Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, לפני חודש קניתי סופר לנסר 97 יד 4 130000 ק"מ. בדקתי את הרכב במוסך פרטי והאוטו מבחינה מכאנית וחצונית הוא מצויין מנוע שקט תושבות מנוע חדשות , בולמים חדשים אין נזילות והאוטו נוסע חלק ושקט. האוטו אין לו תאונות והוא יפה מאוד מבחוץ ושמור. הלכתי למוסך נעמן מוטורס (מוסך מיצובישי מורשה) בכדי לבדוק את ההיסטוריה של הרכב.

במחשב של החברה לא הופיע שהאוטו טיפל אף פעם במוסך חברה וגם אמרו לי שהאוטו היה יד ראשונה בבעלות חברה (ברשיון לא מופיע שהיה חברה). הכנסתי את האוטו במוסך שלהם לבדיקה כללי והתוצאות היו חיוביות מאוד ואמרו לי שלו צריך לעשות לו שום דבר חוץ מלהחליף חגורת מזגן שהיא לא במצב הכי טוב. עכשיו השאלה שלי האם יכול להיות שהקילומטראז' של האוטו שהוא 130000 ק"מ הוא מזויף? או שהחליפו לו לוח שעונים?? מה שאמרו לי במוסך שזה היה יד ראשונה בבעלות חברה נתן לי לחשוד בקילומטראז' אבל מצד אחר האוטו שמור מאוד והמנוע שלו שקט ולא מעשן וניראה לי שהמצב של האוטו מתאים לקילומטראז'. אני מבקש את דעתכם חברים... מה אתם אומרים??!

פורסם

אני לא יודע איזה יד אתה

אבל למיצו. של ההורים שלי, 103 אלף ק"מ, יד שניה שנת 97'.

יש רכבים כאלה שפשוט נרכשו על ידי זקנים - והם פשוט לא נוסעים בהם.

בדוק הסטוריית טיפולים והיסטוריה ביטוחית - כך הכי קל להתחקות אחר קילומטראז' של רכב.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

לדעתי אין לך מה לדאוג אם האוטו שלך במצב טוב ואין מה לתקן אז כנראה שטיפלו בו היטב תהנה מהאוטו אם תגלה שהיה שינוי בקילומטראז' זה סתם יבאס אותך ואני מניח שלא תוכל לעשות הרבה בנדון כי כבר קנית את האוטו אז המלצה שלי סע בראש שקט תהנה מהמכונית ואל תחשוב על דברים שליליים.

בברכה שמעון.

פורסם

ממש לא! יש ה-ר-ב-ה לעשות! זיוף מספר קילומטרים שעבר הרכב הוא עבירה פלילית! אם יתגלה שבעל הרכב הקודם שינה את מספר הקילומטרים, בעל הרכב הנוכחי יכול ללכת ולהגיש תלונה במשטרה, ויכולים לזמבר לו את הצורה שלו.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

קודם כל תידע את זה שקנית ממנו, תגיד לו חד וחלק: "כן ידעת, לא ידעת, הרכב היה של חברה לשעבר אי לכך הוא שווה כ20% פחות במחירון, אני רוצה את ההפרש"

לא יסכים? תגיד שאתה פונה למשטרה וממשיך לתביעות קטנות, ואיך זה יכול להיות שרכב בחיים גם בשנה הראשונה לא היה במוסכי היבואן?

תעדכן אותנו...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
קודם כל תידע את זה שקנית ממנו, תגיד לו חד וחלק: "כן ידעת, לא ידעת, הרכב היה של חברה לשעבר אי לכך הוא שווה כ20% פחות במחירון, אני רוצה את ההפרש"

לא יסכים? תגיד שאתה פונה למשטרה וממשיך לתביעות קטנות, ואיך זה יכול להיות שרכב בחיים גם בשנה הראשונה לא היה במוסכי היבואן?

תעדכן אותנו...

אני מציע לך לשתות כוס מים קרים מאוד ולהרגע.

האוטו גם ככה שווה לירה וחצי והוא כבר עבר אי-אילו ידיים. סיכוי גבוה מאוד שאפילו היד הקודמת אולי לא ידעה בכלל שהרכב היה רכב חברה. אם הרכב במצב טוב אין טעם להתעמק יותר מידי בהיסטוריה שלו, זה בסך הכל אוטו ששווה כמה לירות.

אגב, בהחלט יכול להיות שהרכב מעולם לא היה במוסכי החברה וטיפול במורשים שהם לא תחת רשת המוסכים של מיצובישי.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אם תפנה למשטרה אני בספק אם הם יעשו משהו חוץ מלרשום את התלונה שלך.

משטרה קיימת לדברים פליליים (כאן בספק אם הוא התכוון במודע לכך או שאולי הוא פשוט לא ידע) וכאן יש יותר נזק שאמור להיתבע בבימ"ש לנזיקין על טעות מכר.

בכ"א חבל לך על הזמן והדאגות וכ"ש כסף על ריצות לבתי משפט... אתה אומר שהרכב טוב, תיהנה, תתחדש וסע בזהירות.

אל תחשוב שלילי, פשוט תיהנה מקנייתך.

פורסם

אם להתלונן, אז על משרד הרישוי (מי יכול ?.). למה לא רשום ברשיון שהרכב היה חברה לשעבר ?.

נתקלתי באותה הבעיה, בפיג'ו 206 מודל 99. קניתי בסיבוב, ורק לאחר מכן התברר לי שהיה חברה.

בעל הרכב שלדעתי גם הוא לא ידע, פיצה אותי ב-10% מהמחיר ששילמתי לו, לאחר שאמרתי לו שאני פונה לעו"ד, ומחזיר לו את הרכב.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

הגיוני. רכשת רכב אמין מאוד, רק וודא שהתקינו קולר לגיר האוטומט (במידה והגיר אוטומט), אחרת תיכנס להוצאות של אלפי שקלים בהמשך, מניסיון.

אני מכרתי לפני כמעט 3 חודשים פיאט אונו שנת 93' עם 131000 ק"מ, מה תגיד על זה? ושלך שנת 97'.

פורסם
הגיוני. רכשת רכב אמין מאוד, רק וודא שהתקינו קולר לגיר האוטומט (במידה והגיר אוטומט), אחרת תיכנס להוצאות של אלפי שקלים בהמשך, מניסיון.

אני מכרתי לפני כמעט 3 חודשים פיאט אונו שנת 93' עם 131000 ק"מ, מה תגיד על זה? ושלך שנת 97'.

גיא, הרכב שלך לא היה בבעלות חברה. למרות שאי אפשר לדעת, ייתכן והק"מ שלו אמיתי...

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

נכון, אבל יש יוצאים מהכלל גם ברכבי חברה/ ליסינג וכ', אני אתן לך דוגמא:

לפני שהזמנתי את הפאביה, נסעתי למגרש של חברת "ניו קופל" בצ'ק פוסט, כדי לנסות לדוג איזו מציאה. בהתחלה חשבתי שעדיף לרכוש רכב כמעט חדש ולא חדש לחלוטין כדי לא לספוג את ירידת הערך לרכב חדש.

הסתובבתי במגרש, ואכן לא צריך להיות פחח רכב כדי לראות שהרכבים מתחת לכל ביקורת אפשרית (מנעולים שבורים ליונדאי גטס, פולקסווגן פולו עם טאסות של רנו קליאו B, רכבים שעברו פחחות וצבע בכנף האחורית וצבעו להם "על הדרך" גם את בקלית הפנס האחורית ועוד ועוד), אבל אז נכנסתי למשרד בתקווה למצוא משהו בכל זאת.

הנציג הסתכל במחשב ואמר שיש לו יונדאי גטס GLI (עם ה- ABS...) שנת 2006 עם 52,000 בלבד. לא הכי נמוך, אבל אם הייתי רוכש אותה גם עוד 10 שנים הרכב לא היה מגיע ל- 100,000 ק"מ.

בכל מקרה העסקה לבסוף לא יצאה לפועל משום שהנציג חשב שנמצא מולו פראייר.

הרכב היה בסניף שלהם במרכז והוא רצה שאשלם לו 5000 ש"ח רק כדי להביא את הרכב לצפון (רציתי לקחת את הרכב לבדיקה משלי) ובנוסף רצה מעל המחירון למרות שהרכב הוא ליסינג. חוצפה ליסינגית.

בקיצור יש מציאות- יכול להיות שמיצובישי נסעה הרבה בתקופה שלה כרכב חברה ואז נמכרה לאנשים שלא נוסעים הרבה, והק"מ התאזן עם השנים. אני לא מאמין שאין רישום של הרכב במחשב, יכול להיות שהמוסך לא רוצה לתת מידע.

פורסם

לגבי ק"מ ברכב יש גם חריגים , הרכב שלי זהה לשלך נקנה לפני שנה ב 60 K אמיתיים., מאדם מבוגר שכמעט ולא נסע בו.

אגב, ק"מ נמוך לא אומר כלום ברכב של 11 שנה על הכביש .

אלנטרה 2002

שרייד 1997

• תוכן חדש...