Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי שיש לו מערכת סימביאן, כמה קל זה לעברת אותה (בעיקרון אני צריך עברית רק ל SMS)

פרטים

200892264146638.jpg?t=1224432302

http://www.youtube.com/watch?v=Zz3NGwhc7PM דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

איפה ראיתה שמערכת ההפעלה היא סימביאן? לא רואה שזה רשום

בדרך כלל הטלפונים הסינים האלה לא ניתנים להפיכה לעיברית

אבל מתוך ניסיון שלי עם כמה טלפונים כאלה הם דווקא לא רעים ודי אמינים

פורסם

סיני ?

רגע זה לא סוני VAIO ?

בסירטון הוא אומר שזה סימביאן

פורסם

זה שעל הכיסוי רשום VAIO לא הופך את הטלפון לתוצרת סוני. סוני מייצרים טלפונים בשיתוף עם אריקסון תחת המותג סוני-אריקסון.

הטלפון שבתמונה הוא תוצרת סין. הבעייה היא לא בארץ הייצור אלא בכך שאין למכשיר יצרן מוכר. הסינים לא משתמשים במערכת הפעלה סימביאנית אולי המסך פתיחה נראה דומה מבחינה גרפית אבל בזה מסתיים הדימיון. אין עברית לטלפונים האלה. אין גם חלקי חילוף זמינים בארץ. אם הסוללות יהרסו אז לא תמצא תחליף. הכבל טעינה/סנכרון שמגיע עם המכשיר הוא בעל צורה יחודית ובעייתי מאוד למצוא בארץ.

מצד שני,יש הרבה מאוד דגמים והרבה סוגים של טלפונים שמיוצרים שם. חלק מגיעים אפילו עם מקלט טלויזיה פנימי, מסך מגע 3 ספיקרים, מקום ל 2 כרטיסי סים וכו. אם כבר סיני אז לחפש מכשיר עם Windows Mobile ואז כן ניתן להתקין גירסה עברית. בסין יש את המקבילה של HTC, אותם המכשירים אחד לאחד תחת השם Dopod.

על המכשיר הספציפי הזה אני לא ממליץ.

אסף

פורסם

עכשיו אחרי שראיתי את הסרט במלואו נראה שהבנאדם שמדבר קצת חי בסרט

לפי האתר הזה המצלמה היא 2 מגה פיקסל וגם זה לפי טענת יצרן

בקיצור לא מומלץ ולא יהיה אפשרות לעיברית

ואם כבר טלפון סיני מגניב אני חושב

גונב את ההצגה
פורסם

וואלה עכשיו אני רואה שרשום בכלל VAIC :x

טוב אני אובד עצות על מה להביא איתי מארה'ב

אייפון-3ע יקר לי וגם HTC דיאמונד, ה N95 שיחקתי איתו בחנות ולא התלהבתי, כמו כן כל הבלאקברי ודומיו עם המלדות זה מגוחך.

אני אומר לעצמי שאם כבר אני מביא טלפון בגוגל כזה אז לפחות שיהיה לו משהו מועיל (מצלמה איכותית או GPS לוויני או אינטרנט טוב)

בעיקרון אני אוהב נוקיה וסוני ולא רוצה כלכך לפזול לחברה אחרת אלא אם זה מצדיק את זה.

הכי חשוב לי התמיכה בעברית שלפחות אה SMSים יעבדו ואם זה לא מכשיר עם אחד משלושת הדברים שרשמתי מקודם אז שיהיה הכי קטן ונח כי שאר הפיצרים לא מעניינים.

יש המלצות ?

פורסם

אולי htc מדגם ישן יותר לי כרגע יש את הטריניטי 3600 והוא עובד לא רע בכלל

עיקר השימוש הוא עם IGO8 בתור טלפון ראשי לדעתי חיוג ממסך מגע ממש לא נוח

היה לי את ה 95N שהדבר היחידי שאהבתי בו היה המצלמה

היה לי גם את האיפון ובו לא מצאתי שום דבר מיוחד והוחלף אחרי שבוע

פורסם

האם לאחד מהטלפונים הבאים תהיה לי בעיה להתקין עברית או לעבוד איתו ברשת סלכום (יש לי סים לא דור 3)

SONY ERICSSON W380i

650 שח

w380_spec_magnetic%7Egrey_frontside.png

Sony Ericsson Z555a Diamond

600 שח

sony-ericsson-z555-1.jpg

Samsung Z510

580 שח

samsung-z510-03.jpg

• תוכן חדש...