Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני חדש בפורום ואני רוצה לקנות לקראת הלימודים אוטו קטן עד 30K.

בעיקרון אני מתלבט בין פיג'ו 206 שנת 99, 00 ידנית לבין רנו קליאו B וB2.

רק רציתי לשאול בתכלס בכמה כל אוטו נמכר ודרך אגב אני יודע בכמה כל אוטו מוערך

במחירון של לוי יצחק, אבל גם די ברור לי שאף אוטו כמעט לא נמכר לפי המחירון.

נ.ב הרכב שאני מחפש יהיה עד 150ק''מ.

פורסם

תלוי מה כושר המיקוח שלך ומה מצבו של הרכב.

206 טובה תמכר קרוב למחיר המחירון, אלא אם מדובר בדגמי XS שלפני 01 (90 כ"ס) שמבוקשים פחות ונסחרים במחירים נמוכים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ראיתי היום פיג'ו 206 יד 3 שנת 99 123ק''מ, 4 שנים אצלו. הבן אדם לא יורד מתחת ל28 אלף

בבדיקה לפני הקניה היה רשום שיש תיקוני פח וצבע, הבן אדם מוכן להתחייב בבדיקה על שסי, מנוע ועל הגיר לא שאלתי

הוחלף באוטו אגזוז ופלגים או משהו. באוטו לא הוינקר אחורי לא עובד והוא גם לא הסתיר את זה ויש אמר

שווה האוטו???

צריך עצה כמה שיותר מהר תודה

פורסם

אני לא יודע מה המחירון של הרכב הזה ומה מצבו המכני מעבר לפרטים שציינת ולכן לא אנסה לקבוע מחיר.

לא ציינת איזה מנוע יש ב206 הנ"ל (1.4 או 1.6) אבל בכל מקרה שים לב שבחלק מהדגמים במודל הנ"ל יש בעיה של הזעת נוזל קירור דרך אטם הראש דורשת החלפת אטם אם טרם הוחלף.

פורסם

1400

אתה יודע במקרה איפה איפה זה נמצא במקרה?? חח סורי על הבורות

אני יודע שהוא החליף איזה שהוא חלק מעל המנוע שנראה כמו קופסא שחורה קטנה מפלסטיק ( החלק חדש, הטיפול נעשה במוסך מורשה) כמו כן אני צריך לחליף שם שני צמיגים קדמיים ככל הנראה.

דרך אגב כמה מוריד הסעיף תיקוני פח וצבע מהמחירון?

פורסם

עפ"י השרשור הזה בעיה קיימת רק בדגמי ה1600 סמ"ק של ה206.

בכל מקרה, שווה להעיף מבט לאזור סעפת הפליטה (המקום ממנו מתחיל האגזוז) והמקום בו חרוט מספר המנוע ולוודא שאין דליפה רצינית של נוזל קירור. גם בדיקה של מפלס נוזל הקירור במיכל העיבוי יכולה להעיד על קצב איבוד הנוזלים (בתקווה שאין בכלל).

זוג צמיגים קידמיים טובים יעלו לך משהו כמו 700 ש"ח.

הסעיף תיקוני פח וצבע מעיד על תיקוני פחחות קלים שעבר הרכב. אם זה הסעיף היחיד שמופיע בבדיקת המרכב אזי הוא בעל משמעות נמוכה מאוד.

פורסם

נכון, הבעיה קיימת רק בדגמי ה 1600, אבל, המנוע הקטן יותר - 1.4 ל' הוא אותו אחד של ה205 FOREVER עד כמה שזכור לי.

שיקול.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

• תוכן חדש...