Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

ברצוני לרכוש מאזדה 3 מליסינג שנראית על הנייר ובשטח יחסית טוב (שנתון 2005 עם כ 140 אלף ק"מ)

כמובן שאני מתכוון לקחת אותה למכון ולבדוק אותה, אולם רציתי לברר, עקב חוסר הכרות עם מאזדות למינהן, מה התחלואות שסובל דגם זה, האם יש מקומות מיוחדים שניתן לקחת אותה לבדיקה, מה יש לשים לב בעיקר כשאני אקח אותה לנסיעת מבחן וכדומה.

פורסם

שוק המשומשות ובטח רכבי ליסינג משופע במזדה 3. אני מאמין שבחיפוש מהיר תוכל למצוא לך אחת עם פחות ק"מ מזאת.

בנוסף צריך לבדוק:

- בדיקה במכון בדיקה.

- מתלה קדמי וצמיגים.

- ספר טיפולים והיסטוריית טיפולים על פי מספר הרכב.

- אחריות מפורטת מהליסינג.

- שעבודים.

- התמקחות על המחיר. בינואר המחיר עוד ירד מה גם שחברות הליסינג מוכנות להפתר מרכבים "כמעט" בכל מחיר.

- קבלת הרכב, כלומר העברת בעלות בעת התשלום. רוב חברות הליסינג מעבירות בעלות לאחר ימים או שבועות. במצב המשק היום זה מסוכן ביותר ללקוח.

בהצלחה,

מזדה 5 לטובת הילדים :evil: אלפא רומיאו 164TS לנשמה 8)

פורסם

כמובן שידוע לי שהקילומטרז' לא להיט, אבל אני מוכן להתפשר עבור המחיר. סה"כ, כמובן שאיני קונה אותה במחיר מחירון.

כמובן ששאלת הקילומטרז' מטרידה אותי מעט ולכן שאלתי על תחלואים מיוחדים שסובל מדגם זה, אם קיימים כאלו. ידוע לי שאין רצועת טייימניג למזדה 3, לא יודע לי מה כן התחלואות שעל פי רוב, אם בכלל, פוקדות דגם זה.

איזה טיפולים מיוחדים יש לדגם זה כתלות בקילומטרז' שלו?

פורסם

חבל למהר ולקנות רכב עם 140 אלף ק"מ במיוחד שמדובר במאזדה 3 שהיא מוצפת בשוק, שווה להשקיע עוד 2000-4000 שקל ולקנות עם קילומטרז' נמוך מאשר להוציא את הכסף הזה על תקלות שיבואו בעקבות ק"מ גבוהה כ"כ וזה שעדיין לא חשבת מה יהיה שתרצה למכור את הרכב,כמה ק"מ יהיה לו איזה יד הוא יהיה ולא לשכוח שזה ליסינג.

פורסם

נושא שאכן לא היייתי מודע לו עד לשאלה הוא נושא העברת הבעלות.

הבנתי שהרבה חברות ליסינג מתחייבות להעברת בעלות רק תוך X ימים. האם אתם ממליצים לבטל את העסקה באם הם לא מוכנים לבצע העברת בעלות מיידית, או שמא חוזה אחר זמני שלהם (עם ציון שלהם שהם מתייבים שהרכב נקי משעבודים, העברתו אלי תחת הסכום, עם הפרטים שלי וכדומה) נקרא חוזה משפטי קביל לבינתיים (עד שהם אכן יעבירו בעלות)?

פורסם

אין הרבה מה לעשות חוץ מללכת בעקבות התנאים שלהם. אף אחד לא יתרוצץ ולא יהפוך עולמות בשבילך. אתם חותמים על הסכם מכירה והרכב עובר אליך, תוך כמה ימים תוכל להעביר בעלות. מה שכן, נסה לא לפול על חברת ליסינג בהליכי פשיטת רגל.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...