Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונית הסיוט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תעמיד לי הכל מתחת לחניה...

רק לא ריינג'ר של "פולאריס" או MULE - בהחלט כלי הרכב הכי מגעיל שיש. יותר מכל סוויפט אוטומטית או ליאנה סדאן.

אוי, אני כ"כ שונא את המיולים האלה !!!! ילדים בני 16 שחושבים שיש להם מכונית . . .

הדבר הזה יותר גרוע מכל סקודה/לאדה/דייהו/יונדאי אקסידנט !!! מנוע של משאית יותר שקט ממנו, בקושי מגיע ל-40 קמ"ש, מזה בכלל בטיחות ??? מי יכול לדבר על בטיחות ברכב עם דלתות מבד (יש בכלל חגורות בטיחות???), לסובארו ליאונה ולסוויפט יש יותר התנהגות ממנו . . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא יודע למה אבל אני שומע דייהו ואני מקבל צמרמורת :roll:

אני פשוט לא מסוגל לסבול את המכונית/כרכרה הזאת !!

הגרועה מכולם היא הדייהו רייסר (ממש כרכרת מרוצים ) אתה פותח את הדלת והיא עוד שניה

נופלת תנסה לסגור אותה.., החלון נופל , וכל זה ולא הגענו עדיין ושלב ההתנעה ...

או.קיי הצלחת להעיר את המנוע (מנוע ?!!?) עכשיו תנסה לנסוע..... עכשיו כבר הגזמת .

דוד

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

COMPONENT - MOREL DOTECH 6 MK2

SUB - BAZOOKA 10 " ELW1014

הותקן בsound FX .

פורסם

טוב זה היה אמור להגיע מתישהו..

הרכב המככב אצלי כרכב כול הזמנים הוא.

הלאדה סאמארה ..

קצת נתונים:

מנוע - 1.5L i4

תיבת הילוכים - 5 מהירויות

כוחות סוס - 66

משקל - 855 ק"ג

מהירות מירבית - 165 קמ"ש

243257_3_full.jpg

מנוע אימתני במיוחד.....

243257_5_full.jpg

והמכונית החדשה השנואה עלי , כזט שהייתי מקיא את נשמתי בבוקר

היא הפיאט מולטיפלה..

שפשוט נראית כמו פח צפרדע ירוק.....

:twisted:

פורסם

פונטו ספייס, אתה מסובב את ההגה ומחכה, ומחכה, ומחכה, ומחכה, ומחכה, ומחכה, ומחכה, ומחכה, ומחכה, ומחכה, ומחכה, ומחכה, ומחכה, ומחכה, ומחכה, ומחכה, ומחכה, ומחכה, ומחכה, ומחכה, ומחכה, ומחכה, ומחכה, ומחכה, ומחכה, ומחכה, ומחכה, ומחכה, ומחכה, ומחכה, ומחכה, ואולי מתישהו האוטו יואיל בטובו לפנות לכיוון שרצית ולא להמשיך ישר.

וכישנה שרייד, ללא ספק, כמו הפיאט, אבל גם עם סכנת התהפכות (מרימה שני גלגלים) וגם מגעילה מבפנים.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם
דיאטסו שרייד 5 דלתות!!!!!

היה לנו כזה האוטו מכוער בטירוף

אני מעדיף פיאסטה שנות 80 עליו

סליחה???? השרייד אוטו מכוער בטירוף? היית מת :evil:

אם אתה מדבר על השרייד הפופולרית יותר, שנת 90-92 בערך, זה אחלה אוטו, ובטח שמבחינה חיצונית! בטח שהרבה יותר יפה מכל המיני-ואנים הקומפקטים שצצים לאחרונה.

השרייד הוא אוטו נמוך יחסית, מעוגל יחסית, ויחסית ל1990, זה אוטו כמעט מדליק! כן כן.... (חוץ מהתחת שלו, הפנסים האחוריים, מודה שהם נקודת התורפה של השריידים)

ואגב, אם הייתה לך שרייד מתפרקת, עם צבע שנושר מהפח, זו לא סיבה להשמיץ.

לדוגמא, השרייד שלי בעלת צבע מטאלי חדשה, אפור כהה כזה (כמו עכבר) ונראית אחלה! ג'נטים לא רעים בכלל (שהמוכר בחנות קרא להם דמויי מגנזיום) בכלל משפרים את המראה של האוטו הזה. בקיצור, אולי אוטו מתחילת שנות התשעים, אבל בהחלט יכול להתמודד עם מיטב התוצרת של שנות התשעים המאוחרות.

תזהר לך בפעם הבאה שאתה משמיץ כזה אוטו :mad:

פורסם

וכישנה שרייד, ללא ספק, כמו הפיאט, אבל גם עם סכנת התהפכות (מרימה שני גלגלים) וגם מגעילה מבפנים

סכנת התהפכות? באמת? תפרט קצת יותר..... (כל אוטו מתהפך לא?)

דווקא תפסתי מהשרייד אוטו עם אחיזה לא רעה בכלל,מאוד קשה להגיע למצבים של איבוד שליטה עם האוטו. כבר לקחתי עם האוטו הזה פניות ב80 קמ"ש עם ברקסים לחוצים כמעט עד הסוף והאוטו לא יצא לגמרי מקו הפנייה.....

(מכוניות קטנות=אחיזה טובה)

פורסם

עם כל הכובד לירן, עברתי מעט יותר "הכשרות נהיגה" ממך.

הכלל הראשון אותו לימדו אותי בבי"ס לנהיגת מרוצים היה לא ללחוץ ברקס כשההגה מסובב.

נהגתי בשרייד בסלאלום, אני חושב שיש לי עדיין איפשהו תמונה שלה מרימה שני גלגלים במהירות בה פג'ו 205 עוד לא הצוויחה אלפית צמיג, אוטו מסוכן אקטיבית לכל הדעות, השרייד הזו.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם
מכל הזמנים: ליאונה 1.6 סטיישן 3 הילוכים אוטומטיים.

הרכב הזה מאיץ למאה ביותר זמן משלוקח לעשות ילדים, חלש יותר ממשאית עמוסה בעליות (מנסיון), לא נוח, מעייף לנהיגה, חסר תחושה בהיגוי, שילדה זוועתית ובטיחות של קרטון חלב. ברוך שפטרנו.

רכב חדש: פחות או יותר כל דבר שקאיה מייצרת, כל דבר שלאדה מייצרת.

ליאונה 1.3 אוטומטית, מאיץ למאה ? חלש ? עם אופני צעצוע של ילד בן שנתיים אני אשיג אותו ברמזור. אני מדבר על רכב חלש בצורה מפחידה, לא סתם איטי אלא פשוט לא זז, כזה שהמזגן משמש בו כבלם חרום.

הקאיה פרייד במיוחד הוא פאר היצירה :mm_tongu: והייתי מעדיף ללכת ברגל מלנסוע בו.

פורסם

נהגתי בשרייד בסלאלום, אני חושב שיש לי עדיין איפשהו תמונה שלה מרימה שני גלגלים במהירות בה פג'ו 205 עוד לא הצוויחה אלפית צמיג, אוטו מסוכן אקטיבית לכל הדעות, השרייד הזו.

ידוע לי שלא לוחצים ברקס בעת סיבוב.....אבל אני לא עשיתי זאת בתנאים סטרילים של קורס נהיגה מתקדמת, ומה לעשות שהתקרבתי במהירות גבוהה מדי לפנייה הדוקה מדי....לא הייתה ברירה, אם הייתי מאבד שליטה, אז לפחות במהירות נמוכה יותר (עובדה שבסוף יצאתי מזה בשלום ובסטייל)

ממממ....ויכול להיות שלא יצא לי להכיר את מגבלות האחיזה של השרייד שלי בגלל יחידת הכוח האנמית משהו? מנוע 1000 סמ"ק

פורסם
טוב זה היה אמור להגיע מתישהו..

הרכב המככב אצלי כרכב כול הזמנים הוא.

הלאדה סאמארה .

243257_3_full.jpg

:twisted:

לירן,זה הצבע החדש והמדובר של לאדה?

אדום צ'רנוביל? :oops:

פורסם

אני אוהב מכוניות !

קשה לי לומר על רכב שאני שונא אותו , כזה אני , בחור רחמן .

ככה היה עד לפני כ - 3 חודשים...... חגגנו מומומומומולדת 23 בפאב בכפר סבא , ונאלצתי לנסוע על גולף בתחפושת של פיחושית "חדשה" .

אני חייב לשבור מיתוס עכשיו !

פיחושית זה לא גולף , זה סיוט !!!!!!!

כמה שאני לא מרגיש "בבית" בגולף , היה לי שם חמים כלכך לעומת הפיחושית !

דש בורד 6 ק"מ . שדה ראיה מעאפן . קורות ( איפה שהחלון הקידמי ) כל כך רחבות שלא רואים כלום !

אין ברקסים ( יתכן שזו בעיה ספציפית , לפולקסוואגן ברקסים טובים.... )

לא מסתובבת . ( בדוק , לא רוצה )

לא נוסעת . ( ולוחצים על הגז... )

אוטומט... ( מן הסתם )

חימום בכיסאות..... זה טוב אבל לא כשאתה לא יודע ובכוונה שמים לך הכי חם ואז נשרף לך התחת !!!!!!! ( שלום פאשה , אל תצחק כי תהיה נקמה ! )

מיותר לציין שלא מצאנו מהר את המקום...... ( לא נהנתי לצבור עוד שעות נהיגה... )

הנסיעה חזרה היתה טובה יותר..... בתוך רנו 5 טורבו 2 !!!!! כן , טורבו 2 .

זהו...

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

ידוע לי שלא לוחצים ברקס בעת סיבוב.....אבל אני לא עשיתי זאת בתנאים סטרילים של קורס נהיגה מתקדמת, ומה לעשות שהתקרבתי במהירות גבוהה מדי לפנייה הדוקה מדי....לא הייתה ברירה, אם הייתי מאבד שליטה, אז לפחות במהירות נמוכה יותר (עובדה שבסוף יצאתי מזה בשלום ובסטייל)

ממממ....ויכול להיות שלא יצא לי להכיר את מגבלות האחיזה של השרייד שלי בגלל יחידת הכוח האנמית משהו? מנוע 1000 סמ"ק

אני לא בולם באמצע סיבוב מלבד מקרה חירום, חוצמזה, זה שנכנסת לסיבוב מהר מדי אומר שהיית צריך לבלום יותר לפניו, קורה לי הרבה שאנשים מתקרבים אלי בשלב הבלימה לפני סיבובים, אבל בגלל הבלימה הארוכה שלהם בתוך הסיבוב ביציאה הם כבר 100 מטר מאחורי.

מתי אנשים יבינו שאין קשר בין כח מנוע למגבלות אחיזה.

השרייד קקה. נקודה.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

• תוכן חדש...