Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב כולם.

השאלה נעוצה בכותרת איזה מגבר כדאי להגביר זוג דום מיד של DLS מסדרת אולטימט dls up 2.5 או הסדרה הגבוהה יותר IRIDIUM וכל זה בהנחה המדובר על מידים האילה.

אז עם מה להגביר אותם?

אידיאלי לשדך להם a2 mid stereo שלדעתי יקר מדי לשלם בשביל להגביר זוג רמקולים של 2וחצי אינטש.

את הרעיון לשדך להם A2 שבר לי אותו בחור שיכל למכור לי אחד בטענה"שיקר מדי לשרוף על מגבר 2000 שקל והוא יגביר לך רק זוג מידים".נכון אם יש כסף מיותר אז אפשר להתפנק ולישון רגוע שיש לך סוס הגברה איכותי ולא להתפשר על דגמים,אך האם זה כל כך קריטי לאוזן שלנו?

האם הוא צודק? ללכת בעקבות זה ולרכוש מגבר פשוט יחסית שתי ערוצים המספק 50 כפול 2 ויותר?

MTX XThunder 702X שוטטתי ומצאתי אחד כזה משהוא מכיר? יתאים?

באמריקה בחוף המערבי ה MTX שם רצים בכל עבר ואני יודע שהדגמים הגבוהים יותר איכותים מאד שלא נדבר על העוצמה של המגברים שמסוגלים להפעיל מעבורת חלל.

השאלה המרכזית שלי האם מגבר פשוט מהA2 לא יגרע מהאיכות הכל כך חשובה של המידים שבעצם סוגרים לי מעל ומשלימים לי את כל הסט הקדמי.כמובן שהמגבר לא יגיע לדיסטורשן גבוה כי רק המידים ישבו עליו והגין ברור שלא יהיה פתוח אולי 4\1

תגובות אנשים,לילה טוב בנתיים.

ג'ובני

פורסם

מומלץ באופן כללי להשתמש באותו מגבר כאשר עובדים בבי אמפניג, ואם לא אותו מגבר אז מאותה סידרה של החברה.

כל זאת כדי שלא יהיו הפרשים בהספקים שונים של עוצמה (שהיחס בין הרכיבים השונים יהיה זהה לאורך כל סקאלת הווליום) וכדי לשמור על אותה איכות הגברה בין הרכיבים.

אם יש לך את הכסף? פאדל, זה שווה בשביל לא ליפול על הקטנות האלה. אם לא, תמיד אפשר למצוא משהו משתלם כלכלית יותר. מה בדיוק? יש יותר מתמצאים ממני בנושא.

מתחדשת*

פורסם

המיד במערכת הוא אחד האלמנטים החשובים ביותר כי הוא מנגן את טווח התדרים הרחב ביותר והוא כמעט כל הסאונד.

אני אישית ממליץ לך ללכת על מגבר טוב כמו ג'נסיס יד שנייה אפילו(ST 60) מגר טוב וחזק הוא "רק" 50 RMS אבל הוא חזק מאוד והוא יכול להחזיק בכיף את המיד שלך.

כמובן שלך על יד שנייה שיעלה משהו כמו 1300 ש"ח מחיר סביר.

בהצלחה.

פורסם

במחיר כזה אפשרי ליבא כבר A2 חדש בגדול זאת היתה המחשבה שלי מלכתחילה אבל החיסכון קרא לי ואותו ואדם שהתיעצתי איתו שמבין בסאונד.

אוקיי עכשיו אני מבולבל,מישהו רוצה להוסיף חבר'ה לא להתבייש,מישהו רוצה לחזק את מה שרועי אמר והקודם מעליו?

ג'ובני

פורסם

"יקר מדי לשרוף על מגבר 2000 שקל והוא יגביר לך רק זוג מידים"?? לא מובן בכלל. השאלה מהי השקעתך בשאר הרכיבים ולאן הינך מכוון. ומה תגיד על DM רק למידים? כן, יש כאלו דברים. שלא נדבר על מונו לכל דרייבר בודד..

אבל לא צריך להיסחף. בשביל איכות משלמים, ולהוציא 2-3K על מגבר למידים כדי לעבוד פול אקטיבי, זה לא סוף העולם - אם אתה מחפש איכות.

אם כבר ג'נסיס הייתי הולך על ST100. מחירו כחדש 2.5-3, מומלץ מאד. הST 60 מוציא כ60WRMS, אמנם וואטים ג'נסיסים עסיסיים, אבל לדעתי המיד המדובר יאהב את ה100 יותר. [ניחא אם היה מדובר על טוויטרים]. אבל זה מחוץ לתקציב, אני מבין. חבל..

לגבי ההפרשים בעוצמות, בדיוק לשם כך יש גיינים.

פורסם

צביקה אתה רק מחזק את דברי...

אני לא הצאתי לו את הST 100 בגלל המחיר.

ברור שהוא יעשה את העבודה טובה יותר,אבל לא בטוח ששווה את ההשקעה... אני חושב שהST 60 יעשה את העבודה מעולה.

וזה בתקציב שלו.

פורסם

אני חושב שלא הבנת אותי נכון,או שמהכתב שלי נראה ש 2000 שקל למגבר למידים זה מיותר לחלוטין ואדיוט מי שעשה את זה,מה אם היתי אומר לך שלפני שלושה חודשים התכוונתי להוסיף עוד A3 וכל זה רק למידים? התכוונתי בכלל ללכת על מיד וופר ולא דום מיד אבל בכל מקרה רק להדגיש את הכוונות שלי.

השאלה המאד מרכזית היא כמה באמת האוזן שלי תסבול ממחסור בתדרים ואיכותם,שמגבר "זול" יחסית יגביר לנו את המידים.

שוב אם יש לנו תקציב אז להתפנק אבל לא צריך לציין "חבל" על מחסור במשאבים לקנות ג'נסיס חדש,סתם מאכזב ומזכיר לך שיש מגבר אחר שישמע לך מליון דולר.

עוד דעות?

ג'ובני

פורסם

מיד טוב אמור לנגן את הטווח הכי רחב במערכת לכן אמור להיות בעל ההגברה הטובה\חזקה ביותר, לדעתי ST60 למידים לא יספיק, אם כבר GENESIS אז ללא ספק ST100, ברור לי שישנם שיקולי תקציב כאלו ואחרים אבל למרות זאת אני שוטח פה את משנתי, לדעתי משפט כמו "יקר מדי לשרוף על מגבר 2000 שקל והוא יגביר לך רק זוג מידים" רק מראה על חוסר ידע מוחלט בתחום, מיד הוא הרכיב הכי חשוב במערכת SQ טובה.

לדעתי ה-A2\3 יהיה בחירה מצויינת, יתן לך את אותו אופי סאונד שאתה כבר מכיר ואני מניח שאותו אתה אוהב, אבל בכל מקרה משפט כמו זה שציינת רק מראה על חוסר הבנה.

בהצלחה.

פורסם
, לדעתי משפט כמו "יקר מדי לשרוף על מגבר 2000 שקל והוא יגביר לך רק זוג מידים" רק מראה על חוסר ידע מוחלט בתחום, מיד הוא הרכיב הכי חשוב במערכת SQ טובה.

אבל בכל מקרה משפט כמו זה שציינת רק מראה על חוסר הבנה.

בהצלחה.

אוותר על ההערות המיותרות שלך לא התייחסת כלל לעיקר.

יש עוד דיעות חלוקות בנוגע להגברת מיד?

כל הידע עומד לפני אם יתרונות וחסרונות,היתי רוצה לשמוע עוד דיעות בבקשה.

ג'ובני

פורסם

מממ טוב לשמוע ממך מתן לאן נעלמת? טבעת בדיונות באילת?????

אם להגיד את האמת לא חשבתי על הגברה אקטבית מלאה אם כי חצי אקטיבית ולעבוד על המיד בלבד.

אגב איזה מידים יש לך? ניסיתי לברר ודרור לא היה סגור על זה,של האירידיום? או ה UP?

ג'ובני

פורסם

היה לי את כולם תאמת .... התחלתי מהUR ועכשיו UPI לא UP שמצאתי לנכון שהם הכי מתאימים .... למרות שהם נחשבים לנחותים הם היותר חדשים מכל המידים בעלי מגנט נאודימיום ... יש הבדל בסאונד הם הכי פחות חדים ...

שוב אני שואל אם זה חצי אקטיבי אז אתה מתכוון להגביר את המידים והטויטרים על קרוס דרך אותו מגבר ?

• תוכן חדש...