Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה יכול,השאלה היא למה?

בד"כ חיילים שמסתובבים עם נשק על אזרחי גרים באזור מסוכן כמו התנחלויות כאלו ואחרות.

או שאתה חושש שהנשק יגנב לך אם תשאיר אותו בבית,אז אתה יכול להפקיד אותו בתחנת משטרה.

קח בחשבון שיש מקומות שיעשו לך בעיות בכניסה עם נשק ולא מעניין אותם שאתה חייל.

וגם זה לא מועיל לוואסח כי אתה יוצא צעיר.

פורסם

נגב למישהו שאני מכיר נשק אתמול וניסו לפרוץ לבית שלי היום, אז אני מפחד להשאיר אותו בבית, ואין לנו תחנת משטרה בישוב.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

רגע ואם שוטר עוצר אותי הוא לא יכול להגיד לי כלום?

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

אם יעצור אותך שוטר, תראה לו חוגר ואת הפס שלך, שעליו אמור להיות כתוב (כך זה היה בזמני בכל אופן) שאתה רשאי להסתובב עם נשק וכן מספר הנשק.

פורסם

אתה מעוניין להסתובב עם הנשק כל הסופ"ש?

אם יעצור אותך שוטר, תראה לו חוגר ואת הפס שלך, שעליו אמור להיות כתוב (כך זה היה בזמני בכל אופן) שאתה רשאי להסתובב עם נשק וכן מספר הנשק.

כנראה שזמנך עבר!

!you ate today? thanks to the farmer

חימושניק פנתר הוא חימושניק מאלתר!

פורסם

ידוע לי שצריך אישור משטרתי או צבאי.

אם אתה לוחם או קצין אתה יכול ללא כל אישור.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

מותר לך ואם משטרה עוצרים אותך חוגר מספיק בשביל זה.

אין קשר ללוחם או לא המן בסיסים גם חיילים שלא לוחמים או קצינים מחוייבים לצאת עם נשק, וכמובן שאתה רשאי לנוע איתו על אזרחי רק תוודא שיש עליך חוגר

פורסם
ידוע לי שצריך אישור משטרתי או צבאי.

אם אתה לוחם או קצין אתה יכול ללא כל אישור.

התבלבלת בין נשיאת נשק ונסיעה חינם בתחבורה ציבורית.

פורסם

נעשה טיפה סדר.

כל חייל שיוצא עם נשק הביתה רשאי ללכת על אזרחי עם הנשק, חובה כמובן עם חוגר.

אין היום פס בצבא, ולא צריך שום אישור מיוחד לנשק.

פורסם

טוב אז ככה נעשה לכולם סדר בתור ס.רס"ר בצבא

יש בסיסים שיש להם פסים זה 1.

2. אסור לך להסתובב עם נשק על אזרחי אלא עם כן אתה מבלה את החופשה שלך במקום אחר חוץ מהבית ואתה חייל קרבי, אז אתה נוסע על אזרחי, מעבר לזה זה אסור.

3. כל הכבוד על היוזמה שלך, תשדל כמה שפחות לטייל עם הנשק.

4. תספר לשוטר את הסיפור, השאלה על איזה שוטר תיפול.

בהצלחה.

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם
טוב אז ככה נעשה לכולם סדר בתור ס.רס"ר בצבא

יש בסיסים שיש להם פסים זה 1.

2. אסור לך להסתובב עם נשק על אזרחי אלא עם כן אתה מבלה את החופשה שלך במקום אחר חוץ מהבית ואתה חייל קרבי, אז אתה נוסע על אזרחי, מעבר לזה זה אסור.

3. כל הכבוד על היוזמה שלך, תשדל כמה שפחות לטייל עם הנשק.

4. תספר לשוטר את הסיפור, השאלה על איזה שוטר תיפול.

בהצלחה.

אין לי מושג מאיפה שמעת שאסור להסתובב עם נשק על אזרחי, כי עד לפני חצי שנה הייתי יוצא ככה הביתה.

ונסעתי ברכבות, אוטובוסים ופגשתי הרבה מ"צ בדרך.

• תוכן חדש...