Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וצהריים טובים לכולם,אשמח לקבל חוות דעת על מיצובישי גלאנט 93 (צורה חדשה) 96 מנוע 2.0 בלבד.

מיצובישי סיגמא 92 95 מנוע 3.0 V6,אגב כמה כ"ס יש לגלאנט? וכמה לסיגמא?

תודה לכל העונים.

שבוע טוב :)

לנטרה 95 אוטומט 1.8 GT

פורסם

אם אני לא טועה, הסיגמא הגיעה עם 178 כ"ס, מאז היא איבדה הרבה. היא מאוד כבדה ולמרות שיש לה כח, היא לא מרגשת כמו שצפיתי שמנוע 3.0 V6 יהיה. (סתם בשביל המספרים: 10.6 למאה, נכון ללפני שבועיים).

רכב נוח ומפנק מאוד, בהתחשב במחיר שלו אני בספק אם יש לו מתחרים מהבחינה הזו (מחירון סביב ה20K), לעומת זאת אחזקה יקרה, מעט אנשים שמכירים את המערכות שלה על בוריין, המון דלק.

שלנו בשלבי גסיסה, נכנסת לאין-סוף טיפולים, כל אחד בנושא שלו.

אבל היא עוברת מסכת עינויים שלא תבייש אף ג'יפ.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

לא הייתי מתקרב לסיגמה. במיוחד משנתונים אלה. יקר מאוד באחזקה.

מצד שני גם בגאלנט לא היתי נוגע.

יש לי אחת 95 שלפני שנתיים החלטנו שדי. מספיק לשפוך עשרות אלפי שקלים עליה.

מאז היא עומדת בחצר ומחכה ליום שיהיה לי קצת זמן לזרוק אותה באיזה פירוקיה.

פורסם

ומה לגבי חלקי חילוף לגלאנט,סיגמא? מה חוץ מדלק "המחלות" שלהן?

אני עדיין בהתלבטות כרגע אני בעל לנטרה 95 1.8 שעדיין עוברת תהליך של שיפוץ מבחינה קוסמטית (צבע פחחות,החלפת טמבונים). אך אני חושב האם כדאי לי להישאר עם הרכב הנוכחי שלי או לעבור לאחת מהמיצובישי הנ"ל?

תודה ולילה טוב.

לנטרה 95 אוטומט 1.8 GT

פורסם

לפי דעתי אם אתה משפץ את הלנטרה והיא במצב טוב, אז תישאר איתה. הסיבות הן:

1. רכב שהשקעת בו.
  2. אתה מכיר את ההיסטוריה של הרכב לפחות כל עוד הוא אצלך.
  3. מכוניות שאתה רוצה יידרשו יישור קו די יקר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם אני זוכר נכון הסיגמא חולקת את אותו מנוע עם היונדאי סונטה בגירסת ה3 ליטר כמובן

לא הייתה לי באופן אישי אבל השמועות מספרות על צריכת דלק גבוהה מאוד

הגאלנט בצורתה החדשה (94 ומעלה) רכב מאוד יפה במחיר זול

די אמינה,חלקי חילוף בשפע ולא בעייתית במיוחד בשום אספקט

מנהל המוסך שלי החזיק כזו תקופה די ארוכה והיה מרוצה מאוד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

ALFA164TS

כן הלנטרה שנמצאת אצלי כרגע מבחינה מכנית עברה טיפול במוסך המרכזי בשווי 3000 ש"ח שכלל טיפול 10,000, רדיאטור, 2 ציריות, מיסבים, רצועת אלטרנטור. נשאר לי לעשות לה צבע פחחות,והחלפת טמבונים.

כן אני כנראה ירד מהפרק של הסיגמא, ויחשוב יותר בכיוון של הגאלנט,מישהוא בבקשה יכול לומר לי כמה כ"ס יש בגרסא של 1.8 ובגירסא של 2.0

ועוד שאלה קטנה כמה כ"ס יש ברכב שלי לנטרה 95 1.8 GT?

תודה לכל העוזרים וסליחה על כ"כ הרבה שאלות.

לנטרה 95 אוטומט 1.8 GT

פורסם

ללנטרה, כמה שאני זוכר היו בסביבות 128 סוסים, לגאלאנט 1.8 יש כ-110 סוסים ול-2.0 בדגמים מאוחרים יותר בסביבות 140.

סוסים זה עוד לא הכל. חשוב יותר מומנט, משקל עצמי ויחסי העברה בגיר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לפי מה שאני יודע הלנטרה היא לא כבדה,המומנט ע"פ מה נמדד?

יחס העברה בגיר? מה זה אומר? אני לא כל כך מבין בזה..אני רק יודע, שיש כפתור HOLD שאם אני לוחץ עליו, הרכב מושך את ההילוך ומגיע לסל"ד גבוהה.

עד 120 קמ"ש הרכב מזנק אך אחרי ה 120 קמ"ש שומעים את המנוע ומורגש שהרכב מתאמץ.

לנטרה 95 אוטומט 1.8 GT

פורסם
ללנטרה, כמה שאני זוכר היו בסביבות 128 סוסים, לגאלאנט 1.8 יש כ-110 סוסים ול-2.0 בדגמים מאוחרים יותר בסביבות 140.

סוסים זה עוד לא הכל. חשוב יותר מומנט, משקל עצמי ויחסי העברה בגיר.

לגאלאנט 1800 מ-95 יש 128 כ"ס ול-2000 137 כ"ס. דווקא ה-1800 נחשבה לזריזה ומוצלחת יותר.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

לפני שבועיים כמעט קניתי סיגמה 93'.....

81227335.jpg

אם משהו כמו 180,000 ק''מ....הייתה שייכת לווטרינר הראשי של ירושלים (עדיין נמכרת). אפשר לקחת אותה בסביבות 10-15 אלף, אבל יש בעיה אחת: חלפים יקרים אש! רק מקוריים ודי קשים להשגה, המחירים גבוהים. קצת קשה לאחזקה, V6 שדורש מיומנות באחזקה (מתחילים בהחלפת מצתים). לקנות רכב כזה זה להתחתן איתו, אין משהו לעשות איתו בעתיד חוץ מלפירוק. אף אחד לא יקנה והסבירות כי תתקע ללא חלפים או לפני מבוא סתום של החלפת חלק בשווי כל הרכב הוא די גדול.

אני ירדתי ממנה, החלטתי על "גאלאנט", אבל שנתונים 2001-2003. השנתונים שציינת הם ללא ABS ולוקים באבזור בטיחותי, רכבים מיושנים. (דרך אגב, לסיגמה לפי דעתי אין אפילו הגה כוח).

לפי דעתי וותר על סיגמה וקח קרייזלר SARATOGA, אותו מנוע ושלדה, אך יותר פינוק, ויותר חלפים זמינים. סאראטוגה במצב סביר אפשר לקנות ב-10,000 ש''ח. סיגמה לא מציעה כלום חוץ ממנוע V6 די עצל. אין מושבי עור, אין סאן רוף, סתם רכב גדול וישן.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
דרך אגב, לסיגמה לפי דעתי אין אפילו הגה כוח

נכון, וגם מניעים אותה עם מנואלה.

(טוב נו ניצחת. יש לה סטרטר! אבל גם הגה כח).

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

BURZUM לדעתי אתה טועה, אין הגה כוח ברכב כזה?! ראיתי סיגמא לבנה עם סאן רוף ומושבי עור,את האמת אני חושב שאני ארד מהסיגמא,אני רואה שהביקורת שהיא מקבלת (לפחות פה) היא לא כ"כ טובה,וזמינות חלפים לפי מה שאני מבין היא על הפנים.

לילה טוב :)

לנטרה 95 אוטומט 1.8 GT

• תוכן חדש...