Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכירים סנפיר ?

זה מכסחת דשא עם הנעה בשני גלגלים אחריים עם הגוי לפי עצירת אחד הגלגלים , בעבודה על הדשא היא זוכה לכינוי בלרינה ובטח לא משעממת אלא סוג של אקסטרים .

אבל!

כשנוסעים בין דשאים בקיבוץ במהירות שיא של אולי 2 קמ"ש זה בהחלט יותר משעמם מלחכות לאוטובוס בתחנה שכוחת אל .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ללא ספק - סובארו לאונה DL 1.6 אוטו'. מצליחה להגדיר מחדש את המושג "שעמום".

הביצה שלי התחילה להטיל תרנגולות זהב

פורסם

Chevrolet Optra "more" ..:oops:

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

אני מצטרף לרנו מגאן (2005)

רכב כלכך משעמם שכשנהגתי במיצו לנסר מאותה שנה פחות או יותר (הדגם לפני האחרון) הרגשתי כאילו נכנסתי למאזארטי קווטרופורטה, באמת.

ואני מאוד לא מסכים אם האמירה שאין רכב משעמם, כי יש, בפשטות אלא הם רכבים שברגע שאתה מנסה לדחוק אותם לקצה הם אומרים לך (במטא פולני יש לציין) לא עכשיו בובהל'ך כואייב לי הגב ( לאו דווקא אבל זה לרוב הכיוון הכללי)

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
שכחתי להזכיר את הדייהו רייסר GTE שהיה לי...

רכב עלוב ביותר.

חוץ מלהיות משעמם לנהיגה הוא גם היה הרכב הכי לא אמין שהיה לנו בצ'ילה.

מה זה בשבילך משעמם? מה הרכב לא רקד לך צ'ה צ'ה צ'ה?

עוד לא הבנתי מה זה רכב משעמם?

ראיתי טויוטה קורולה נוסעת באדישות,זה מראה משהו על הרכב?לא זה היה האיש הזקן שישב אחרי ההגה,הוא היה משעמם ומרגיז

פורסם

בשבילי רכב משעמם זה רכב חסר אישיות וחסר כל ייחוד.

טויוטה קורולה היא אולי לא ממש ייחודית אבל די מהנה לנהיגה יחסית לרכבים אחרים (אל תצלבו אותי...)

רכב משעמם הוא זה שאתה נוהג עליו אבל הוא נותן לך להרגיש שהוא לא ממש רוצה שתנהג בו. הוא לא מתקשר, לא מחמיא על הנהיגה, לא מקשה על הנהיגה, וכשאתה עומד לצאת עם אשתך אתה אומר "עזבי, תנהגי את".

• תוכן חדש...