Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מקבל מהעבודה יונדאי אקסנט 2005 מאחורה יש מקום לרמקולים 6.5 ומקדימה לפי מה שהבנתי 5.5 מכיון שיש לי כבר ציוד שאני מאוד אוהב קומפוננט 6.5 לקדימה ורמקולים 6X9 לאחורה ואני לא רוצה להחלף רציתי לדעת איזה מתאם צריך לרמקולים מקדימה אם בכלל

והאם מאחורה יש מתאם מ 6.5 ל 6X9 כמובן שאני אסיר את הגרילים המקורים מאחורה במידה ואני עושה זאת האם זה פותר לי את הבעיה ?

http://cgi.ebay.com/Universal-6x9-Speaker-Adapters-Adaptors-Angled-Spacer_W0QQitemZ290266513873QQcmdZViewItem?hash=item290266513873&_trkparms=72%3A1234%7C39%3A1%7C66%3A4%7C65%3A12%7C240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14

כמו כן היכן אפשר לקנות את המתאמים בארץ וכמה הם עולים ?

פורסם

בד"כ לא צריך מתאם מאחורה אם בכוונתך להסיר את הגרילים המקוריים, כי אפשר לחתוך ולהגדיל ולבנות מעץ, זה תלוי במתקין וברכב וכדאי שתתייעץ עם מי שעשוי לעשות את העבודה. לגבי הקדימה- גם שם ממה שאני מבין יש רמקולים גדולים יותר ממה שהרכב מציע, גם כאן צריך להגדיל את החורים ולבצע דיפון טוב, מתקינים מקצועיים כבר יבנו מתאם מעץ וידאגו לדפן את הרכב, יחד עם זאת יכול להיות שכדאי לך פשוט לקנות קומפוננט אחר, קטן יותר. לדעתי אתה חייב לבדוק עם מתקים מקצועי לפני שאתה עושה צעד כשלהו.

• תוכן חדש...