Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי רבעייה של צמיגים דרגת מהירות T תאריך יצורם בשבוע ה23 לשנת 08

רציתי לדעת האם באמת קיבלתי הנחה כמו הצמיגאי הבטיח לי,מפני החברה שלי רוכשת צמיגים אצלו

פורסם

שמע גם כך אני לא נוסע מהר אז העמידות של הצמיג למהירות של עד 190 קמ"ש לא כל כך רלוונטית אלי

תקן אותי במקרה וההשארה שלי לא נכונה...

פורסם

אין כלכך קשר למהירות שבה תיסע, זה רק שיטת דירוג, בתכלס - צמיג בעל דירוג גבוה יותר יעמוד טוב יותר בעומסים, ובחום (בעיקר בחום)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אות T, תפקידה לציין מהירות מקסימלית. לעומס וטמפ' ישנם סימנים אחרים (עומס במספרים וטמפ' באותיות). ישנם הרבה צמיגים טובים שמוגבלים ל-T (כמובן מדובר בקוטגוריה של "צמיגים ערוניים")

פורסם

נכון שהאותיות מסמלות את המהירות המקסימלית.

אבל - אתה חושב שעצם זה שהצמיג מסתובב מהר זה מה שהורס אותו? לא זה החום והחיכוך שנוצר כתוצאה מכך, כלומר - צמיג בעל קודם מהירות גבוהה יותר יהיה עמיד יותר בפני חום וחיכוך.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אנחנו עדיין בישראל - זול יותר.

לא מבינה עד עכשיו מה יותר זול בפנצ'ריות או באתר?

האם תוכלו לתת תשובה יותר ברורה מאשר רמזים?

לדוד מברור שעשיתי על מחירי צמיגים זה נראה ממש מחיר טוב. אני מצאתי רק צמיגים נחותים במחיר כזה. איפה החלפת אותם?

בתודה

פורסם

יש כל מיני פנצ'ריות -יותר זולות ויותר יקרות.

תכתבי מאיפה את בארץ וימליצו לך על המקום שהמחירים נוחים.

בכללי, באתר המדובר המחירים לא זולים, ויש הרבה מקומות אחרים שאפשר לקבל את אותם הצמיגים בפחות כספים (אפילו בפנצ'ריות שרשומות באתר הזה) - בשביל כך עושים סיבוב\סקר\יעוץ.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תשובה ברורה:

בפנצ'ריות, גם כאלו המשתייכות לרשת (יש חיפוש לפי איזור באתר) המחירים יהיו נמוכים יותר מבאתר. אולי יהיה צריך להתמקח, אולי לא. אני נוהג לקנות צמיגים באחד העסקים המשתייכים לרשת (וגם "כיכב" על דפי הפורום) וההפרשים בין המחירים באתר למחירים ששילמתי היו תמיד משמעותיים.

:turn-l:
פורסם
נכון שהאותיות מסמלות את המהירות המקסימלית.

אבל - אתה חושב שעצם זה שהצמיג מסתובב מהר זה מה שהורס אותו? לא זה החום והחיכוך שנוצר כתוצאה מכך, כלומר - צמיג בעל קודם מהירות גבוהה יותר יהיה עמיד יותר בפני חום וחיכוך.

מהנדסים חכמים, לאחר בדיקות קבעו - T = 190 קמ"ש.

ומה קורה ב-191?

רגע, ושני רכבים שונים במישקלם הפרשים של 250 ק"מ לדוגמה,

עם אותם צמיגים, הצמיג בשנהם נהרס אותו דבר?

אז בוא נעשה T למאזדה ו- T ל BMW?

מכאן אנו מבינים, שבאחד הרכבים הצמיג ישמר יותר טוב.

מקרה מאוד דומה בין T ל- H. נכון שהצמיג יציב יותר,אבל במהירויות גהוהות ינזק יותר.

ואין שום קשר בין קוד מהירות לעמידות בחום

פורסם
התחדשתי בצמיגי קלבר 185.65.14

העם 900 ש"ח הוא מחיר הוגן לציגים אלו כולל הרכבה ואיזון?

לרביעיה נשמע מחיר טוב. אפשר לדעת איפה קנית?

פורסם
מהנדסים חכמים, לאחר בדיקות קבעו - T = 190 קמ"ש.

ומה קורה ב-191?

אינדקס המהירות אינו מסמל את המהירות המקסימלית שלהצמיג.

אז בוא נעשה T למאזדה ו- T ל BMW?

יצרנים של רכבי מהירויות גבוהות, ו-BMW במיוחד, מכתיבים להתקין צמיגים בעלי אינדקס מהירויות גבוהות בלבד! (מעל V)

ואין שום קשר בין קוד מהירות לעמידות בחום

יש קשר ברור ומכוון. ישנם צמיגים שלא מציינים לא אינקדס שחיקה ולא אינדקס טמפרטורה, אלא קוד מהירות ועומס בלבד. זה מספיק על מנת להבין מהי עמידות החום (גבוהה או בינונית).

אין כל כך קשר למהירות שבה תיסע, זה רק שיטת דירוג, בתכלס - צמיג בעל דירוג גבוה יותר יעמוד טוב יותר בעומסים, ובחום (בעיקר בחום)

צודק ב-100%

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...