Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לפני כמה ימים התעוררה בעיה ברכב (סוזוקי סוויפט 91 1000 ידני) ברגע שאני לוחץ על הגז ואז מניח לו המנוע מתחיל לעשות רעשים כאילו המכסה מנוע עוד שניה עף

עריכה: חשוב לציין שאני מגיע להילוכים גבוהים יותר נניח רביעי אז זה יותר שקט

העמדתי את האוטו כדי לבדוק את הבעיה, עכשיו בהתחלה חשבתי שזה הפח האכול חלודה שלי אבל לבסוף שמעתי את זה מכיוון הקרבורטור(לא מזמן שמתי פילטר חדש), בעבר הבעייה לא צצה,מה זה יכול להיות?

תודה מראש לגאוונים כאן...

פורסם

לוקאס שלום רב, וברוך בואך לפורום!

אין כאן גאונים, יש כאן אנשים פשוטים עם נסיון רב, שקוראים מעצות של אחרים ולומדים כל הזמן.

ולשאלתך, קרבורטור אינו יכול לגרום לרעש.

לחיצה על דוושת התאוצה, יכולה לגרום במקרה של תקלה, לתפיסת מצערת הקרבורטור, במצב של סלד גבוה, ןרעש המנוע יגבר.

לא הבהרת מספיק את תןפעת הרעש, ולא ניתן לאבחן רעש דרך מסך המחשב.

המלצתי גש למוסך/ מכון קרבורטורים לאבחון מדוייק יותר.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

היי צביקה ותודה על ההתייחסות,

אני אפרט את הבעיה לעומק כמה שאוכל

בראש השנה יצאתי לקניות עם האוטו עכשיו, היה פקקים עצומים במרכזי הקניות ויצא מצב שאני כל כמה שנייות מתחיל נסיעה ולא מתקדם בהילוכים, נשאר רק על ראשון, אחרי כמה דק' כשהייתי לוחץ על הגז ומשחרר היו יוצאים מהמנוע רעשים של מאוורר ענק,

אחרי שהעמדתי אותו כמה שעות הוא לא המשיך עם הבעיה, כעבור שבועיים(שילשום) הבעייה התעוררה שוב,

אני נוסע נסיעה קצרה, אחרי כמה דק' בהילוכי כוח 1-2 כשאני משחרר את הרגל מדוושת הגז אני שומע רעש חזק של מאוורר אבל יותר חזק, בדקתי את העיניין בעצמי פתחתי מכסה מנוע העמדתי את הרכב, ננתי קצת גז דרך הכבל גז ונדהמתי לשמוע את הרעש מכיוון הקרבורטור, אני לא יודע מה הבעיה אולי אני לא מסביר את עצמי נכון אבל אני בטוח שזה משהו שם באיזור אח"כ שוב נתתי גז אבל לחצי עם היד על המכסה של הקרבורטור והרעש היה יותר חלש, בדקתי אם הפילטר או הבית פילטר שלו משוחרר אבל לא

מוזר...

• תוכן חדש...