Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום!

חברים יש לי טוויטרים של רנסנס כמו שאתם רואים ,טוויטרים שהסאונד שלהם פוגע בול במה שאני אוהב,הבעיה ששרפתי את שניהם כבר(כל אחד בתורו):-(,אחרי התיקון אני לא רוצה לשרוף אותם או להרוס אותם שוב,אז בינתיים אני עדין איתם,אני חובב SPL ואוהב לפוצץ את המערכת בווליום.

הם היו מוגברים אקטיבית דרך מגבר פיוניר שמוציא (במקרה הטוב) 60X2 הגיין היה על רבע ובפאנל הם היו חתוכים ב 2000HZ בסלופ 24 לפעמים גם 1600HZ בסלופ 24,היתי שומע בווליום 62 בפאנל (יכול להיות שגם זה תרם להריסתם כי זה המקסימום).

נכון לעכשיו העליתי את הגיין לחצי, כך שאני לא אצטרך להגיע ל 62 בפאנל והחיתוכים הם ב2500HZ בסלופ 24 .

הנתונים של הטוויטר הם 1800HZ-22000HZ ב 5.5 אוהם.

-האם כדאי לעלות עוד את החיתוך?

-אולי להשאיר אותם איך שהם והבעיה באמת היתה בגיין?

תודה לעוזרים.:-D

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

תודה ניר,הבעיה שאני לא מתכנן להחליף את המגבר הזה בזמן הקרוב ,תוכל אולי להגיד לי מה הבעיה בו,נכון שלא מדובר במשהו ברמה, אבל עדיין הוא מספק את הסחורה. תרגיש חופשי להגיד עליו זבל וכו':-),אם תוכל להמליץ על מגבר לטוויטרים אחר יהיה נחמד,מה שבטוח שאני לא מתכנן כרגע לעבור לג'נסיס וחבריו.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

למה לא למכור את 2 המגברים ולקנות מגבר 4 ערוצים איכותי יותר?

סה"כ יש לך HU מצויין, מונובלוק וסאב מצויינים, והנקודת חולשה של המערכת שלך זה המגברים הנוספים שזה הקאדנס והפיוניר.

under construction..

פורסם

ניר ,הנקודות חולשה הם הרבה יותר גרועות ממה שאתה מדמיין,המונו לא שייך לי, אני חוסך לסאנדאון 1000D ואחרי זה אני רוצה לרכוש זוג של HAVOC 7 ,אז החלפת מגברים כרגע לא ריאלית בכלל.

שנינו יודעים שהמחיר שאני אמכור את שני המגברים לא יעלה על 500 שקל,אז למה להתאמץ בכלל אם כרגע הם עושים עבודה מאוד נאמנה,וכשאני אומר נאמנה זאת אומרת שהם עשו עבודה יפה גם כאשר L1 PRO ואותם ההאבוקים היו מחוברים לשניהם,בעתיד אני בהחלט אשדרג.

יותר חשוב לי לדעת את נקודות החיתוך המומלצות של הטוויטרים ובכמה הספק הם יעמדו באותו החיתוך.

ותודה שוב .:-)

פורסם

אל תדאג להספקים, הם יכולים לעמוד בהרבה יותר ממה שהמגברים שלך יכולים לתת.

הבעיה נובעת מעיוות של המגבר ובגלל זה גם שרפת אותם.

תחתוך אותם באיזור ה2200-2800HZ בסלופ של 12 ומעלה והכל יהיה בסדר.

רק תדאג לכוון את הגיין למצב שאין עיוות.

under construction..

פורסם

חיתוך של טוויטר, איכותי ככל שיהיה, לעולם לא יהיה מתחת ל 2,500. לא יצא לי לעבוד עם הרנסנס יותר מדי, אבל מאחר ומדובר בטוויטר דומה למורל הייתי מהמר שהוא ישמע במיטבו מאיזור ה 3K ומעלה.

רשמתי את זה כבר בעבר ואני ארשום זאת שוב. כל תדר זקוק לרמקול עם שטח פנים אחר כדי לדחוף מסה של אוויר.

לדוגמה, למה וופר 5.25 לא מסוגל לספק אותה כמות באס שסאב 12" מסוגל? בגלל ששטח הפנים שלו לא מאפשר זאת.

אותו דבר קורה גם בתדרים גבוהים. 2,000HZ זהו תדר נמוך מדי בשביל טוויטר. טוויטר לא מסוגל להפיק את התדר הזה כמו שצריך. כל נקודת חיתוך גבוהה יותר וסלופ תלול יותר יעשה רק טוב לטוויטרים ויגן עליהם.

בנוסף, ממש לא כדאי לעבוד ב"פול ווליום" של יחידת הראש. סביר להניח שהאות היוצא ממנה בנקודה הזאת מעוות. את כל המכשירים שהיו לי עד היום כיוונתי לעוצמה מקסימלית כאשר הם בין חצי לשלושת רבעי סקאלה. עד היום לא נגרם נזק לשום רמקול.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מצטער איתמר אבל אני לא מסכים עם זה.

יש הבדל בין טוויטר כזה שהוא בעל סליל של 28מ"מ עם מגנט כפול ומהלך כזה ארוך מקורר ע"י פרו-פלוייד לבין טוויטרים פשוטים יותר עם סלילים של 25/22/20 מ"מ, או טוויטרים של 28מ"מ פשוטים יותר כמו רוב הליין של מורל..

טוויטר שיועד לעבוד בתדרים הללו ישמע מצויין בתדרים הללו.

ולא כל מה שמבית מורל חייב להיות בדיוק אותו הדבר.

אפרופו תדרים נמוכים, תשמע אצל דני ברכב איך הL1PRO פרו לדוגמא מנגן ב2500HZ ותבין כמה טוב הוא נשמע שם.

שאתה עובד עם הגברה איכותית זה נשמע אחרת לגמרי, וכמובן הכיוונים ולאחר מכן כנ"ל גם לגבי הHU ושאר הירקות.

ממש לא נכון להשוות טוויטרים פשוטים כמו MT-22 או MT-23 לכזה טוויטר זה פשוט עולם אחר לגמרי.

under construction..

פורסם

אני חושב שהבנתי והפנמתי ,הקטע שכשהטוויטר היה חתוך 1.6KHZ הוא נשמע די מעולה.

בכל אופן אני חושב שעכשיו לא יהיו יותר בעיות ,אני גם אהיה יותר זהיר,הבעיה היא לא במוצר אלא במשתמש.:roll:

פורסם

אל תדבר איתי על חומרים וגימיקים (סליחה, מונחים טכניים מקצועיים מאוד) של יצרנים.

עם חוקי הפיזיקה אין מה להתווכח. טוויטר בקוטר 1" לא מסוגל להפיק תדרים נמוכים מ 2,500 בצורה רהוטה.

אפילו ה MT23 של מורל, טוויטר איכותי לכל הדעות, לא נשמע טוב בפחות מ 2,500.

או אתה יודע מה? ננסח את זה אחרת. יכול להיות שהוא נשמע "בסדר" ב 1,600, הוא ישמע הרבה יותר נקי וברור ב 2,500.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר, אני חותך את ה L1 PRO על 2K. ואם היתה אפשרות ל 1.8K היתי מוריד אפילו.

מעניין אותי באמת לראות את ההשפעה של הנקודת חיתוך בבדיקת RTA, איפה באמת התדר שבו הטוויטר כבר מזייף.

נשמע מעולה! אתה מוזמן לשמוע.

:cry: !!SOLD!!

פורסם

אפילו ה MT23 של מורל, טוויטר איכותי לכל הדעות, לא נשמע טוב בפחות מ 2,500.

או אתה יודע מה? ננסח את זה אחרת. יכול להיות שהוא נשמע "בסדר" ב 1,600, הוא ישמע הרבה יותר נקי וברור ב 2,500.

איתמר.

איתמר, זה כי עוד לא בנית לו תיבה אימפריאלית 160 ליטר שעובד בצורה איזובארית.

ציפיתי ליותר ממך :(

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אני חוזר ואומר, כן, גם אני עשיתי את הניסויים האלה וקיבלתי תוצאה בסדר בתדרים נמוכים. בחיתוך גבוה יותר הם פשוט נשמעים יותר טוב, נקי וצלול.

וחוץ מזה, למה מלכתחילה לחתוך את הטוויטרים כל כך נמוך?

איתמר.

פורסם

למה כל השבוע האחרון הפורום הזה מחפש להוריד יותר ויותר ויותר את הטוויטרים

מה נסגר פה עוד מעט אנשים יחתכו פה טוויטרים על 60HZ ויטענו שהם לא מצליחים לעבור את ה145DB

פורסם

עתיד, אתה מוכן להתנדב לניסוי?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...