Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי על הפולס 6 על 9 שזה דרייבר מדהים אבל שמעתי מביקורות אחרות שהטויטר נשרף מאוד מהר.

אז השאלה היא ככה מה יותר כדאי לי להביא קומפוננט של מורל פולס

או 6 על 9 של מורל פולס

במילא בעתיד הלא רחוק אני מתכוון לשדרג את הטוויטר של הדוטק שלי לטוויטר של ההיבריד

ואולי אם ישמע יותר טוב אני ישים את הטוויטר של הדוטק בפולס מאחורה

ואני ממש לא מוותר על הבמה הקדמית זה רק בשביל לסגור את החלל הריק מאחורה בfader אני יתן הרבה קדימה

מה יותר כדאי לי את ה6 על 9 של מורל פולס או קומפוננט של מורל פולס?

תודה רבה לעונים ושבת שלום.

פורסם

לפי הניסיון המועט שלי, קומפוננט תמיד נשמע יותר טוב מ6X9. ואם אתה מתכוון בעתיד להחליף טוויטר, לא תוכל לעשות את זה ב6X9 ובקומפוננט לא תהיה לך בעיה. מה גם שהוופר של הפולס די טובים ועם טוויטר טוב אני מאמין שתצליח להגיע לתוצאה משביעת רצון!

פורסם

עדיף לך קומפוננט הם לדעתי נישמעים יותר איכותי מ6+9 בהרבה

יש לי 6על9 חבל שקניתי לא נהנה מהם יש לחבר שלי קומפוננטים

זה הדבר כמו שאומרים!!

my car - colt 1.6 150 HP

פורסם

זה מה שחשבתי תאמת רק רציתי להתייעץ בפורום לפני כדאי לשמוע

מה דעתם של האלו שניסו

תודה רבה לכול העוזרים לילה טוב ושבת שלום.

פורסם

לא סאב יש לי ולא אחד 2.

יש לי גם קומפוננט דוטק מקדימה ואני ממש ממש מבסוט מהם אפילו שהטוויטר צורם לי באוזן לפעמים .

אבל מאחורה אני מרגיש שחסר משו שטיפה אני מזיז את הראש יש חלל ריק וזה לא זה אז חשבתי או 6 על 9 של מורל פולס או הקומפוננט יש ביניהם בכלל הבדל?

אם לא אז כדאי להביא את הקומפוננט נבנה להם תיבה כי מהבאסים ה6 על 9 שיש לי כרגע קופצים וזה מעצבן

ויהיה אפשרות של משחק בטוויטר כנראה בזמן הקרוב אני משדרג לטוויטר של ההיבריד וישר לי הטוויטר של הדוטק.

פורסם

אני בבמקומך מעיף את הסאבים ומביא סאביור רציני לא חבל יש לך אחלה מונו לפני החתימה..מוכר את הדוטקובכסף של הדוטק+הקומפונט או ה6*9 שאתה רוצה להביא+הטיוטרים שאתה מחליף אני מביא את כול הסט של היבוריד ואז לא תיצטרך שום דדבר מאחור כממובן היבוריד יד2.

פורסם

אני הייתי משנה כמה דברים אאצלך.

*מעיף את 2 הסאבים ומביא משהו יותר איכותי כי יש לך אחלה מונו לפי החתיימה...

*מוכר את הדוטק

*בכסף שתימכור את הדוטק +ה6*9או(הקומפונט של הפלוס)+הטיוטרים שאתה מיתכוון להחליף מביא היבוריד ביד2 ווכככה לא יחסר ל כלום מאחורה.

אם אתה אומר לעצמך איפה אני ימצא היבוריד עכשו וזה מסובך אז תדע שראיתי מישהו ביד2 שמוכר ב1800 והוא גמיש אני מאמין שזה יקח לך עינן של שבוע לא כוולל המחירהה של הסאבים.

פורסם

רמקול 6X9 הוא לא תחליף לסט קומפ', וסט קומפ' הוא בדרך כלל לא תחליף ל6X9.

אמנם סט קומפ' טוב במידה של 6.5", יוכל לרדת נמוך ולהפיק באסים לא רעים, אך 6X9 על פי רוב יפיק אותם טוב יותר בגלל הגודל הפיזי הגדול יותר, ולהוות סוג של 'תחליף' לסאב.

לעומת זאת, בהנחה שיש סאב שמפיק את התדרים הללו, אין צורך בהם.

אני הייתי מוותר על הרמקולים האחוריים בכלל, בלי קשר אם זה יהיה 6X9 או קומפ', ובתקציב זה משקיע בסט קדמי טוב יותר, או סאב/ים טובים יותר.

פורסם

אני אישית יש לי מקדימה סט קומפוננט ומאחורה 6X9 איכותיים של הרץ

ואני ממש מבסוט מהצלילים שיוצאים.. תלוי על איזה 6X9 אתה הולך.. ולאן אתה מחבר אותם וכו'..ויש לי גם סאב ככה שה6X9 לא מהווים לי תחליף לסאב הם רק מוסיפים..

HU : Pioneer DEHP7000BT - AMP : Cadence FXA-5100 - 5 Channels - 6*9 : Hertz DCX690 - COMP : Hertz H-Energy - SUB : Infinity 1240SE

פורסם

הסאבים יוחלפו או ל2 ארסנלים או להאבוק אחד או כאוס אחד אני עדיין בהתלבטות הדוטק אני ממש מבסוט מהם.

עובדים יפה מאוד אם כי הטוויטר קצת לא משו וזה יוחלף.

המרכב של האוטו שלי זה סדאן 4 דלתות ותמיד יהיה את הקטע של החלל החסר מאחורה.

אני רק רוצה משו פשוט שיסגור לי את החלל בfader אני נותן הרבה לקדימה שלא יהרוס לי את הבמה וזהו זה רק יוסיף לי צליל.

וממש לא אכפת לי שזה ירד נמוך כי במילא בקרוסאובר אני יתן לקומפוננט או ל6 על 9 לא לרדת נמוך בכלל שינגן רק גבוה.

ועוד משו לפי הרבה שמועות ששמעתי שמעתי שהדוטק אוביישן קצת יותר פאנצי וקצת יורד יותר נמוך מהייבריד ההיברייד לוקח בקרוס

המשוכלל שלו ובטוויטר המפורט.

כמובן הקומפוננט מאחורה או ה6 על 9 לא מהווים תחליף לשום דבר זה בנוסף לסאב איכותי או 2 סאבים איכותיים כולל איטום דלתות

בגא'ז .

תודה רבה לעונים

פורסם

לא הבנתי !

יש לך כרגע קומפוננט של מורל דוטק

ואתה שוקל עם לקנות קומפוננט של מורל פולס שזה רמה פחות מהדוקט?! או 6X9

:shock:

או שפשוט אתה מתלבט בין ה 6X9 והקומפוננט לשים מאחורה ?

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

• תוכן חדש...