תושבות, ציריות, סרן אחורי מושלם,דפרנציאל מרכזי וכו')

הבנתי שאני יכול לאשר את המנועים האלו... הבנת לא נכון!

השאלה האם שווה להשקיע את ה30K האלו כדי ליקנות מנוע והכל או שכדאי ליקנות סופר לנסר 1800 אטמוספרית ואז לעשות אותה AWD

כמה ששני הרעיונות האלה הזויים, אני אנסה לענות ברצינות.

אתה מדבר פה על שני שיפורים שבשניהם אני לא מבין בדיוק מה אתה מנסה לעשות.

מצד אחד אתה מנסה לקחת לאנסר ולגדוש אותה.

בלי להשקיע סכום גבוהה גם בחיזוק השילדה, הלאנסר בכלל לא תוכל להתמודד עם תוספת הכח (בלי להעליב, היא בקושי יודעת מה לעשות גם עם הכח הדל של ה 1600 חוץ מאשר לנסוע ישר) ואז כל העניין כבר נהפך לממש לא כלכלי.

מצד שני אתה רוצה לקחת סופר לאנסר 1800 ולהפוך אותה לאיטית יותר בזכות הוספת משקל וחיכוך והפסדי כח ע"י מערכת ה AWD.

אז תעשה בבקשה סדר בעיניינים, תבין בעצמך מה אתה בדיוק רוצה להשיג ע"י השיפור שתעשה ותודיע לנו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הוא רוצה לבנות איבו בכמה שקלים ולשגע את אבא והשכן שיעזרו לו.

כרגע אתה באחד משני מצבים:

1. אבא והשכן לא מודעים לתוכניות שלך (במידה והם יודעים ידע מינימלי במקצוע שלהם) וברגע שיהיה לך 100K להשקיע על הרכב אתה תספר להם והם יורידו לך כאפה כי אין מצב שהם יהיו מוכנים להיכנס לפרוייקט הזה.

2. אבא והשכן לא יודעים כלום בנושא מכניקה לרכב ושלושתכם מפנטזים לבנות איבו מאיזו לאנסר מיסכנה תוך שימוש בכמה שקלים בודדים, ללא ידע וללא הבנה למה אתם נכנסים.

בהצלחה.

פורסם

אני מוריד את הכובע בפני כל אותם מגיבים רציניים שעונים לילד קטן שהפריח יונה.

נו באמת, הפרויקט הוא בבחינת לא - לא כלכלי, לא מציאותי, לא חוקי, ללא הגיון מוטורי.

אני מודע לעובדה שאחד מחוקי הפורום הוא לא להמליץ לנהג להחליף רכב, לכן נותר לי רק להמליץ לרכב להחליף נהג.

ועל השרשור הזה אומר רק- נו בחייאת.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

תשובה רצינית (כל עוד השואל הוא ענייני ורהוט)היא חובה כי גם אם הוא לא יעשה עם זה כלום, מחר מישהוא יבצע חיפוש בפורום והמידע הזה יעזור לו (אולי).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אולי יש לו איבו מפורקת בכמה שקלים שכדאי לו לקנות והוא רוצה להלביש על הלנסר. תגידו לו אם אפשר והוא כבר יסתדר יש לו שני עוזרים.

• תוכן חדש...