Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני אנסה להסביר את המצב כמה שיותר ברור,

המערכת שלי נמצאת בד"כ ב-2 מצבים:

1) האוטו פתוח שכולם בחוץ ישמעו,ווליום גבוה מאוד,אי אפשר לשבת ברכב

2) מצב יומיומי,ווליום בינוני

נגיד במצב השני אני שומע את הסאב כמו שצריך ואז אני מעלה ווליום למצב הראשון ואז הסאב מחרחר ומתעוות ואז אני מכוון את ה-level במגבר של הסאב יותר נמוך ואז שומעים טוב.

כשאני מנמיך את הווליום חזרה למצב השני,מן סתם הסאב כבר לא מורגש ואז אני צריך להעלות את ה-level שוב.

הבעיה היא שאני לא רוצה לכוון כל פעם מהמגבר אלא מההד יוניט.

איך אני עושה את זה? יש לי תפריט שליטה על הסאב אבל כל מה שאני עושה בו לא מורגש.

מקווה שהייתי ברור,הרכיבים בחתימה.

There is no fate but what we make for ourselves

פורסם

כנראה שהיציאה בHU למגבר בערוץ של הסאב היא לא דרך היציאה של הסאב, אם יש לך מושג אז תוציא את הHU ותבדוק את העניין.

כמו כן יש אפשרות (במידה והמגבר תומך) לחבר שלט סאב למגבר שימוקם בחלק הקדמי של הרכב ליד הנהג.

בשיפוצים

פורסם

תוכל בבקשה להסביר קצת יותר לגבי מה שאמרת על היציאה של הסאב?

בוא נגיד שהסאב מחובר כמו שצריך,מה אני צריך לעשות?

האפשרויות שיש לי זה לשנות את המצב של הסאב (normal,rev,off),מה שלדעתי לא קשור למקרה,

חיתוך (מכוון לי על 80) ועוד מספר שהולך מ-6 ועד מינוס 24,והוא למעשה כמעט ולא משנה כלום אם משנים אותו.

There is no fate but what we make for ourselves

פורסם

אני מאמין שהסאב אצלך לא מחובר RCA נפרד מהHU למגבר, או לחילופין שהוא מחובר על הערוץ נפרד אחר. בכל מקרה, הבדיקה הכי טובה תהיה לשנות את המצב בין הNORMAL\REV\OFF לOFF. זה אמור לכבות את הסאב, תחזור אלינו עם תשובות.

בשיפוצים

פורסם
חיתוך (מכוון לי על 80) ועוד מספר שהולך מ-6 ועד מינוס 24,והוא למעשה כמעט ולא משנה כלום אם משנים אותו.

לא משנה כלום?מוזר.אצלי ההבדל בין 6 למינוס 6(גם בתדר של 80) הוא כמו ההבדל בין סאב חזק לבין מיד באסים נחמדים.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

• תוכן חדש...