Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייי

מחפש מערכת SQ בין 6-7 אלף שקל (500+- שקל לא עקרוני) לא אכפת לי חלקים יד שניה אני צריך

הדיוניט

רמקולים קידמיים

סאב

מגברים

כבלים

הרכב אופל אסטרה 2007

סוג המוזיקה שאני שומע היא היפ-הופ, ישראלי, רוק וכל נגזרותיו קיצר... כמעט הכל.

אני מחפש סאב של ידפוק לי בראש אלא שישלים ויתן נפח.

*הרמקולים המקוריים של המושבים מאחורה יחוברו למערכת כדי שלנוסעים מאחורה יהיה גם מוזיקה.

תודה.

פורסם

ההמלצה כי טובה שאני יכול לתת לך זה לעשות חיפוש בנוגע למערכות בתקציבים דומים.

אחרי זה שתגבש מספר רמקולים אופציונלים (סאב וקומפוננט) תנסה לשמוע - בעיקר את הסט .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

זה כמובן עניין של טעם אישי , תגיע למתקין כלשהו ותבקש לשמוע כמה סוגי רמקולים , חשוב מאוד שלא תקנה רק עפ"י המלצה כי זה לא בהכרח יהיה טעמך.

בהצלחה.

פורסם

אולי תקפוץ למפגש?ושכחתי להגיד שבדברים האלה שלא תעיז למהר,בהצלחה:wink:

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

קומפוננט שיתאים לך לפי דעתי זה דווקא של JBL הם מנגנים יפה גם היפ הופ וגם רוק

סט קידמי זה 2000 - 2500

מגבר 1500

מגבר מונו בלוק 1000

סאב 1000

ופה כבר נגמר לך התקציב בלי רדיו דיסק ובלי התקנה וכבלים

רדיו דיסק איכותי עולה בסביבות ה 2000

התקנה מלאה עולה 550 + -

אבל אחרי שתתקין מערכת כזאת לא תיצטרך לחשוב על לשפר אותה או לגעת במשהוא במערכת בכלל ב 3 שנים הקרובות

לכן עדים להשקיע עכשיו סכום יפה ולהנות ממנו לאורך זמן.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
אבל אחרי שתתקין מערכת כזאת לא תיצטרך לחשוב על לשפר אותה או לגעת במשהוא במערכת בכלל

אתה יותר מדי נאיבי.. גם אם הוא ישים 15K הוא יחשוב על לשפר ולגעת.. זה לא נגמר..

לפותח הת'רד,

לדעתי, ולדעת רבים אחרים, במערכת SQ אין מקום לרמקולים אחוריים, גם אם אתה רוצה שיהיה לנוסעים מאחור מוסיקה, משום שסיכוי גבוה שהג'אסטה הזו בשבילם, תהיה על חשבונך ועל חשבון איכות המערכת בכללית. בצע חיפוש לפי הערך "רמקולים אחוריים". דובר על כך רבות.

בוא נתחיל מכך שאם וכאשר אתה אכן מכוון למערכת SQ, אתה צריך לקחת בחשבון שאתה הולך לבצע איטום. [תעשה "חיפוש" - "איטום", אם אתה לא יודע למה אני מתכוון] העלות משתנה בין סוגים שונים ובגודל העבודה, אך בוא נאמר שזה 1-2K. מי מבצע את ההתקנה? התקציב שציינת כולל התקנה? בהנחה שלא, התקנה איכותית תעלה כ-700-800 ש"ח +-, תלוי באיכות ובחומרי ההתקנה.

כלומר שמה6-7K נשאר 4-5 או פחות לרכיבים. אני צודק? תוריד HU 2-2.5K..

למה אני כותב את זה? כי בא בנאדם אומר, בואנה 6-7 אלף שקל לא מספיק לבנות חתיכת מערכת טובה? התשובה שאם אתה תפצל את התקציב בחכמה ו/או תלך על רכיבים יד שניה, אתה באמת תוכל לבנות מערכת SQ.

כתבת "לא אכפת לי חלקים יד שניה", וזה מצוין. שוטט לך בפורום מכירה אודיו, ותנסה לדוג שם. לא פעם יש שם מציאות של ממש, אנשים לפעמים מחליפים ציוד כמעט חדש לגמרי באחר. אם יש שאלות, תשאל כאן. יעזרו לך.

אם אתה רוצה בכל זאת המלצות ספציפיות:

סט קדמי מורל דוטק אוביישן - כ1K

HU פיוניר/קלאריון/אלפיין לפי צרכיך ולפי דרישותיך מבחינת פונקציות ויכולות. כ1.5K

מגבר סאנדאון 100.4, מוציא בפועל יותר. 2.2K , יגביר לך בשמחה את הסט הקידמי ואת הסאב הבא:

סאב - Assassin 10. סאב 250WRMS קטן וממזר שמרביץ כמו גדול ונשמע מעולה. 1K

השאר התקנה. זה +- אבל צריך לדעת האם כולל התקנה התקציב שלך.

בהצלחה!

פורסם

אחי הגדול אמר לי להגיע לפורום הזה הוא פה פעם התייעץ עם אנשים ויש לו אחלה מערכת באותו

אבל הוא מסוגל להרשות לעצמו להשקיע המון כסף.

אני תלמיד י"ב בעל רכב קטן וחמוד ולכן אני מאמין שאני התגייס עוד בערך 8-9 חודשים לכן אני מעוניין לדעת.

למה בצבא אני לא הולך להיות עד כדי כך ברכב לכן אני מעוניין לקנות בזמן זה.

נאה לי אני יתקין את המערכת עם אבא שלי יש דברים שצריך לשים לב אליהם באותו זמן?

פורסם
אחי הגדול אמר לי להגיע לפורום הזה הוא פה פעם התייעץ עם אנשים ויש לו אחלה מערכת באותו

אבל הוא מסוגל להרשות לעצמו להשקיע המון כסף.

אני תלמיד י"ב בעל רכב קטן וחמוד ולכן אני מאמין שאני התגייס עוד בערך 8-9 חודשים לכן אני מעוניין לדעת.

למה בצבא אני לא הולך להיות עד כדי כך ברכב לכן אני מעוניין לקנות בזמן זה.

נראה לי אני יתקין את המערכת עם אבא שלי יש דברים שצריך לשים לב אליהם באותו זמן?

אני חס וחלילה לא מזלזל בך או באבא שלך.

אבל אתה חייב להבין שיש המון המון דברים שצריך לשים דגש עליהם בהתקנה.

אני מציא לך אפילו ללכת למישהו, לא סופר מקצועי, אבל שיש לו קצת נסיון עם התקנות של מערכות.

מספיק שאתה תעשה את העברה של "העצלנים"(העברה של כבל הRCA עם כבל מתח צמוד אחד לשני)

ואופ... יש לך רעשי מנוע מציקים, ואז אתה תשאל בפורום איך נפתרים מהרעש המציק?!

ואנחנו נגיד לך שאתה חייב לפרק את הרכב שוב, כדי לא להעביר את הכבלים יחד.

קיצור, למה לך כל זה?!:?

שלח למתקין וזהו.:wink:

בהצלחה.

פורסם

התקנה של מערכת אני רואה אצל הרבה אנשים שקונים את הקיטים הזולים ואחר כך הם צריכים לשלם על הכל מחדש

לכן צריך לדעת לקנות חוטים טובים וסופיות וצריך לפעמים ברגים ויש גם שלבים שצריך ללכת לפיהם

לדעת מה לעשות קודם ומה אחר כך ואחרי שכל המוכן נשאר דבר אחרון שמשום מה כולם חושבים שהם יודעים

כיוון המערכת לניצול מקסימלי...

ולזה צריך אוזן טובה וקצת ידע

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

אתה יכול לקנות בסכום הזה מערכת מעולה אם תקנה בארהב.....אבל מנסיון אישי-אל תלך ותפוצץ כסף סתם ....קח לך מכל ההמלצות שהחברה הנהדרים כאן המליצו לך ותבדוק אותם.אתה חייב-אבל פשוט חייב-ללכת על התחושות בטן שלך והכי חשוב -על איכות השמיעה-אתה חייב לסמוך על טעמך ! ורק לצורך העניין-כמה כבר דובר ועוד ידובר-שגם מערכת יקרה מאד עדיין לא מבטיחה את איכות הצליל שאתה אוהב. שא ברכה,תהייה סבלני,הקשב לכמה שיותר וריאציות ותחליט.

בהצלחה

ליאור

פורסם

לבינתיים אני קורא את התגובות, ממבט של חובב שלא מבין עניין, זה מפחיד מאוד. אני הייתי יורד מהנושא ואומר מה יש לי להוציא 6K ולא ליהנות ממערכת / מערכת לא מספיק טובה / וכ'ו וכו'.

לפותח השרשור ישנם חברה פה שהגיבו ועזרו עם מפרט, וכאלה שהפחידו קצת .

אתה יכול לבנות אחלה מערכת ב- 4K שאתה תהנה ממנה מאוד, אבל SQ, זה גבולי סכום ה- 6K.

ב- 6K הייתי ממליץ ללכת על ציוד יד שניה, בכך תוכל להשיג ציוד טוב ואיכות סאונד מעולה.

כי SQ לטעמי זה סאונד איכותי בלי עיוותים אפילו בווליום הכי גבוה המותאם ליכולות הרכיבים

SQ זה לא קרקושים וחרחורים בדלתות ופלסטיקה של הרכב, שזה מחייב אותך באיטום שנע בין 800 ש"ח עד 2000 ש"ח כהתחלה. אבל אתה גם תהנה ממערכת איכותית בלי איטום עם קרקושים בדלתות שזה 75% מבעלי מערכות בארץ ללא איטום .

אז שוב זה תלוי בך מה אתה בוחר.

הייתי מציע שני דברים:

1. אל תתקרב לרמקולים מסוג JBL

2. תבחר ברמקולים מסוג מורל / פוקל / אינפינטי / אלפיין שהם בהקצבה של 1500 עד 1800 ש"ח .

פורסם

נאדר

JBL ואינפיניטי זו אותה חברה ולכול סדרה יש את מקבילתה בסדרה השניה

ולא כל אלפיין זה F1 :mm_wink:

כשיהיה תקציב ברור לקומפוננט נראה הלאה

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תוכן חדש...