Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מעוניין בייעוץ לרכישה של מכונית קטנה אמינה, בטיחותית.. תקציב 60-70K(רצוי יותר קרוב ל60)

למרחקים של 65 ק"מ ליום(באמצע שבוע)..לכן עדיפות לרכב שצורך כמות לא רבה של דלק..

שנה 2003 ומעלה

יש 2 רכבים שתפסו את תשומת לבי:

דייהטסו סיריון וטויוטה יאריס..

כשטויוטה יאריס הבנתי רכב יותר יקר, וקשה יותר להשגה אבל להבנתי הוא מאוד אמין וצריכת הדלק שלו מאוד נמוכה.

ודייהטסו סיריון גם אוטו טוב עם צריכת דלק יחסית נמוכה ויותר זול ככה שאפשר להשיג שנה יותר מאוחרת של סיריון במחיר של שנה יותר מוקדמת של יאריס..

אני לא כל כך בטוח מה עדיף..

למישהו יש עצה לעוד מכוניות שכדאי לבדוק שיתאימו לדרישות שלי? או אינפורמציה לגבי המכוניות האלה שאני לא יודע?

תודה מראש!

פורסם

יש להם כמעט אותו מנוע וגיר,לכן צריכת הדלק צפויה להיות דומה מאוד. בכלל חוץ מהשם ואיכות חומרים קצת טובה יותר בטויוטה אני לא רואה יתרונות משמעותיים ליאריס ולכן לפי דעתי סיריון נונת תמורה טובה יותר לכסף.

...Our necessities are few but our wants are endless

• תוכן חדש...