Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלוםם לכולםם :wink:

אז ככה יש לי סיאט איביזה שנת 2000 מנוע 1600 75 כ"ס ואניי די אוהב את האוטו הייתי רוצה להחליף אותו למשו יותר רציני עם יותר סוסים אבל זה בעיה אני לפני גיוס אז המטרה שלי להגיע ל100 סוסים יש לי רעיון בשביל זה השמח שתעזרו לי.

נכון לעכשיו השיפור היחידי שיש לו זה קיט יניקה עם פילטר של סימוטה שממוקם בצורה הטובה ביותר .

אני רוצה להזמין לו "SUPERCHARGERS" בעברית" טורבו חשמליי" בעיה שאני לא מכיר כל כך את המוצר ולא יודע את העלות שלו לפי מה שאני ראיתי באי בי זה נותן בין 10-15 כ"ס אני לא מאמין לזהה אני אומר שהוא יתןן לי את 7כ"ס עם הפילטר ביחד יוצא לי 10 כ"ס.

הדבר השני שאני רוצה לעשות שזה יקרה גם החודש הקרוב זה צ'פ למנוע שזה יתן בערך 15כ"ס .

הדבר השלישי ואחרון זה אגזוז זרימה חופשי שזה השבוע גם אני מתכון להתקין שהוא יתן לי את 4 כ"ס

בבקשההה תגידו לי מה אתם אומריםם על זהההה למה זה די לחוץץ לייי :-):-):-):-)

פורסם

אחרי דקה אתה מצפה לתגובות ובטח שהשאלה חשובה לך אבל למה שמישהו יכנס ויענה לך עם כזו כותרת ועם שאלות שניטחנו פה מזמן

1. קרא חוקים

2. חיפוש עם מילות הנושא של השאלות שלך יניב לך תשובות

3. אנא הצבע לי בתחרות "מי רוצה להיות מנהל" שתתקיים בלי עזרת השם בתמוז

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...