Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לספר לכם סיפור קטן:

לפני מספר ימים רכב של עובד נתקע בדרום הארץ עם צינור מים קרוע. הוזמן גרג מהביטוח שירותי דרך. הרכב הגיע לי-ם לאחר ימימה, אותה הוא בילה במגרש לילה בבאר שבע. כאשר הרכב הגיע בסופו של דבר למוסך היה חסר כ-1/2 מיכל דלק (הגיע ריק, היה לו 1/2). חוץ מזה חיטטו בבאגאז' ולקחו כל מיני דברי מזון מהתיקים. אני אישית עוד לא ראיתי את הרכב ולא יודע להגיד אולי החליפו מצבר וכד'.

לפני שאני מתחיל להכנס בחברת שירותי דרך (שבטח עובדת עם קבלני משנה וכו'), יש לכם הערות או רעיונות כיצד לעשות את זה הכי כואב?

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

מזכיר לי סיפור ששמעתי לאחרונה "סילחה על האיחור, אבל יש לך אחלה דיסקים באוטו, עצרתי בבית לצרוב" (אמיתי)!

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

כשגרר מגיע לקחת את הרכב הוא מציין את כמות הדלק ברכב ועוד כל מיני דברים נוספים כמו:מערכת,פריטים בתא מטען,מכות ברכב ועוד'.

תבדוק מה הגרריסת רשם בכמות דלק ותתקדם משם

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

כמובן שחברת הגרירה תעביר את האחריות למגרש והמגרש לחברת הגרירה.

אני אישית הייתי מדבר רק עם סוכן הביטוח שלי, לא סתם אנחנו משלמים כסף.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
כמובן שחברת הגרירה תעביר את האחריות למגרש והמגרש לחברת הגרירה.

זה נכון, אבל לא צריך לענין את הלקוח. הרי חוזה שירות הוא מול חברת שירותי דרך ישירות, והם האחראים הבלעדיים. אני אעדכן מה יהיה בהמשך.

פורסם
איך תוכיח להם שהיה לך חצי טנק?

זה מצב בעייתי..

המצב הוא אבסורדי...... לא בטוח שביטוח שירותי דרך משתלם כבר.

פורסם

סיפור עצוב.

יש מלא אנשים לא הוגנים שעובדים בענף הזה - זאת בדיוק הסיבה, למה אני אף פעם לא משאיר את הרכב שלי לבד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
יש מלא אנשים לא הוגנים שעובדים בענף הזה - זאת בדיוק הסיבה, למה אני אף פעם לא משאיר את הרכב שלי לבד

מה תעשה אם הוא מאוכסן לחניית לילה בחניון מיוחד בבאר שבע? תישן בתוכו?

לידיד שלי הייתה תאונה קשה מאוד לפני כשנה, הוא הובהל לבית החולים באמבולנס.

39079235.jpg

הגרריסט (שהמשטרה הזמינה כדי לפנות כביש) גנב לו מהרכב מכשיר מירס. יש לי הרגשה שזה סוג של "אנשים" מנותקים מאוד מרגשות או התחשבות. לא סתם גנבים, אלא אנשים ריקים מבפנים.

פורסם

אני עובד ליד מוסך לפחחות וכל פעם שאני יוצא להפסקות סיגריה אני רואה גרריסטים מחטטים ברכבים

הם לוקחים כמעט הכל כל מה שניתן לקחת אפילו נייר טישו עד כדי כך הייתי בהלם :shock:

פורסם

דיברת עם הסוכן ביטוח שלך?

אם OPEL ASTRA GSI טוען שהגרר רושם פריטים ברכב וכו אני לא רואה סיבה למה זה לא אפשרי..

מצד שני זה נשמע די קשה להוכיח זאת לאחר מספר ימים.

שהגרר לקח את האוטו שלי למוסך כבר לא היה מה לקחת ממנו:roll:

(הוא היה הרוס לגמרי :/ )

אני לא נוסע שאני לא בפוקוס

0-100 12.5'

Ford Focus HatchBack 02' 1.6

Nissan Sunny 93' 1600cc R.I.P

• תוכן חדש...