Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בין CLK ל-GTR:

UrbanDK
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרבה זמן אני מנסה להבין מה הקשר בין ה CLK הרגילה ל - CLK GTR. לכאורה, לפי השם, יש בינהם קשר כלשהו, אבל מבחינת מנועים וכו' אין שום קשר בינהם. בכלל, באופן כללי, הבנתי שה CLK GTR מיועדת לסבב מירוצי הטורינג, אבל בינה לבין שאר המכוניות בסבב (911 GT2 וכד') אין ממש קשר.

בכל מקרה, כמו שאתם רואים - אני מבולבל. אשמח אם מישהו יוכל לעשות קצת סדר בבלאגן, ולתקן את הטעויות שיש לי (ויש, אני בטוח), ואולי (אם יש לו כוח) לתת סקירה כללית על הGTR וייעודה.

תודה מראש.

פורסם

עשיתי קצת חיפושים בגוגל, וכנראה שהקשר היחיד בין המכוניות הוא המוטיב הספורטיבי והעיצוב של ה-CLK GTR כנראה בהשראת ה-CLK של אותה שנה.

חוץ מזה, אין שום ראיה שמקשרת בניהם...

לגבי ייעודה של ה-CLK GTR :

The CLK-GTR was created in order for Mercedes to race in the GT series. FIA-GT rules specify that a road legal car, similar to the road race version, must be built to FIA specifications, and be available to the commercial market. Their road race version was raced in the 98 FIA GT championship, 1998 Le Mans, 1999 Le Mans, and various WSC championship rounds in the US

*אולי התבלבלת והיא מתחרה מול ה- Porsche GT-1 (ולא ה-GT2).

clkgtr.jpg

מרצדס CLK 97-02:

clk2.jpg

מקווה שעזרתי,

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

ל"לוטוס אליז": תודה, אבל מן הסתם תמונות אני יודע למצוא לבד...

ספרינט, תודה על ההסבר - קצת יותר מובן לי עכשיו. מה שאני לא ממש מבין זה מה הקשר בין CLK רגילה לGT-1/2/3 מבחינת הומוגליזיציה - הן ממש לא דומות! (כלומר, הGTR בכלל לא דומה לגירסת הכביש שלה, לעומת הפורשה).

ועוד משהו קטן, לפני כמה חודשים ראיתי GTR למכירה באי-ביי - ושם היה כתוב שהיא אחת מארבע...

עוד אנשים, אולי?

פורסם

ה-CLK GTR מיועדת למרוצי הלה מאן (בין היתר), מתחרה בפורשה 911 GT1 למשל.

CLK DTM מיועדת למרוצי הטורינג, מול 911 GT3 למשל.

בשני המקרים הקשר ל-CLK הסדרתית קטן מאוד.

CLK GTR במהדורת הכביש נועדה להומולוגציה של גרסת הלה מנס, ה-CLK הסדרתית מבצעת הומולוגציה ל-DTM.

זה על רגל אחת.

(נ.ב: ה-911 הסדרתית תמיד נראית דומה יותר לגרסאות המירוץ שלה בגלל שהיא בעצמה

הרבה יותר ספורטיבית ממכוניות כמו ה-CLK ופחות פשרנית. הכל יחסי, כמובן ;-))

• תוכן חדש...