Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה שאלות על איביזה SIGNO שנת 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

איביזה 2001, דגם SIGNO, שלוש דלתות, הם הולכים מעל מתחת למחירון? ומישהו יודע מה המחירון שלהם ? (1600 ידני)

איך הם מבחינת אמינות, נוחות, עלות אחזקה ? (בכל זאת קונצרן פולסווגאן)

ושאלה אחרונה לסיום,

רכב שנושק ל120 אלף ק"מ וכבר הוחלף בו הקלאץ', צריך להדליק לי נורה אדומה?

פורסם

את מחיר המחירון המדויק אתה מוזמן לברר במחירון של לוי יצחק באינטרנט, בעלות שיחה סלולרית רגילה. אני בטוח שזה לא ירושש אותך.

לגבי החלפת הקלאצ' - לדעתי לא. מדובר בקילומטראז' סביר לחלוטין לפני החלפת קלאצ' ברכב שעיקר הנסועה שלו בסביבה עירונית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ברצון הבעיה שכרגע המחירון לא עובד וזה דיי דחוף .

יש למישהו מידע על הדגם? דברים מיוחדים שכדאי להתמקד בעת בדיקת הקנייה ?

פורסם

מחירון בסביבות 27 אחלה אוטו חוץ מהידיות המתפרקות, 120K לקלאצ' זה מכובד.

את המחיר תקבע בהתאם למצב הרכב והשוק, המחירון שלו גם ככה נמוך בהשוואה לרכבים בשנה מקבילה, אז הבעלים יקזזו הרבה פחות מאשר רכב עם מחירון גבוה יותר .

פורסם

תגידו לדגם הזה יש קלאץ' עם כבל ולא קלאץ' הידרואלי? איך זה יכול להיות ??

והאם זה הגיוני שכאשר אני זורק את הקלאץ הוא בקושי חוזר? לוקח לו הרבה מאוד זמן והוא עושה את זה לאט.

פורסם

אני יודע שלאיביזה שלי שהיא 02 יש משאבת קלאץ הידראולית, החלפתי אותה אצל רון לאחר שהקלאץ נדבק לריצפה ולא חזר.

הטיפולים והחלקים הם לא זולים, זה חלקים גרמנים.

הידיות אכן נשברות אצלי נשברה הידית של הנוסע מקדימה ואני סופר זהיר עם הידית שלי (של הנהג) זה המחלה של האיביזות.

לתקן זה גם סיפור כי אי אפשר להחליף רק את הידית עצמה צריך להחליף את כל הפלסטיקה של הדלת ואם אני לא טועה זה בסיביבות ה550 שקל לא כולל עבודה.

אני אישית מבסוט לאללה מהרכב מקווה שתמצא גם אחת שתהיה לך ממתק

פורסם
שלום,

איביזה 2001, דגם SIGNO, שלוש דלתות, הם הולכים מעל מתחת למחירון? ומישהו יודע מה המחירון שלהם ? (1600 ידני)

איך הם מבחינת אמינות, נוחות, עלות אחזקה ? (בכל זאת קונצרן פולסווגאן)

ושאלה אחרונה לסיום,

רכב שנושק ל120 אלף ק"מ וכבר הוחלף בו הקלאץ', צריך להדליק לי נורה אדומה?

שלום,

המחיר נקבע על פי רמת השימור של הרכב עצמו, אני יכול להגיד לך שלי היתה כזו שנת 2001 דגם סטלה(לא שונה מידי מהסיגנו) והיא נמכרה מעל למחירון המשוכלל של מר יצחק.

את המחירון כמו שאמרו תצטרך לבדוק באתר אוב מחירון של לוי יצחק, טעמי אמור להיות 30K

מבחינת אמינות, המנוע ושאר המרכיבים המכאנים האחרים הינם של פולקסווגן ולא נוטים לעשות בעיות, המנוע מאוד אמין.

לגבי פלסטיקה וכאלו, הדברים הלו זניחים ונתנים לטיפול בקלות

לגבי הקלאץ' ,בקש לדעת מתי בדיוק הוחלף הקלאץ' והיה שמח אם זה קרה לפני שניה

לסיכום: אני אישית מאוד נהנתי עם הרכב ולא נתקלתי בבעיות קשות מידי

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

רשום בחתימה שלי:lol:

חוץ מזה שאני כבר לא ממש זוכר

בן