Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעלה שאלה זו עבור חבר שלא בפורום, יש לו רנו אקספרס והיה מעוניין לדעת אם המהירות הסופית אשר הוא מגיע אליה היא סופית בהחלט או שיש לכוון את אחד ממכלולי הרכב? הוא מגיע בשיא ל120 קמ"ש, הרכב רנו אקספרס, לא מועמס, שנת 94, מנוע 1400 קרבורטור.

תודה לעונים.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

מנסיון רב למדי שהיה לי עם רכב בעל נתונים זהים, אי-שם באמצע שנות ה-90, המהירות המירבית היא בסביבות ה-150 קמ"ש על השעון; זיופי ספידומטר בהחלט ייתכנו במקרה דנן.

זה היה ברכב כמעט חדש, לפני שנים רבות כאמור - וגם אז לא היה מדובר בחוויה מענגת במיוחד: מדובר בטנדרון קל משקל, עם צמיגים מגוחכים ולפיכך מאוד לא יציב. לעובדות אלה מתווספת רמת רעש (בעיקר מהמנוע) בלתי-נסבלת, שמתחילה עוד במהירויות סבירות ומחמירה ככל שמגבירים את הקצב. גם בעלי אוזן סבלנית במיוחד יוותרו במהרה.

היום, כשהרכב המדובר הוא כבר בן 15, אין מה לצפות לנתונים כשל רכב זהה וחדש, אם כי ייתכן שניתן לסחוט ממנו עוד כמה קמשי"ם ע"י טיפול/יישור קו.

הביצה שלי התחילה להטיל תרנגולות זהב

פורסם

הניסיון לסחוט קמ"שים מרכב כזה הוא כלום לעומת הניסיון לסחוט כמה איברים שלמים במידה וחס וחלילה יקרה משהו.

רק לחשוב על "עגלה" שכזאת נוסעת במהירות כזאת מפחידה.

פורסם

אבא שלי קיבל שלילה של שלושה חודשים על 128 ק"מ אחרי הפחתה ברכב זהה לפני כ-14 שנים, לכן אני מניח ש120 היא לא מהירות סופית כשהרכב תקין לחלוטין :)

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

טעות

המהירות היא אינסופית

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אף אחד לא יוכל לאמר לך מהי המהירות המדויקת.

יש לי חבר עם אותו דגם רכב כמו שלי , הוא סגר את המקסימום 190 ואני הצלחתי להוציא 204 מהרכב.

הכל תלוי בעד כמה המנוע נפתח למהיריות כאלו ובביצועיו.

המלצה שלי בנוגע לרכבים ישנים. אחרי 120 קמש הרכב משייט כמו ספינה על גלים בכביש ומאבד את האחיזה בצורה מטורפת. אם יש דבר שמאד מסוכן זה ליסוע ברכבים כאלו מהר, הרכב מאבד את האחיזה במהיריות ממש נמוכות יחסית.

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם

מי שקונה מכונית כזאת, בד"כ פחות מעניין אותו מה מהירות סופית, אלא יכולת לעמסה. מצד שני, יש תא מטען גדול, עם קצת קומבינה אפשר להתקין מנוע עזר :?, למשאל CAT C-15 :shock:. מנוע מעולה, אמין, מומנט מעולה ויכול לשרת שנים רבות. תוסיף למנוע הזה גיר מתאים, בחר בקקס מהיר ותוכל לעבור 250 אני מאמין.

אם ברצינות, במידה ואתה מעוניין במהירויות סופיות, תחשוב על רכב ספורט, כזה שלא רק יכול להגיע למהירות כזאת, אלא לאחוז בכביש במהירויות גבוהות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

רציתי לדעת מהירות סופית שלו לא כדי לאמר לו לצאת למירוצים אלא כדי לדעת אם יש בעיה ברכב אשר מונעת ממנו לנסוע כמו שצריך, כי אם מגיע רק ל120 ואמור להגיע לפחות עד 150, כנראה שיש משהו טעון כיוון או תיקון שכנראה אף משפיע ופוגע והספק הרכב או בצריכת הדלק גם במהירויות נמוכות יותר.

תודה לעונים.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
המלצה שלי בנוגע לרכבים ישנים. אחרי 120 קמש הרכב משייט כמו ספינה על גלים בכביש ומאבד את האחיזה בצורה מטורפת. אם יש דבר שמאד מסוכן זה ליסוע ברכבים כאלו מהר, הרכב מאבד את האחיזה במהיריות ממש נמוכות יחסית.

כל רכב ישן מסוכן במהירות שמעל 120? גם בעלי אינטגרלה, 911 ישנה או אלפות וב.מ.וו. ישנות (ואלה רק כמה דוגמאות) צריכים לאכול את ההסבר המלומד הזה? אם לא מתייחסים לזוועות מוטוריות כמו דייהו רייסר ושות', גם רכבים משפחתים רגילים מסוף שנות ה-80 או תחילת שנות ה-90 (הפז"ם של אותה אקספרס) בטוחים לשיוט גם במהירות גבוהה מ-120.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מהיכרות שלי עם הרכב הזה והיו לי 2 כאלה בעבר, 120 זו מהירות מכובדת ומספיקה לרכב שלא בנוי למהירויות גבוהות מלכתחילה, תאמר לו שאין בעיה עם הרכב (כאילו שמהירות סופית היא מדד לתקינות הרכב), אבל כמו שאמרו קודמיי אני לא הייתי עובר עם הרכב הזה את ה100 קמ"ש , הוא מתחיל לרעוד ונעשה ממש לא יציב במהירויות גבוהות(כן 120 קמ"ש לרכב כזה היא גבוהה)

ובכלל אני לא מבין מה הקטע של לבדוק מהירות סופית בטנדר ישן שנועד מלכתחילה לסחוב ולא להיות מהיר. אגב בקטע של הסחיבה הוא סוס עבודה יחסית למנוע הקטן שלו ,אז עצה קטנה אם הוא רוצה שהרכב יאריך ימים תאמר לו בפשטות"עזוב אותך מנסיונות אחי" :)

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

פורסם

יש לי חבר שהיה לו רנו אקספרס במצב גרוע , הוא רק קיבל רישיון והתחיל להרוס את האוטו יותר ממה שהוא היה הרוס.

ולמרות כל זאת כשאני איתו ברכב הוא סגר 160.

פורסם
יש לי חבר שהיה לו רנו אקספרס במצב גרוע , הוא רק קיבל רישיון והתחיל להרוס את האוטו יותר ממה שהוא היה הרוס.

ולמרות כל זאת כשאני איתו ברכב הוא סגר 160.

אני וחבר+200 ק"ג מטען + מזגן "סגרנו סקאלה" בטנדר סובארו. מיותר לציין שהמהירות בפועל היתה 120 פלוס מינוס מה שלא הפריע למד מהירות להמשיך במגמה האופטימית שלו ולשחק אותה sti.

לפותח השירשור - רנו אקספרס במצב תקין אמור להגיע ל 150-160 במישור עם קצת סבלנות. כנראה שהרכב זקוק לרענון כלשהו.

פורסם

חד משמעית, הרכב שלו לא תקין.

הייתה לי לפני כמה שנים רנו אקספרס, עם 280 אלף ק"ם. אני לא ניסיתי לבדוק מה המהירות הסופית, ולא ניסיתי להאיץ אותה ל 150 קמ"ש.

אבל ב 120 הרכב נוסע ללא שום מאמץ, עם לחיצה קטנה יחסית על הגז.

ובכלל, מדובר ברכב יחסית זריז וחזק, 80 כ"ס על 850 קילו זה יחס הספק/משקל טוב יותר מהרבה מכוניות של היום.

• תוכן חדש...