Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
1. הימין לא מתנגד להפרדה בין העמים, הוא פשוט לא רץ לחתום ולתת הכל לכל "ליצן" טרוריסט שצץ כדי "לסגור עסקה" במחיר דמים יקר מנשוא מצידנו.

אל תחתום. צא משם. תן להם לשבור את הראש ולהרוג אחד את השני. מחיר הדמים הפיזי והכלכלי שאתה משלם היום גדול בהרבה.

2. אני לא מדבר על איפוק, אני מדבר על הצהרות של שמאלנים שמצוטטות שוב ושוב על ידי אויביינו, אני מדבר על מושגים חדשים שהפכו לשכיחים בפי אויבנו והומצאו על ידי השמאל, "כיבוש", "מתנחל/התנחלות".

מושגים חדשים? קרא בבקשה את נוסח החלטה 242 של האו"ם (להזכירך, נוב' 1967), ואז תחזור אליי עם הסיפורים. לא אטרח כרגע למצוא את השימוש שעשו לייבוביץ' ועוד במילה "כבושים", אבל חדש זה בטח לא. לגבי "התנחלות", הנה ציטוט קטן מוויקיפדיה:

ציטוט:

בפסח 1968, התיישבה במלון "פארק" בחברון קבוצה בהנהגת הרב משה לוינגר. למחרת ליל הסדר, שלחה הקבוצה מברק ברכה קצר לשר הביטחון, משה דיין: "חג שמח - ממתנחלי חברון". הייתה זו הפעם הראשונה, בה מישהו השתמש בביטוי 'מתנחלים' בהתיחס להתיישבות ישראלים בשטחים שישראל תפשה ב-1967.

אופס.... השמאל המציא את זה. כרגיל, אתם לא נותנים לעובדות להפריע לכם. שיהיה. :???:

3. בכל מקום יש מקרי ניצול, גם אם היו מקרים זו לא תופעה רווחת, חלק מהנצלנים היו מעסיקים ערבים ישראלים אגב.

הבנתי, אם כולם עושים את זה, זה בסדר. לפי ההגיון שלך, אין למישהו מכם שום זכות להתלונן על שיטות הפעולה סטייל המאפיה של משטרת התנועה, הרי היא דופקת את כולם עם ההתנהלות המטומטמת שלה. לא? סתם דוגמא, אל תטריח אותי להביא עוד.

1. לצאת משם "סתם ככה?" יצאת מלבנון "סתם ככה" מה קיבלת? ומעזה "סתם ככה" מה קיבלת?

2. לא משנה מי אמר את זה הראשון, חשוב מי הכניס את זה למשוואה ביננו לבין הערבים, וזה השמאל, זה הפך כלי ב יד של האוייבים שלנו.

3. אתה מבין מה כתבתי?! אני לא אומר שזה מוצדק, אני אומר שזה קורה בכל מקום וזו לא תופעה שקשורה רק להתנחלויות.

המשוואה השתנתה, אין יותר פלסטינים פליטים מסכנים, מה שעשה השמאל הישראלי שינה את המשוואה, אין יותר הפגנות וזריקות אבנים, אלא אירגוני טרור מסודרים שמקבלים מימון מארצות ערב, ומקבלים לגיטימציה בזירה בינלאומית לתקוף אותנו.

השמאל הישראלי נתן להם את הדחיפה הקטנה, מאז הם גדלו, נתתם להם רובים ושטח, עכשיו יש להם טילים, נתתם להם הכרה בינלאומית עכשיו הם לובשים חליפות ומתלוננים לאו"ם על פגיעה בהם.

ורואים את זה, העם שבע מהבטחות השמאל, השמאל נמחק ונראה את זה בבחירות הקרובות.

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שמר - רמונט זה חשוב רק מי יממן את זה בנון ? ולמי שלא זוכר שורה מ"מציצים"

ברשותו של arik34 - זה גדול , צודק שמר , אני על חומרים טובים - ובאישור :lol: - של ה עז .

מה לא משחקים ב פאזל - מרכיבים פה , מורידים שם :wink: מכווצים קצת ובודקים לראות מה נשאר ( ספירת מלאי )

(ככה מלמעלה אני לא רואה, כי הכרס מפריעה), היה שם משהו בולט,

מה זה , אתה מתרחב , וכולא את סלע קיומך עם גדר הפרדה - אתה מונע ממנו אור שמש וחופש ביטוי

מידע כללי , יש גם מאמרים ברשת - זה לא יעזור , והוא יבצע פיגוע או ירי ברגע שבא לו .:idea: ( אולי גם בזה יש לפרנקוס תזה )

" אבר קטן יש לו לאדם - מרעיבו שבע, משביעו רעב "

ככל שתתן יותר , הוא והם ירצו יותר .( הבליטה הפלסטינית )

ככל שתמנע מהם סיפוק - הם ירגעו , ויחזרו לגודל הטבעי שלהם , וימצאו סיפוקים אחרים .

לא צריך להסתיר , אומרים אין נגמר - מפיש ( חצי המנשה )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אני עדיין ממתין לתשובה על השאלה שהצבתי בפניכם לפני אי אילו עמודים.

מה המטרה? לאן אתם רוצים להגיע בעוד 5 או 10 או 40 שנה?

בינתיים כולכם מברברים על כמה הם חארות וכמה אנחנו צדיקים ו/או צודקים.

בעוד 30-40 שנה הם יהיו שווים במספרם ליהודים בישראל - בתוך מדינת ישראל הגדולה שאתם כ"כ רוצים והילדים או הנכדים שלכם יצטרכו לנקות את החרא של היום.

זה מה שאתם רוצים?

מחכה לתשובה, בתקווה שהמעלית אצלכם תגיע יום אחד עד הקומה העליונה.

פורסם
אני עדיין ממתין לתשובה על השאלה שהצבתי בפניכם לפני אי אילו עמודים.

מחכה לתשובה, בתקווה שהמעלית אצלכם תגיע יום אחד עד הקומה העליונה.

איזה דפוק אני - רק עכשיו קלטתי , אני גר בבניין בקומה העליונה ביותר - בגלל זה העז בסלון .

מה תעשה ארה"ב - מקסיקו משתלטת עליה , וצרפת :wink: וספרד ואיטליה .

אנחנו נשמור על מה ששלנו , לא נתן להפחיד אותנו עם נבואות זעם :idea:

הבסיס לדיון הוא לא כמה ניתן להם :?: הם תמיד יגידו שזה לא מספיק ( הם רוצים הכול , ולא רוצים אותך כאן , בכלל )

למה בכלל לתת להם - מה הם עשו כדי להראות יחסי שכנות , או הכרה במדינת ישראל .

ואולי עדיף שאם זה המצב , נשאר צמודים להם לוריד , אפילו יותר - כדי למנוע פגיעה בנו

לא לחכות לנחש הנכנס לבית ומכיש , נשמיד אותו במחילות ההשרצה שלו , לפני שהוא מתרבה ומפזר ארס ופוגע בנו .

השאלה מה אנו עושים כדי להשאר כאן לבטח , ולא בחסדם , היום רקטות , מחר הרבה ילדים .

כדאי ללמוד מהאחרים , איך הם פותרים בעיות - טורקיה , מצרים ירדן , ארה"ב

ספרד שבטעות מטביעה פליטים , או נפלט להם כמה יריות .

מה תעשה שמר - תעשה ילדים , והם יתרחבו לשטחם - סתם ( אם בא לך )

הפרדה - ישראל היא ישראל , מדינה ריבונית השומרת על שטחה .

מרכזים גושי התישבות עם גישה נכונה ובטוחה , פגיעה קשה מאוד בפוגעים בנו - כולל גירוש ל אנטרטיקה .

וטיסות מיוחדות לאי השדיים .

( קביעת רף מחיר גבוהה , משחקים באש , יש סיכוי רב שתפגעו קשות )

אם הבנתי נכון - אז בעוד 80-100 שנה - לאחר שניתן את יהודה שומרון ירושליים וגדרה

( שי - חשבתי , את אשקלון אני שומר , יש שם הרבה דלילות מהזן המזרח אירופאי ,זה מוסיף יופי , לא מחזיר )

אולי אתה מציע שנעזוב כללית את הארץ - הרי הם מתרבים , מה נעשה אז :cool: .

אם אתה מיואש ורוצה לעזוב את הכללית - יש לי רעיון - עבור ללאומית או מכבי . :lol:

( משרד התחבורה הפחיד אותנו שנים , כי הכבישים בארץ , לא יעמדו בעומס רכבים רבים - ופלא , אפשר להסתדר )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
דמגוגיה מרשימה (כמעט כמו ביבי), אבל עדיין לא נתת תשובה. מה אתה מציע?

תודה , תודה

אני מסכים עם דעותייך בתנאי אחד :lol:

הפחדתה אותי - עזוב הסכם שלום , הכרה או אי לוחמה .

אני ממן לך מזכירה ( עזוב אני אדפיס , עם שגיעות ) - הוצא ל חמאס , הסכם אי ילודה - אם הם חותמים , אני אתך .

כיף , אתה תמים ומשעשע , למה אתה לא השכן שלי .

אם אין חתימה ברורה - אין עסקה - אני לא חברת אשראי - אישור טלפוני .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

שמר, עזוב.

אנשים קיצוניים (משני הצדדים) לא מבינים את הצד השני כי עושים לו דמוניזציה.

אתה השטן בשבילם כי אתה חושב מחוץ לקופסה הקטנה שבה הם חושבים.

כל מי שמהשמאל נחשב ל"לא פטריוטי" וכל מי שמהימין הוא "פאשיסט".

תפסיקו לחשוב כמו ימין ושמאל ותתחילו לענות לסוגיות שנשאלתם עליהן. שמר שאל כמה דברים מעניינים ובסיסיים לגמרי שצריך אותם בשביל להמשיך את השיחה.

אני גם נתתי ניתוח די מעניין (לטעמי) ופתרון אפשרי. גם לזה לא התייחסתם. העיקר להתנגד...

פורסם

שמר - נחמד , אבל ממש לא .

שוב פעם אספת נתונים לא בדוקים, אתה מחזיק מהיריב ( סתם ממני ) יותר מגודלו האמיתי :wink:

אני יותר לכיוון השרלילה , די כמוך , נותן מהר :lol: כן .

קטע טוב - שתבין כי לא , כמעט ולא בשימוש אצלי .

אמא שלי קוראת לי משת"פ - הטענה שלה כי אני לא יודע להגיד לא לבחורות .

ולגבי המשקל הדובי , אני במשקל שבוא התגיסתי לצבא :idea: ויש לכך סימוכין מהפורום , פגשו אותי .

שפר תשדיר בחירות - הוא משעשע אבל לא משכנע .

כמו שקלטתי אותך :wink: שלחתה את הסכם אי הילודה ל הנייה ב FAX - לא משנה - עדכן מאוחר יותר , מה התשובה .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

שמר אני אתן לך תשובה.

לדעתי, עוד 30 שנה כמו שאמרת הם ייתרבו ויהיו במספר כמו שאנחנו היום, 6-7 מיליון.

ואתה יודע מה יהיה? הלכה עלינו!

כמה שאתה לא תתן לערבים הם ירצו עוד. תן להם אצבע וירצו את כל היד.

הבעיה שאנשים לא מבינים שערבים אלה אנשים פחדנים. תפעיל עליהם כוח, אפילו הקטן ביותר הם ייפחדו.

אבל, הממשלה שלנו לא עושה את זה.

אנחנו מראים שאנחנו חזקים-הם מפחדים, אפילו אותו איסמעיל הנייה רואים לו על הפנים שהוא מפחד! משקשק.

אנחנו מראים שאנחנו חלשים-הם מתגברים!

אלה ערבים, זה הטבע שלהם. אפילו על האזרחים צריך להפעיל כוח, כדי שהם יילמדו את הילדים שלהם ויגידו "אל תתעסקו איתם כי אחרי זה נחטוף בראש" שיחשבו פעמיים לפני שישלחו טיל מסויים או יצטרפו לחמאס/כל אירגון אחר שיהיה.

אז בנתיים עזה, האיזור הקטנצ'יק הזה, מסובב אותנו על האצבע הקטנה שלהם.

עושה מה שבא לו, מקבל מה שבא לו ושם עלינו ז*ן אחד גדול.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

עכשיו אתם מזכירים לי את המשחק "פרה עיוורת".

מסתובבים במעגלים, לא רואים כלום, ורטיגו מוחלט, אבל הידיים עדיין ממשיכות לחפש אחיזה ערטילאית שאינה.

תענו לשאלה. לא יותר, אבל גם לא פחות.

פורסם

אז ככה, המטרה אישית שלי, בסופו של דבר שדור העתיד שלי יחייה בשקט.

בלי אזעקות, בלי קסאמים, בלי מלחמות, שיילכו לצבא בשקט!

לא כמוני ולא כמו אחרים, שהולכים לצבא בקרוב והולכים לסכן את הת*ת שלהם, אני לא בא בתלונות, זאת המדינה שלנו ואנחנו צריכים לקרוע את עצמינו בשבילה.

שים לב, אתה אומר "הם יהיו בעוד *** שנים במספר כמו מספר היהודים בארץ", אתה מציג את זה כבעיה.

אני רק יכול להבין שאתה בעצמך יוצא נגד הערבים, לא החמאסניקים, אלא כל הערבים.

למרות כל ההגנה שלהם כלפיהם (חפים מפשע, אזרחים, נשים, ילדים...).

עכשיו, על מנת לעשות את זה וכדי שנחייה כמה שנים בשקט, צריך לאיים על אותם האזרחים כדי שהחינוך יהיה לא "להילחם נגד יהודים" אלא חינוך של "אל תתעסקו איתם כי נקבל מהם בראש".

לא במילים, לצערי.

כי מילים זה אוויר, כל מה שאנשים יגידו זה הכל אוויר, היום אומרים א' מחר יגידו ב'.

לצערי זה במצב של מלחמה, אך ורק מלחמה. כמו שאמרתי כמה שלא ניתן זה לא מספיק.

שיהיה לנו שבוע טוב.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

שים לב, אתה אומר "הם יהיו בעוד *** שנים במספר כמו מספר היהודים בארץ", אתה מציג את זה כבעיה.

אני רק יכול להבין שאתה בעצמך יוצא נגד הערבים, לא החמאסניקים, אלא כל הערבים.

למרות כל ההגנה שלהם כלפיהם (חפים מפשע, אזרחים, נשים, ילדים...).

הנה אחד שמתחיל להבין, אבל לא עד הסוף.

ממש אין לי רגש אישי כלפי אחמד, מוחמד, ואליד או עזיזה.

היותם עם נוסף בתוך מדינת ישראל יוצר בעייה עם הגדרתה של ישראל כמדינת היהודים, ולא משנה אם דיעותיך (או דיעותי שלי) הן לכיוון הימין או השמאל, ולא משנה אם מדובר באזרחים או תושבים (מקווה שההבדל ברור לכולם).

היותם עם שיהיה הרוב במדינת ישראל יהווה בעתיד בעייה גדולה בהרבה. הן בגלל שקיומה הייחודי של ישראל כמדינת היהודים ייפגע והן בגלל מה שנעשה כאן היום (בשני הצדדים) אשר גורם לשנאה הולכת וגוברת (שוב, בשני הצדדים).

אפשר להתווכח עד מחר מי צודק - הימין שטוען שהוא הזהיר מפני מה שיקרה עם הקמת הרשות הפלסטינית וחימושה, או השמאל שיטען שמה שהוא חזה לפני 40 שנה (ע"ע ליבוביץ' או אורי אבנרי) קרה (ההתקוממות והבעייה שיש ליהודים בישראל עם המאזן הדמוגרפי). כל צד ימשיך כנראה להחזיק בעמדותיו.

השורה התחתונה היא שאנחנו עדיין נמצאים עם הבעייה - והיא לא תיפתר בדרך ההתעלמות, כפי שזה נעשה עד כה - להיפך, מפעם לפעם נדרש מאיתנו כח רב יותר כדי להמשיך לשמור על המצב הקיים (שים לב שלא כתבתי להתקדם, אלא רק לשמור על הקיים). גם על עם ישראל נאמר "ככל אשר יענו אותו, כן ירבה וכן יפרוץ" - אבל לצערי זה משפט שנכון כמעט לגבי כל עם שנכבש במהלך ההסטוריה (תסתכלו רגע על הסינים, כמה יש מהם אחרי שהמונגולים כבשו אותם, תראו כמה הודים יש - למרות שהאנגלים שלטו שם), לכן כל האמצעים שאנו מפעילים נגדם (פעם היה חצצית, היום גם F-16 ואפאצ'י לא ממש מספיקים) הם כמו אקמול. מעביר את כאב הראש לשעתיים, אבל לא מרפא.

אני כן מגן על הפלסטינים (לא על כולם), כי חשובה לי דמותנו שלנו כעם וכפרטים, כדי שלא נינעל על מחשבות שהן גזעניות על פי כל קנה מידה (ולא משנה אם עבדאללה התפוצץ אצלנו בשבוע שעבר, לעומת משה-חיים שרק הניח תפילין ובכ"ז נשלח למחנה ריכוז. למדנו לשנוא גם את עבדאללה (לגיטימי) וגם את מוסא (גם לגיטימי, הבן אלף שר*&ות חופר מנהרות שמכניסות נשק לעזה) וגם את ג'מיל (לא לגיטימי, הוא בסה"כ רוצה לפרנס את משפחתו ואין לו שום דבר נגד ישראל) רק כי הם ערבים, בלי קשר למעשיהם. באותה מידה הגרמנים רצו במותם של משה-חיים ושל ארנסט ושל פייר - רק כי הם היו יהודים. ברגע שעברנו ממצב של פעולה או רגש כלפי אדם בשל פעולותיו, לרגש זהה בגלל השתייכותו הלאומית - הפכנו לגזענים, ולא משנה שלעבדאללה ולמוסא מגיעה כל השנאה שבעולם). אם הצבא פוגע בילדים תוך כדי פעילותו, זה כואב לי ומדיר שינה מעיניי, אפילו אם חמאסניק התחבא מאחורי הסינר של האמא של הילדים ואפילו אותו חמאסניק ירה משם על חיילי צה"ל (כדי להבהיר - אני אבין ואולי אף אצדיק את פעולת הצבא במקרה הזה, גם אם הייתה פגיעה בילדים, אבל לעולם לא ארגיש שמחה על הפגיעה בהם, כפי שמצטייר מלא מעט תגובות ברחוב הישראלי, ואפילו כאן בפורום).

אני כן מגן על הפלסטינים, כי אני מבין שבדיוק באותה צורה בה אתם רואים אותם כמפלצות - הם רואים אותנו ככאלה. ככל שיותר אנשים משני הצדדים יתייחסו האחד לשני בצורה זו - הסיכוי לפתרון כלשהו מתרחק, ומלחמה עד אין קץ היא האופציה היחידה.

נסה לדמיין את עצמך כפלסטיני (רחמנא ליצלן) אשר נכנס כרגע לשרשור וקורא את כולו (הוא יגיע לכאן זקן, אבל ניחא).

שאלתי כבר כמה וכמה פעמים מה הפתרון שמציעים בעלי העמדות הימניות, ולא קיבלתי תשובה.

עכשיו - אם אתה פלסטיני, מה היית מסיק מהשרשור וגם מהתנהגות הממשלות לדורותיהן?

שחלק מעם ישראל (לא נתווכח כעת על גודלו, לצורך העניין אפילו אני מוכן לקבל שמדובר ברוב העם) לא מעוניין בפתרון כלשהו מלבד המשך הלחימה והשליטה בעם הפלסטיני - כלומר אין תקווה שאי פעם בעתיד מצבך (כפלסטיני) יהיה טוב יותר.

לא היית מנסה לבעוט בכל כוחך כדי לצאת ממצב זה? לא היית מתחבר ומשתתף בפעילות לשינוי המצב הזה? לא היית מוכן לשלם אפילו בחייך כדי לתת למשפחתך סיכוי למשהו טוב יותר?

המצב שאתם מבקשים להנציח גורם לייאוש בצד השני, המביא מצידו למעשי יאוש.

אם רוצים לשנות את המצב - יש למצוא פתרון. אני הצעתי פתרון מסויים (כמובן שזו לא המצאה שלי). גנדי הציע בזמנו פתרון אחר, שאמנם מנוגד לחלוטין לתפיסת עולמי, אבל איכשהו אני מסוגל להבין את ההגיון שמאחוריו.

אתם פוסלים את ההצעה שלי, אבל גם את ההצעה של גנדי (לא מעשית טכנית, על פי דבריכם, ואני לא יכול שלא להסכים).

אז מה אתם כן מציעים?

פורסם

שמר - עבדתה בניסויי מכוניות בתור בובת ריסוק , יש לך ראש טוב אבל קצת קשה .

הכתובת על הקיר - הם לא רוצים אותך בארץ . :idea: למה אתה משגע אותנו עם שאלות תם .

( מה אתה " בשמלה אדומה ושתי צמות , ילדה קטנה חביבה ותמה , עמדה ושאלה למה :lol: " )

ככה - זה המצב - כבר כתבתי לך בעבר - וכרגיל אתה מתקיף , או מתמם אבל לא עונה - אתה עושה עלינו פרוייקט מחקר אולי :roll:

הקם להרגך השכם והרגהו - הוכח לנו כי זו לא כוונתם - הם בחרו ב חמאס וחבר מרעיו כאשר הם יודעים מה הוא רוצה לעשות לנו ולך .

מסרבים להכיר בקיומך - המצא לנו גלגל מרובע ועשה איתו "קוים" דיון מרתק אגב , מה תשובתך :?:

פחד מילודה של הערבים - בעיה שלהם , ישארו נחשלים ,מה אתה מרחם עלייהם - שאל את bagira - גם נחשי

צפע , חמודים כשהם קטנים - ומסוכנים מאוד אם הם מכישים את ילדך . - מה הפתרון , לתת להם תנאי התרבות נוחים יותר .

אם ניתן להם יותר , הרבה יותר - הם יפסיקו ללדת :shock: יהיה הסכם , איך זה יעבוד מעניין .

ואולי הפחד שלך " מערבי (פלסטיני) המחמד שלך " שיכנס לפורום , ואבוי , יראה שאנו שמים עליו ז^^ קצוץ .

אולי אז תודעת הכדאיות במלחמה תרד לו ,והוא ירצה בשכנות טובה .

ויוותר על האדמה הלא חשובה כי איכות חיים היא לפני הכול - נכון , אותי כמעט שכנעתה , כעת שכנע אותו .

הרי כבר הסכמתה כי אדמה היא לא מפתח להתקדמות בחיים , ולכן אתה מוכן לוותר עליה - יפה

( הגיון לוגי פשוט - ואתה כמובן מכיר אותם טוב יותר :roll: )

אז הוא יוותר הרבה - ואנחנו קצת :wink: כך הוא יראה כתוב בפורום

יותר מזה - מה יש לו ומה יש לנו - לנו יש חיים ורכבים וזמן לכתוב לאהוב לתהות ולבהות , והוא כלום , נאדה - מפיש .

בטוח הוא גם רוצה פורום כזה , ורכב וחיים - אז שיוותר על המלחמה ויעשה שלום .

יבנה מסלול באיזור מגוריו - יש כמה פאביות שיחתמו שם קבע ( לצילומים )

( סתם שאלת תם - מה יהיה קודם , מסלול מירוצים בישראל או הפלסטיני שלך יכיר בנו )

זה - רוטורי - לא צריך תשובה - סתם שהדיון לא יהיה כבד :lol: (הטעות כרגיל במקור )

אז צר לי שמר - אין חדש תחת השמש , נכון להיום .

זה מה יש - יוצאים לשמש - מורחים קרם הגנה , ולא בוכים ומחפשים פתרון , איך להכהות את השמש - שמר :cool:

אין עם מי לדבר , אין גם מה לתת .

אם לא נאבד אחדות , לא נפחד ונקרין חוזק ודבקות במטרה - הם ישברו קודם .

( אני פנוי לאבחון שפיות ביום שתענה לי על השאלות ששאלנו לאורך כל הדיון )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
- שאל את bagira - גם נחשי

צפע , חמודים כשהם קטנים - ומסוכנים מאוד אם הם מכישים את ילדך . מה הפתרון , לתת להם תנאי התרבות נוחים יותר.

לא יודע איך הצלחת לדחוף את עצמך לסיטואציה הזאת שאני אמור להגן על דעותיך אבל ממש במקרה צפע ארץ ישראלי הוא חיה מוגנת וחל איסור מוחלט בחוק לפגוע בו בכל דרך שהיא. גם תפיסתו והעברתו למקום אחר מותרת אך ורק לבעל מקצוע מוסמך.

מה שמראה שהמחוקק החליט להגן עליו למרות שבתאוריה, הוא עלול להיות נחש מסוכן.

מה שמראה שמישהוא שם החליט להראות חמלה לחיות אבל אכזריות כלפי אנשים :roll:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...