Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זיהוי רכב מוזר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב מוזר שנצפה על ידי הרכב בעל מספר צהלי

על התוית רשום סקורפיו אבל לא רשום שם יצרן הרכב

רשום מנוע 2.6 טורבו CRDI

עריכה: לאחר חיפוש הרכב נקרא Mahindra Scorpio

מישהו מכיר?

10012009155 (Medium).jpg

10012009156 (Medium).jpg

10012009157 (Medium).jpg

פורסם

חברה הודית. בפעם האחרונה ראיתי את הרכב הזה בטורקיה (בגרסת טנדר דאבל קבינה). ממתי צה"ל החלו להשתמש בו?!

פורסם

כנראה קיבלו מתנה מהודו...

מהינדרה זו חברה הודית גדולה שייצרה בעיקר תואמי CJ, וכנראה התקדמו לתואמי גאלופר (ככה זה נראה)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

רק לי נראה שזה רכב שמתהפך בפניות? :?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
כנראה שלמישהו בצה"ל יש שכל - סוף סוף הביאו רכב שאיכות הייצור שלו מלכתחילה תואמת את רמת האחזקה שהוא הולך לקבל.

:brickwall:

דווקא הגיוני פלוס:lol:

בצה"ל כל דבר מתהפך בפניות

כולל האמרים:shock:

דווקא חצי הגיוני, להשקיע מעט מאד כסף על משהו שמהווה פלאטפורמה זולה להוספת כל הציוד הצה"לי הנחוץ, ויכול להגיע למקומות "מעניינים".

מעניין מה יכולות השטח שלו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
הפצת תמונות של רכב צבאי חום בתוך בסיס צבאי ? זה נראה לך כמו דבר תקין ?

ואיפה ראית פה רכב חום?

הרקע דרך אגב רובו בשטח אזרחי

פורסם

לכל אנשי הקבע הפרדימנים (כולל זה שאוכל ג'חנון, אבל הוא פרידמן לצורך העניין):

במקרה הזה, רכב חום או שחור, בטחון שדה או לא - המטרה מקדשת את האמצעים!

וחוץ מזה, מה אנחנו כבר רואים פה שגוגל Earth עוד לא הראה לנו?

פורסם
כנראה שלמישהו בצה"ל יש שכל - סוף סוף הביאו רכב שאיכות הייצור שלו מלכתחילה תואמת את רמת האחזקה שהוא הולך לקבל.

:brickwall:

דווקא רנו מגאן וטויוטה היילקס שרדו יופי את התחזוקה הצה"לית.

ואם כבר, דווקא רכבים ממדינות מתפתחות בנויים בידיעה שהם לא יראו דיאגנוסטיקה ממוחשבת, וכלי העבודה היחידים שהם יראו זה מפתח שבדי, מגרזת ופטיש 5 קילו

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...