Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמע, רכב במצב תקין מסוגל לבלום מ100 ל0 במרחק של כ60 מטרים (מרחק בלימה), כלומר כדי להאט מ90 ל60 נדרש הרבה פחות מזה. כלומר, כמה מאות מטרים זה בהחלט מספיק (כדי לבצע האטה הדרגתית של המהירות), מכאן שהיו לך כמעט 300 מטרים כדי להאט לפני שהמ"צ מדד אותך.

האם זה תופס? לפי דעתי כן. האם זה קצת מסריח לעמוד פחות מ500 מטר אחרי תמרור? גם, אלא אם כן ישנו שינוי קיצוני בתוואי הכביש.

על כל הנושא שהשוטר היה בלי ה"קישוטים" ויש טעות במספר הרכב לא כדאי לך להתחיל לדבר, שופטים לא אוהבים "התבכיינות" כזאת. מצד שני, אם אתה אומר שלא היה שום שינוי במצב הכביש, אז תצלם את הכביש, ובמשפט תסביר לשופט שהמרחק מהתמרור היה קטן יחסית, ולא הספקת להאט, וגם מצב הכביש נשאר זהה לזה שלפני התמרור, ותראה לו את התצלום.

פורסם

האם אחרי ה30 יום שלילה אני מקבל את הרישיון בחזרה ויכול לנהוג כרגיל עד המשפט?

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

שים לב כי הקצין יכול לשלול לך רק את הרשיון הצבאי.

רק לבית הדין יש סמכות לגבי הרשיון האזרחי שלך.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אותי תפסו ממש מזמן על 32קמ"ש מעל המותר בדרך עירונית שזה חמור יותר..

ש"צ מניאק חיכה לי לפני הכניסה לב"ש בעיקול אחרי התחנת דלק כשהייתי עם אינטר שמותר לסוע בו 50 ב"דרך עירונית" עלק.

קיבלתי שלילת ר. צבאי ל21 וצריך להיות לי משפט בבית דין, עבר כבר מעל חצי שנה..

פורסם

כביש 57 בקטע הזה שורץ מלכודות של מ.צ. . כמעט בכל בוקר כשאני נוסע לעבודה אורב שם שוטר עם ממל"ז, ותוואי הכביש אכן גורם לנהג הממוצע להאמין שהוא עדיין נוהג בדרך בינעירונית.

נהגים צבאיים - ראו הוזהרתם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

קיבלתי שלילה ל30 יום ובהמשך אמור לבוא זימון למשפט.

המשך ההודעה נמחק מפאת תוכן לא רלבנטי.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

פורסם
אותי תפסו ממש מזמן על 32קמ"ש מעל המותר בדרך עירונית שזה חמור יותר..

ש"צ מניאק חיכה לי לפני הכניסה לב"ש בעיקול אחרי התחנת דלק כשהייתי עם אינטר שמותר לסוע בו 50 ב"דרך עירונית" עלק.

קיבלתי שלילת ר. צבאי ל21 וצריך להיות לי משפט בבית דין, עבר כבר מעל חצי שנה..

הוא לא מניאק, אתה פשוט בכיין. במקרה אני מכיר טוב מאוד את הכביש הזה, ולא סתם הורידו שם את המהירות. מילא עוד עם רכב פרטי, אבל עם אינטר?

פורסם

לידיעתך לא הורידו את המהירות ל50, המהירות המותרת הינה 70 וכולם שם נוסעים 90

אני נסעתי עם האינטר 80 והסיבה היחידה שנסעתי ככה זה בגלל שלא קלטתי שזאת "דרך עירונית"-עלק ושמותר לי לסוע שם רק 50, אגב באינטר אזרחית מותר לסוע שם 70.

זה קטע קצר גם ככה ואין לי בעיה לעבור אותו במהירות החוקית וחוץ מזה שמאשימים אותי בעבירה מאוד חמורה ולא כך הדבר, תחשוב שאם הייתי נוסע 80 בתוך העיר (שזה באמת משוגע) הייתי מקבל אותו דו"ח בעצם...

אגב הטענות שמי שלא רושם דוחות במ"צ לא יוצא שבת נכונות בהחלט, כשביקרתי בבסיס המ"צ אחרי הדוח שמעתי לא מבנאדם אחד שמי שלא רושם דוחות מתנכלים עליו, והחיילים שם סוגרים כמו קרביים.

פורסם

אגב הטענות שמי שלא רושם דוחות במ"צ לא יוצא שבת נכונות בהחלט, כשביקרתי בבסיס המ"צ אחרי הדוח שמעתי לא מבנאדם אחד שמי שלא רושם דוחות מתנכלים עליו, והחיילים שם סוגרים כמו קרביים.

חארטה...הקמצ"ר מעדיף שיהיו כמה שפחות דו"חות.

הסיפורים על הנותני דו"חות...יש הרבה חיילים "לקקניים" שמנסים להביא כמה שיותר דו"חות כדי למצוא חן בעיני המפקדים שלהם

היציאות שלהם זה 11-3 עם 3 אפטרים

ואני אומר לך את זה אחרי שירות של 3 שנים במשטרה בצאית (לפני שפותחים את הפה הייתי סמב"צ במעברים)

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לדעתי אתה צריך להישפט ולהגיד :

שמכיוון שההוראת התמרור היא מהשלט ווהלאה לא לפני התמרור, ומכיון שמכונית מאיטה למהירות המותרת בתאוטה קלה ולא מסוכנת (המסכנת את הרכב, מטענו והמשתמש בדרך) רק הגיוני שאחרי 150 מ ' הגיוני שמהירות תהיה קטנה מ90 אך עדיין גבוהה מ60 קמש.

המשטרה האזרחית נוהגת להציב מכמונות במרחק הגיוני של 500 מ' שבו אין לרכב המאט סיבה לנסוע במהירות העולה על 60 קמ"ש (המדובר במקרה הנדון).

חוקי התנועה האזרחיים חלים גם על הצבא בדרכים הציבוריות(פרט על הגבלות על רכבים צבאיים ספציפים, המסומנים במהירויות מקסימליות של שטח בנוי ושטח פתוח).

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

כן באמת חשבתי על זה, כי אם המ"מלז עמד 200 מטר אחרי התמרור [בערך] וצילם אותי 129 מטר ליפני, זאת אומר שעברתי כולה 71 מטר אחרי התמרור, באמת צריך לבלום בחוזקה בישביל לרדת ל60. [על תשכחו שזו גם ירידה].

פורסם
חארטה...הקמצ"ר מעדיף שיהיו כמה שפחות דו"חות.

הסיפורים על הנותני דו"חות...יש הרבה חיילים "לקקניים" שמנסים להביא כמה שיותר דו"חות כדי למצוא חן בעיני המפקדים שלהם

היציאות שלהם זה 11-3 עם 3 אפטרים

ואני אומר לך את זה אחרי שירות של 3 שנים במשטרה בצאית (לפני שפותחים את הפה הייתי סמב"צ במעברים)

אז לא בדיוק הבנתי, מי מעדיף שיהיו יותר דוחות, למי לא אכפת, ולמה?

מאיזה סיבה חיילים חושבים שאם יתנו יותר דוחות אז יעדיפו אותם, אם לא כך מפקדיהם רומזים להם?

ועד היום זה לא מובן לי מה האינטרס של שוטר לרשום דו"ח ולא לוותר אם אין לו "מכסות" כל שהן...

אגב גם אותי תפסו במרחק קצר יחסית מהתמרור, והוא חזר לבסיס אחרי הדו"ח שלי

פורסם

לפי הוראות הפעלת ממל"ז משטרתי לשוטר אסור לעמוד במרחק של פחות מ-300 מטר לאחר התמרור המורה על שינוי המהירות, וזה בתוך העיר.

מחוץ לעיר זה מטופש לעמוד במרחק של פחות מ-500 מטר אחרי או ליתר דיוק לא פייר.

לדעתי אם זה נראה לך קרוב מידי,תנסה לבצע מדידה,ולטעון לכך שלא הספקת לשנות את המהירות כי הם עמדו ממש אחרי השלט.

זה גם איזשהו סוג של הגנה.

• תוכן חדש...