Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם פג'ו 307sw אמינה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו משפחה עם 3 ילדים = 2 כסאות בטיחות ובוסטר.

חושבים על רכישת פג'ו 307sw שנת 2006, מנוע 2.0 בנזין, אוטומט.

האמת, הזהירו אותנו בטענה שהצרפתיות לא אמינות.

אנחנו מבקשים תשובה ממישהו שיש ברשותו את הרכב או שמכיר ויודע באמת בלי סטריוטיפים...

תודה ,

בברכת חודש טוב ומלא אור!

פורסם

שלום לך,

אני יכול להגיד לך שהפ'יזו 307 sw שלנו בכל אופן לא עשתה לנו אפילו תקלה אחת, אבי קנה את האוטו ב 2006 שלנו שנת 2004 וכבר שנתיים אנחנו בלי שום תקלה והוא נהנה ממנו ולא היתחרט על קניית האוטו, אומנם האוטו נכנס לטיפולים תקופתיים אבל לא היה לזה שום קשר לאמינות הרכב.

אני ממליץ לך לחפש אחת שלא עברה המון ידיים כי בסך הכול זהו רכב שהרוב שישבו בו הם ילדים קטנים לכן יש קצת פגמים אז רצוי לקנות אחת שמורה עם ספר טיפולים.

דבר חשוב שצריך לציים שהכסאות מאחור הם ממש קטנים ילד בגיל 11 ומעלה לא יכול לשבת שמה אז קח זאת לצומת לבך לעומת זאת ילדים קטנים יהנו שמה ...

פורסם

זכור לי שהיו כל מיני בעיות (לא משהו משמעותי) ב-307 הראשונות שיצאו, שתוקנו בשנתונים חדשים יותר, אבל בכלליות מדובר ברכב אמין, נראה נהדר לטעמי, בטיחותי ומפנק מאוד.

להגיד ש-"הצרפתיות לא אמינות" זה כבר מזמן לא נכון.

ובכל זאת, אם אמינות היא המעלה החשובה ביותר (או היחידה בשבילך), אז ללא שום ספק ישנם רכבים בעלי מוניטין טוב יותר בכל הנוגע לאמינות.

לא זכור לי אם כל ה-SW מגיעות עם חלון גג פנורמי, אבל אם כן, תענוג 8)

פורסם

מנוע 2000 יהיה קשה למצוא, אבל אצלנו במשפחה יש סטיישן 1600 סמ"ק והם מאד מרוצים מהרכב. דווקא כן כדאי לקנות אוטו שהסיע ילדים: בדרך כלל אלו (הרכבים, לא הילדים) נשמרו ע"י בעליהן וטופלו בזמן, כי להתקע בדרך עם ילדים זה ממש לא לענין... כך שאם יש ריפוד קרוע קצת, זה ממש לא נורא לעומת רכב המציג ספר טיפולים תקין ומצב טוב.

• תוכן חדש...