Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקרביים ביציאה הביתה כשהם על אזרחי זה תקין ומותר.

ככה סתם בסופ"ש או כי מתחשק לך ולא משנה מה הסיבה זה אסור.

ולא שמעתי על זה, יש דבר שנקרא חוקי מטכל

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

מישהו יכול להגיד לי בוודאות? :?

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

המפקדים שלך, או רס"ר היחידה (ורצוי שיגבה את זה בכתב).

בכל מקרה, השכל הישר עוד לא בוטל, ואם אין לך מקום בטוח להשאיר בו את הנשק, עדיף שתשמור אותו עליך, בהצלב.

על אזרחי או על מדים זה לא משנה, כל עוד הנשק נמצא מחוץ לנשקיה ואתה נושא אותו פרוק ונצור, עם מחסנית בהישג יד.

פורסם
המפקדים שלך, או רס"ר היחידה (ורצוי שיגבה את זה בכתב).

בכל מקרה, השכל הישר עוד לא בוטל, ואם אין לך מקום בטוח להשאיר בו את הנשק, עדיף שתשמור אותו עליך, בהצלב.

על אזרחי או על מדים זה לא משנה, כל עוד הנשק נמצא מחוץ לנשקיה ואתה נושא אותו פרוק ונצור, עם מחסנית בהישג יד.

אני לא יודע אם שמעת על זה כבר אבל למערכת הצבאית,השכל עדיין לא הגיע כלל.

:-)

פורסם

מנסיון של מי שהיה בלש צבאי חלק גדול משירותו יכול להגיד שמותר להסתובב לחיילים עם נשק על אזרחי כול עוד יש להם תעודת חוגר או תעודה בטחונית כול שהיא..

פורסם

אתם מתבלבלים בין נסיעה חינם בתחבורה ציבורית לבין נשיאת נשק.

אם יש לך נשק ואין לך מקום לשמור עליו , קח אותו איתך לכל מקום .

בכל מקרה כנראה יש נשקייה של היישוב תשאל את הקב"ט , לכל יישוב בארץ אמורה להיות כיתת כוננות רדומה , ומחסן נשק מוכן לאיכלוס .

אל תתפתה לתת לאחרים להחזיק אותו וכו' .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

ולא שמעתי על זה, יש דבר שנקרא חוקי מטכל

מעניין איפה נמצאות הפקודות שמגבות את מה שאתה רושם.

כנראה שאתה (כמו עוד הרבה חיילים, רס"רים ועוזריהם) חושב שמה שהרס"ר חושב ואומר זה פקודה מטכ"לית.

רוצה להסתובב עם הנשק על אזרחי- תהנה. אין שום מניעה.

רק אל תתפלא אם תנסה להיכנס איתו למועדון ולא יתנו לך.

לדעתי יותר הגיוני לאכסן בבית בהתאם לפקודות- 2 מנעולים (הדלת נחשבת אחד) ונדמה לי שהיום גם קיימת דרישה להפריד את המכלול ולאכסן אותו בנפרד מהנשק.

פורסם
ונדמה לי שהיום גם קיימת דרישה להפריד את המכלול ולאכסן אותו בנפרד מהנשק.

רובאי 03 ומעלה צריך להפריד מכלול.

רובאי 02 ומטה צריך להפריד רק מחסנית.

!you ate today? thanks to the farmer

חימושניק פנתר הוא חימושניק מאלתר!

פורסם
מנסיון של מי שהיה בלש צבאי חלק גדול משירותו יכול להגיד שמותר להסתובב לחיילים עם נשק על אזרחי כול עוד יש להם תעודת חוגר או תעודה בטחונית כול שהיא..

בתור מי שהיה חוקר רוב שירותו וגם הלך הרבה על אזרחי עם נשק, אני מסכים.

זה בדיוק מה שאני מבין מהעניין.

נסיעה באוטובוסים זה עניין אחר, אל תכניסו את הנושא שם.

פורסם
אל תתפתה לתת לאחרים להחזיק אותו וכו' .

זה כולל את גם שומרי הראש שלך, במיוחד אם קוראים לך דרור, ואביך עליו השלום והברכה היה דמות משמעותית מאוד בתחום עיסוקו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

חח nitch הרגת אותי. :-D

טוב תודה אנשים השבוע נגמר והנשק במקומו מונח, יאאלה מחר חברון יוהו! :-)

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

• תוכן חדש...