Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

FADER

LoudGuy
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך לחבר זוג טוויטרים ליציאות או הקדמיות או האחוריות של הרדיו.

לרדיו מחובר מגבר.

לאיפה אני צריך לחבר את הטוייטרים (יציאות קדמיות או אחוריות) בשביל שמשחק עם ה Fader ישנה את העוצמה של הטוייטרים ביחס לרמקולים שמחוברים למגבר?

למישהו יש ניסיון עם זה? אני פשוט רוצה לחסוך את העבודה של המשחק עם החוטים.. אין עצבים :)

תודה.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

אוקייי, תודה.

ונגיד אם רק המגבר מחובר ל preouts, תיהיה השפעה למשחק עם הפיידר? (preout אחד בלבד)

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

אני לא הייתי ברור מספיק, אין לי שתי preouts.

יש לי preout אחד בלבד, במצב כזה הוא מושפע מהפיידר?

פורסם

תחבר אותם למגבר תוסיף קבל 4.7Uf 63V ונגד של 15 אוהום 4W

ותוכל לחבר אותם למגבר של עד 200W RMS בלי שיסרפו.

תמיר.

**לכוון את העוצמה אתה תוכל להוסיף נגדים או להוריד... (ככול שאתה מוסיף העוצמה פוחתת וכל שאתה מוריד העוצמה חוזרת לעצמה - אני מאמין שאתה יודע את זה.)

*** כי אני כבר חושב שאם הכול עובד על מגברים אז שהכול כבר יעבוד על מגברים כמו שצריך כי אם החלטה שלא צריך לנגוע במגבר הפנימי של הרדיו דיסק רק על מגברים אז שגם הטויטרים יחוברו כך. - דעה שלי

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

אם יש לך PREOUT אחד לא תוכל לעשות FADING. אתה יכול לקנות LPAD מארה"ב. לפיניקס גולד יש כזה שמתאים ל 4 אוהם וניתן למצוא אותו בPARTSEXPRESS.COM.

פורסם

אם יש לך PREOUT אחד לא תוכל לעשות FADING. אתה יכול לקנות LPAD מארה"ב. לפיניקס גולד יש כזה שמתאים ל 4 אוהם וניתן למצוא אותו בPARTSEXPRESS.COM.

איך הוא בדיוק יוכל לקנות מישמה???

פורסם

:)

אחלה אתר, יצא לי להזמין משם לפני.

איזה בעסה עם הfader.

כעיקרון רציתי להוסיף עוד זוג טוייטרים למעלה על הקורות כדי להגביה טיפה את הבמה.

כשהרמקולים למטה בדלתות היא נמוכה מאוד.

אני חושב שאני אוותר על ה L-PAD ונשחק עם כמה נגדים עם ערכים שונים כדי להחליש את הטוייטרים.

אתה בטוח בקשר ל FADER..?

אם אני אחבר את הטוויטרים ליציאות הקדמיות, וניקח את ה-Fader עד הסוף לאחורה... הטוויטרים עדיין יעבדו? אני לא מאמין.. אני חושב ששווה בדיקה.

פורסם
הוא נכנס לאתר, בוחר את המוצר שהוא רוצה, מכניס את פרטי כרטיס האשראי ומזמין. העתיד כבר כאן :?

שניה שניה שניה תן לי להבין משהו......

ניסיתי פעם להזמין מאתרים בחול... זה לא נותן אפשרות......??

מה זה?? שניה וצריך להוסיף את כול המכס והשטויות האילו נכון???

מה ותוך כמה זמן זה מגיע??

כי נסיתי פעם וזה לא עבד לי!!!!!!!

תמיר

פורסם

אני אתן לך להבין.

כן, הזמנתי כבר כמה פעמים מאתרים מחו"ל. בחלקם יש אופציה לשלוח לישראל באלו שלא לעיתים אפשר לשלוח אי מייל ולבקש שישלחו. אם עדיין הם לא מסכימים אפשר להשתמש בשירות כמו באתר הבא:

http://www.ezbuyus.co.il/ezbuyus/Taarif.asp

שם נותנים לך כתובת בחו"ל למשלוח (וכמו כן הוראות נוספות) שאותה אתה מכניס כשאתה מזמין מוצר והם מביאים לך אותו לארץ (אם אתה רוצה לדעת עוד בנושא קרא באתר).

כשצריך לשלם מכס משלמים, כשלא צריך לא משלמים (תלוי במוצר). אם אתה רוצה לדעת חישובי מכס אתה יכול לבדוק באתר הבא:

http://147.237.72.32/Y_ISHI/

תוך כמה זמן המוצר מגיע תלוי בסוג המשלוח. יותר מהיר = יותר יקר. יכול להגיע תוך יומיים ויכול להגיע תוך חודש וחצי.

פורסם

ה PREOUT שיש אצלי ב HU הוא (יחסית ל FADER) אחורי, ז"א אם ה FADER אצלי על קדימה בלבד, ויהיה מחובר מגבר, כל מה שמחובר למגבר אני לא אשמע, אלא רק את היציאה של הקדמיים על ה HU. (בדוק, מניסיון - חיברתי סאב אקטיבי של סוני בשביל לשמוע איך זה משתלב אצלי באוטו, וכששיחקתי עם ה FADER זה מה שקרה)

לפיכך: אם ה FADER על 0 (באמצע) אזי האחורי (מה PREOUT) מוציא סאונד והקדמי גם, אם אני אתחיל להעביר FADER אחורה לאט, אז הקדימה יחלש עד אשר לא ישמעו אותו כלל (FADER מלא אחורה)

ככה זה אצלי במכשיר, לא יודע איך אצלך אבל אולי גם... שווה בדיקה.

פורסם

אלון, קראתי את כל העניין מחדש ויש סיכוי טוב שתוכל לגרום לזה לעבוד. משום מה כשתיקנת שיש לך PRE אחד חשבתי שקראתי שיש לך גם זוג אחד בלבד של ערוצים מוגברים ע"י הרדיו דיסק (לא יודע למה :? ).

תחבר את הטוויטרים על יציאות ההגברה האחוריות של הרדיו דיסק (כמו שאמרתי בפוסט הראשון כי יש לך יציאה PRE קדמית) ותנסה. יש סיכוי שיציאת הPRE לא תושפע מהFADER אלא רק יציאות ההגברה של הרדיו דיסק אבל מכיוון שאתה לא רוצה להשפיע על הרמקולים המוגברים אלא רק על הטוויטרים ביחס אליהם, זה צריך להיות טוב בשבילך.

• תוכן חדש...