Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה לגבי תוכנת ה JBL SPEAKERSHOP

מה מסמל הציור של הרכב שלידו ניתן לסמן V בצד ימין של המסך

טכונות של רמקול משתנות ברכב בגלג נפח בפנים-אים אתה עושה חישוב לרכב -צריך לסמן

פורסם

כן אבל מה שמוזר זה שברגע שמסמנים את הריבוע הזה אז יש ירידה של 6 DB

בהיענות ואז קו ישר לגמרי

בלי לסמן את ה V אז התווך היענות יורד בצורה הגיונית

ניתן לראות בתמונה שהבאתי את שתי הפסים הסגולים אחד במצב רכב והשני במצב רגיל

פורסם

עלה במוחי רעיון...:twisted:

אולי יש אפשרות למלא את כל הדלת בקלקל(או קלקר) נו,החומר הלבן הזה שיש "בפוף".:wink:

הרי הוא קל,נוח לעבודה,תופס נפח,לא מזיק לתפעול הרגיל של הרכב.

אז מה אתם אומרים?

פורסם

הבן אדם שאל שאלה - למה לא עונים עליה?

רועי שאל איך מודדים את נפח הדלת ואיך מפחיתים אותו אם צריך ואיך עושים את זה בלי לפגוע בתפקוד הדלת.

היחידי שסיפק כאן תשובה - נאדר.

יש עוד דרכים - גם חול וגם מים נמדדים בליטרים.

אתה יכול לפרק את הדלת או לקחת דלת דומה מפירוקית רכב, לצפות את הפנים שלה בשקית ניילון ולהתחיל לשפוך פנימה מים בכמות מדודה עד שתגיע למידה הרצויה, אתה יכול לעשות את זה גם עם חול. 1 קילו = 1 ליטר

לגבי הבידוד שלה - תקנה קצף פוליאוריטן בצורה הגולמית שלו (שתי תמיסות) תשכיב את הדלת וכל פעם תשפוך פנימה כמות קטנה, תשייף לצורה, תוודא שהחלון זז בחופשיות ואז תמדוד בכמה הקטנת את הדלת.

תיקח בחשבון להשאיר את פתחי הניקוז בתחתית הדלת לא נגועים בכדי שלא תהיה לך הצפה בתוך הדלת.

הייתי ממליץ לחזק אחרי זה את השכבה של הקצף בפיבר ואז מעל זה לשים שכבת בידוד אחת לפחות (ועדיין - לזכור להשאיר מקום לחלון שיוכל לזוז).

לגבי הנפח - אם ניר אומר 8 ליטר אני נוטה להאמין לו, אם כי תמיד אפשר לקבל דיעות נוספות.

מה שמזכיר לי שחולה מגיע לרופא לקבל חוות דעת, הרופא אומר לו "אתה הולך למות תוך שלושה ימים" - החולה שואל אותו אם אפשר לקבל חוות דעת שניה אז הרופא אומר לו "כן, אתה גם מכוער".

בהצלחה - אתה מספיק משוגע בשביל באמת לנסות את כל מה שרשמתי למעלה

:-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

למלאות בפתיתי קלקר את פנים הדלת על מנת למדוד את נפחה, ולאחר מכן להוציא הכל החוצה ואף לנקות את השאריות, זה רעיון טוב, יעיל ופשוט. אך להשאיר את פתיתי הקלקר בפנים על מנת שהם עצמם יהוו את מילוי הנפח הרצוי = רעיון רע במיוחד..

1. בלגן באוטו, כל הזמן יישפך החוצה קצת.

2. זה ייתקע בתוך המנגנונים והמסילות, ייגרום לנזק.

3. תנועת הגרגרים בתוך הדלת יכולה להרעיש.

4. מילוי הנפח באמצעות מוצר "רך" ובעל תנועה תמידית אינו מהווה כלל מילוי נפח.

לגבי הרעיון של אדי באמצעות פוליאורטן, הייתי יותר מממליץ לך שלא להתעסק עם זה בתוך הדלת. זה לא ממש ניתן לשליטה, אתה מתיז/שופך מעט, וזה תופס נפח במהירות ובצורה לא מבוקרת בכלל. אם לא התעסקתי בעבר הרבה עם זה, תתרחק מזה.. שלא נדבר על כל החלקים הנעים בתוך הדלת שיפסיקו להיות נעים..

תיבה על הדלת במקום הפוד הנוכחי שלך, זה הפתרון האולטימטיבי וההגיוני היחיד שנראה לי לנכון. קיצורי דרך יהיו אולי זולים יותר, אך בהכרח יהיו רעים יותר. הרבה יותר.

עכשיו הבט בחתימתך שוב, ותחשוב אם אתה רוצה לעשות משהו רע למערכת המעולה שלך. לא חבל?

פורסם

אז יאללה תסיים כבר :-)רוצים לישמוע אותך אומר סוף סוף שזהו ניגמרו השידרוגים לשנת 2008/2009

כמו שאמרו הפיתרון הכי טוב ויעיל ליבנות תיבה בנפח 8 ליטר זה לא נפח גדול ובעייתי

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

מההיכרות שלנו עם רועי עד עכשיו - ביום שיפסקו שהשדרוגים שלו... אני מעדיף לא לדבר על זה.

אפשר לתמצת את רועי במשפט - אני משדרג, משמע אני קיים!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...