Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מדובר על סאב רוקפורד P2 ונקרע לי הגומי שמסביב לממברנה (מצורפת תמונה).

האם קיים מקום בארץ לתיקון הגומי ?.

ומה מחיר של תיקון זה?.

עדיפות לאיזור המרכז.

תודה.

P2Dx12_1_l.jpg

פורסם

בעיניי לא שווה לך לתקן סאב כזה במיוחד שמחירו של חדש הוא בין 600-700 שקל בלי תיבה דעתי או שתקנה חדש או שתתקדם

לגביי מחיר זה יעלה בסביבות ה200-300 לא פחות

לגביי מקום אני יודע שסאונד סטורם בחולון מסדר (לא אישית אבל אחראי לתיקון)

עם יש לך קרע קטן אתה יכול לסדר לבד עם סיליקון ויש עוד כמה שיטות

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

קרה לי במערכת קולנוע ביתית הלכתי לחנות מסוימת לא זוכר את שמה המחיר היה כ-100 שקל לרמקול אם אני לא טועה

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

אגב אני כמעט בטוח שלשם סאונדסטורם שולח גם

ככה שעדיף ללכת לשם ישר ולחסוך את העמלה

0547379780 שלומי

פורסם

תודה על העזרה, אוקיי הבנתי שהמחיר 100-300 שקל.

x-ent , אני מתקדם , אך חבל לי לזרוק 700 שקל לפח כשהסאב כחדש,ונקרע בגלל טעות.

NaderShado , אפשר כתובת או מס' טלפון של המקום?,והאם יש לך ניסיון עם המקום?,ואם כן איזה.

שוב תודה.

פורסם

תאמין לי שאני מבין אותך ואתה לא מתאר כמה היה לי VMAX של סרווין ווגה 600 RMS נקנה חדש ב1900 אחרי חצי שנה קרה אותו הדבר שריטה על הגומי זה לא השפיע על הסאונד או משהו אבל יצר כאב לב

0547379780 שלומי

פורסם

זה לא שכואב הלב פשוט חבל,מילא כבר היה ישן,אך באמת הסאב אצלי משהו כמו 4-5 חודשים,במיוחד שהסאב לא רע בכלל ותמיד יכול לרכב המשפחתי או להמכר.

אצלי בקרוב שדרוג לW6 או SHIVA :) .

תודה לעוזרים.

פורסם

יש לי איתם ניסיון ועוד איך. זה גם המלצה של אליקו.

הם סופר מקצועיים, אמינים: אם התיקון היה קצר וקל אז הם יגבו בהאתם ולא ישתגעו כמו הבחור מהרחוב המקביל להם.

הבאתי להם סאב IDMAX שנשמע כמו זבל בתיקון קודם אצל מתקן אחר, ומאצלהם זה יצא מושלם כאילו חדש.

03-5568026 תבקש את לוי או משה.

• תוכן חדש...