Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

המון זמן לא היתי פה :) אני מדי פעם מציץ, ועכשיו יש לי שאלונת...

האוטו שלי לא סוחב כמו שהיה (לא הרגשתי את זה פתאום) אבל במשך הזמן נראה לי שהאוטו נחלש...

יש ברשותי גולף 2002 מנוע 2 ליטר גיר רגיל, ומה שלי נראה ויזואלית, שהמנוע לא עובד חלק, נסעתי למוסך ואכן המוסכניק ראה את זה, וטען שהוא רוצה להתחיל סדרת טיפולים.

האוטו עבר טיפול גדול במוסך מורשה לפני חודש, ושום דבר לא עזר.

המוסכניק אומר שזה הסדר שהוא חושב שנכון לעשות, אם לא יעבוד, ימשיך ל 2..3...4 וכו...

1, פלאגים

2, כבלי הצתה

3, ממיר קטליטי (מהסיבה שבהורדת הילוכים ועזיבת קלאצ' האוטו עושה פיצוצים מהאגזוז)

4, כיוון שסתומים,

לדעתי נשמע לי כמו התעללות ברכב, האוטו סך הכל עשה 100, אוטו שמור. כיוון שסתומים נשמע לי כמו ניתוח לב פתוח

ואם כבא אני מחליף פלאגים וכבלי הצתה, שזה פחות קריטי

מה אתם ממליצים לי לשים ?

תודה

:silly: Cx5 - 2012

פורסם
....המון זמן לא היתי פה.............

רואים. אנא התחל בכללים. הנה,

כאן!

ראה את עניין ה"כותרת" וכל השאר. בבקשה.

הכותרת הפעם נערכה בעבורך, במקום לנעול את התרד'.

תודה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תקלה מאוד דומה אצלי נבעה ממד כמות אויר תקול. חבל לפתוח בסדרה של ניסוי וטעייה כפי שמציע לך המכונאי שהזכרת, זה עלול להיות גם עקר וגם יקר. אני הייתי פונה למוסך רון. בתחום הדיאגנוזה, אבל לא רק, לנ"ל אין הרבה מתחרים.

פורסם

קודם כל מתחברים למחשב ומוציאים תקלות אם יש, למיטב ידיעתי לא מבצעים ברכב הנ"ל כיוון שסטומים, אין שום טעם להחליף חצי רכב כשיכול להיות שזה בסה"כ חיישן דפוק.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

תודה רבה על תשובתכם, בדקתי את הרכב במחשב של בוש, אין שום תקלה, למראת שהמחשב שיש לנו מיועד יותר לדיזל, לא יודע אם זה קשור.

לקחתי מלדיקו מד כמות אוויר (שיושב אחרי הפילטר) לשבוע ניסון, (כי הם עובדים איתנו) ושום דבר לא השתה לכן החזרתי אותו.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

תקלה נמצאה במד כמות אוויר, רון התותח זיהה את הבעיה בכמה דקות בודדות.

מוזר שבמד כמות אויר שלקחתי מבוש, לא היה שינוי ! בכל אופן, כנראה שזה בגלל שלא איפסו את זה במחשב - אלה רק החליפו...

תודות למוסך רון

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מה זה מד כמות אויר? האם מדובר בחיישן חמצן? (MAF)?

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

• ספונסר פורום
פורסם

מד זרימת אויר נקרא גם ( MAF (mass air flow

מחירו של מד זרימה מקורי שכזה כמו ברכב של פותח השרשור

שמספרו 06A906461A כ 1000 שח לפני מעמ .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...